Barrichello, Brezilya GP'nin Son Yarışı Olmayacağına İnanıyor

yazar:

kategori:

TotalRace’ye konuşan Barrichello: “Duygusal bir durum. Interlagos’tan önce bilmesi güzel olacaktır. Çünkü birçok insanın kariyerimde ne istediğimi öğrenmesi o kadar önemli değil ama güzel bir vedayı hak ediyorlar”

Bununla birlikte F1’de 19. sezonunda olan Barrichello, 20. sene de bu sporda kalacağına inanıyor.

Barrichello: “Interlagos’ta son yarışım olacağını düşünmüyorum. Hindistan’daki hafta sonunda durumu biraz daha iyi anladım. Açık bir durum değil, benim adıma konuşamazsınız. Ama neden uzun sürdüğünü biraz daha iyi anladım. Ne yazık ki bir süre daha saygı ile beklememiz gerekecek.”

“(Interlagos’un) son yarışım olacağını düşünmüyorum. Hindistan’daki hafta sonu boyunca durumu anlamaya çalıştım. Benim için tartışmaya açık bir konu değil. GEcikmeyi anlıyorum ve biraz daha fazla beklememiz lazım”

İyimser görünmesine rağmen Brezilyalı pilot, B-planını hazır tutuyor

Barrichello: “Yaptığım her şeyden memnunum. Gerçekten %100 yarışmak istiyorum. Ama olmazsa, %100 başka seçeneklerim de var. Birçok insan -Luciano Burti, Olivier Panis- bana Formula 1’den sonrasının daha da iyi olduğunu söyledi.”


Yorumlar

  1. bırak git artık gençlerin önünü aç

  2. Frank amca işkence ediyo adama resmen… 🙁

  3. Rubensi ik defa böyle umutsuz gördüm. Yeter be adamım tadın da bırak Belki birinci pilot olarak iyi bir takım da yarışmadın ama yaptıkların asla unutulmaz Mücadeleci ruhun her zaman seninle olsun 2010 Macaristan Schumiye atağın unutulmaz.

  4. Birçok insan -Luciano Burti, Olivier Panis- bana Formula 1'den sonrasının daha da iyi olduğunu söyledi."

    Sanki ölümden bahsediyor gibi 🙂

  5. Bu nasıl birşeydir…adam ızdırap oldu iyice, yarışmış olmak için yarışılır mı ya…onurunla bırak…ona buna yalvarma, 20. sene diye HRT'ye gider belki Williams'ın KERS ve hidrolikleriyle birlikte…

  6. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    Hindistan'daki hafta sonunda durumu biraz daha iyi anladım. Açık bir durum değil, benim adıma konuşamazsınız. Ama neden uzun sürdüğünü biraz daha iyi anladım. Ne yazık ki bir süre daha saygı ile beklememiz gerekecek."Baricellonun bu cumlesi kimi nin artik williamsa geleceginin en buyuk oncusu gibi.kimi nekadar basarili olur bilemem ama gelmesini istiyorum. Schumi donmeden once fanlari yeterki gelsin biz ondan samp olmasini beklemiyoz diyorlardi.ben kimi nim gelip heyecan katmasini ve basarili olmasini da istiyorum ama su an her yol williams in nasil bir is cikaracagina bakiyor.

  7. Ne denir ki sana 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir