Kubica'nın Geri Dönüşüne Yeni Bir Engel Çıktı

yazar:

kategori:

La Gazzetta dello Sport’un Perşembe günkü haberine göre Şubat ayındaki kazasından bu yana birçok ameliyata giren Polonyalı pilot için önümüzdeki günlerde yine operasyonlar planlanıyor.

Bir sonraki ameliyat, sağ bileğinde gerçekleştirilecek.

Bu durumda Kubica’nın geri dönmesinin gecikmesi ihtimali güçlenecek ve gelecek sene Vitaly Petrov’un yanına Romain Grosjean’ın getirilmesi daha fazla ön plana çıkacak.

Kubica’nın elindeki ameliyatını yapacak Igor Rossello, bu operasyonun nispeten küçük olduğunu söyledi.

Rossello: “Kubica’nın sağ elinin hareket kabiliyeti tatmin edici düzeyde. Robert, şimdiden bir otomobil kullandığını söyledi. Bu bir mucize”

Ama habere göre Kubica’nın rehabilitasyon sürecinin sona ermesi için daha aylar bulunuyor.

Britanya gazetesi The Sun’a konuşan Renault Takım Patronu Eric Boullier: “Seçenekleri değerlendirmeliyiz. Hâlâ Robert’in gelip de bize test yapabileceğini söylemesini bekliyoruz”

“Onu görüp teyit almadan bir şey söyleyemeyiz. Ve ne yazık ki onun geri dönmemesi ihtimali ile seçenekleri elimizde tutmalıyız”


Yorumlar

  1. Rossello: "Kubica'nın sağ elinin hareket kabiliyeti tatmin edici düzeyde. Robert, şimdiden bir otomobil kullandığını söyledi. Bu bir mucize"

    Şunu okuduktan sonra yarışamayacağına kesin kanaat getirdim. 🙁 Yazık oldu.

  2. Herşeyin hayırlısı Dönsün de dört dörtlük dönsün yarım olarak dönmesin. Lotus 2012 de neler yapacak bunu hep birlikte göreceğiz.

  3. barış yaralı avatarı
    barış yaralı

    Haftada bir "Seçenekleri değerlendirmeliyiz. Hâlâ Robert'in gelip de bize test yapabileceğini söylemesini bekliyoruz" cümlesini görmekten çok sıkıldım artık.. Temcit pilavı gibi her hafta aynı haber.. Bir doktor açıklama yapıyor, muhabirler hemen Eric Boullier'e koşuyorlar, o da kendince bir yorum yapıyor fakat robert'tan daha bir kere ses çıkmaması çok enteresan geliyor..

  4. bu adam çok şanssız , yarıştıgı son yarışlarda ilk 3 e giriyor ve süper formda gidiyordu,şimdi ise olanlar çok üzücü,umuyorumki saglıgına tamamen kavuşur , aksi taktirde uygun olmayan bir zamanda geri dönerse , eski formunu yakalayamıyacak ve tüm medyanın eleştirisine maruz kalacak ve içinden çıkılamayacak pisikolojik sorunları olacak..(saglam ve hızlı oldugu halde schumi nin yaşadıklarını herkez biliyor ) böyle bi durumda yarışabilmesi imkansız,umuyorumki iyice iyileşmeden pistlere geri gelmesin …..

  5. boşver 2013de gelirsin ortam karışık renault kötü

  6. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    Zor dostum.gelmen harika olacakti ancak f1 icin curuge ciktin.yazik oldu sana

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir