Rosberg, Ferrari Söylentilerini Yalanladı

yazar:

kategori:

Alman pilotun gelecek sene için hâlâ Mercedes ile anlaşmasının bulunmasına rağmen Ferrari’de Felipe Massa’nın yerine geçeceği yönünde söylentilerin ardı arkası kesilmiyor.

Bu söylentilerden birinde 26 yaşındaki Rosberg’in yakın zamanda Maranello’daki fabrikayı ziyaret ettiği de iddia edilmişti.

DPA Haber Ajansı’na konuşan Rosberg: “Hepsi saçmalık. Maranello’da değildim.”

Amlan pilot, uzun vadeli olarak Mercedes ile birlikte kalmayı amaçladığını yineledi.

Rosberg: “Hayalim, Gümüş Oklar’la kazanmak”


Yorumlar

  1. @mustafa fevzi sanirim okudugunu anlayamama gibi sorunun var aslinda yorumumu adam gibi okusan cevaplarini kendi kendine alabileceksin ama ben gene de acayim biraz.Ben ne Rosberg'in aktif oldugu gibi bir cumle kurdum ne de bir etkinlige katilmakla arkadas olunacagi dogrultusunda yazdim.Benim yazdiklarim olasilik iceren mantiksal cikarimlar seninkiler ise kesinlik tasiyan cumleler ve gercekle uzaktan yakindan ilgisi olmayan seyler.Sordugum sorular bu amacliydi diyorum ya sen gridde mi yasiyorsun? Guzin abi falan misin? Oradaki adamlarin hayatlarini basindan okudugun kadariyla onun zaten hic arkadasi yok o zaten cocuklari sevmiyor vs vs gibi kesinlik kaygisi guden cumlelerle verirsen biriside cikar-benim yaptigim gibi-dur bakalim emice der oda ben oldum bu yorumda eger bu saldirmaysa az bile yaptim biraz haddimizi bilmeliyiz zira.
    Gelelim Hamilton olayina madem pilotlarla ilgili haberlerle bukadar icli dislisin e arkadasim sen Hamilton-Rosberg arasindaki arkadasliktan bihabersen yazik senin okudugun o haberlere bu su goturmez bir gercek gibi gozukuyor cok kucuk yaslardan beri bu iki pilot yakin arkadaslik profili ciziyorlar ancak bak kesin yargilar kullanmiyorum cunku onlarla birlikte yasamiyorum belkide her sey gostermeliktir iste seninle aramizdaki fark bu!
    Alman pilotlarin etkinligi olayina gelirsek benim orada altini cizdigim etkinlige katilmak olayi degildi vurgu yukleme yakin yere yapilir keske bu kadar f1 magazin takip edecegine biraz bunu dusunebilseydin bak ne demisim yukleme yakin yerde "BIRLIK MESAJLARI VERMISLERDI" biz seninle ayni sitede yorum yapiyor olabilirz ancak ben seninle ilgili birlik mesaji verdigimi hatirlamiyorum sanirim ne demek istedigime dair biseyler cereyan etmistir kafanda.
    Nickime gelirsek senin soyledigin gibi Roman degil Romain Grosjean olacak ayrica kendisi 2009 asya 2011 asya ve avrupa Gp2 sampiyonu buda isin sakasi(!) senin tabirinle.

  2. rocco junior avatarı

    Ferrari'de değişiklik yok 2012de bu kadro olacak

  3. mustafa fevza avatarı
    mustafa fevza

    Roman Grosjean:
    bu ne saldırma böyle. Mantığına göre etkiliğe katıldıkları ya da yanyana görrüntülendikleri için rosberg aktif biiri. Bizde aynı sitede yorum yapıyoruz. Demekkiş bizde iyi arkadaşız. Sürücüüden anlamadığın berbat biri sürücü olan nickinden belli1.
    Bu şakaydı.

  4. mustafa fevza avatarı
    mustafa fevza

    Roman Dostum::
    Gridde yaşamıyorum tabi ki. Sen mesela; nasıl ki yorum yaparken pilotların yanın da değilsin, okduduklarından, takip ettiklerinden öğrendiklerini yazıyorsun, bende aynısını. Hamilton arkadaşı diyen dostuma da merhaba diyorum. NE gridde ne de uçakta kimseyle merhabası yok.

  5. Bu gibi soylentilerin takımlara ve pilotlara getirisi ; Takım ıcın gönderilme risk'i olan pilotunada guclu bir uyarı nıtelıgı tasımasıda olur.. pılot ıcın de on planda bulunmaya devam edıp zınde bır pazarlama nıtelıgı tarzındadır… "Genelde soylentıler dogru cıkıyor F1 de sizinde bıldıgınız gibi…"

  6. Konu : Rosberg'in Ferrari söylentilerini yalanlaması ama yine farklı yerlere cekilmiş…
    Arkadaslar neden yarıs haricinde pilotları eleştirilıyor…
    Bir pilot'un yetenekli olmasının kriterleri nelerdir…
    Arkadası olup olmaması gridde cok buyuk onem teskıl eder mi?
    Her pilot'un farklı meziyetlerinden dolayı on planda olabılır..
    Ferrari takımını tutmam ama Ferrari takımıyla adının anılması guzel bır durum rosberg için..
    Ferrari ve Mclaren Mercedes Bu takımlar her pilotla ılgılenıp anlasmada yapmazlar…
    Soylenebılıcek bır cok bakıs acısı ve durum soz konusu ama genel anlamıyla budur.
    (F1'i Sevelim,Sevdirelim,Saygılı olalım) Hepinize tesekkurler saygılar..

  7. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    🙂

  8. O sucu sana fazla tıpa takmış belli, ama yinede hava kaçırıyorsun.

  9. tabi tabi öle jet man çok iyi arkadaşlar

  10. nico rosberg ferrariye geçemez bu sene karizmayı fena çizdirdi felipe zaten yavaş bi pilot alonso onu full yener böle devam eder bu iş

  11. bla bla bla rosberg bla bla bla yine rosberg blaa

  12. Schumacher- avatarı

    Arkadaşlar yine saçmalamışsınız.
    Öncelikle koyu Schumi hayranıyım ama objektif davranırım.

    Griddeki tüm pilotlar birbirine çok yakın bu spor okadar yakın ve inanılmaz bir spor ki çok küçük farklar yetenek fazlalığı büyük farklar yapıyor bu farkları yapan pilotlar her zaman gündemde olacaktır ki güncel olarak kim olduklarınıda biliyoruz şuan griddeki en iyi üç pilot Schumacher-Alonso-Hamilton

    Bunu inkar etmeyin Raikkonen'de gelirse bu gruba dahildir dahasıda olmaz arkadaşlar koyun kendini önceden belli eder .

  13. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Benim Yazım Kaldırılıyor Arkadaşınki Neden Kaldırılmıyor ?

  14. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Yeter Ama Ağzımı Bozmak İstemiyorum !

  15. arkadasim sen gridde mi yasiyorsun nereden biliyorsun adamin arkadasi olup olmadigini pilotlarin guzin abisi falan misin sana mi anlatiyorlar kimle iyi kimle kotu olduklarini..Ha soylediklerin gercegi yansitmiyor oda ayri bir konu jet man arkadasimizin dedigi gibi Lewis ile yillardir var olan bir arkadasliklari var Alman pilotlar da birbiriyle gercekten iyi geciniyorlar gecen sene bir etkinlige katilmislardi birlik mesajlari vermislerdi Schumi ve Seb haric hepsi oradaydi 2xNico(Hulk ve Ros) Glock Sutil..Sen neyin derdindesin ki?

  16. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Rosberg İyi Bir Pilotdur Aksini Kimse Söyleyemez.Ancak Bir Alonso Bir Schumacher Bir Hamilton Etmez..Bunuda Kabul Etmeniz Lazım.

  17. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Git B"kunla Oyna Öyle Gel.Terbiyesiz Herif.

  18. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Hakarete Devam Etmemeni Öneririm..

  19. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    rosberg 2 senedir sucu mahir'i alt ediyor bu arkadaş rüyasında görüyor galiba sucu mahir'in hızlı olduğunu 😀

  20. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    yanlış yer dostum pardon aynı davadayız 😀

  21. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    rosberg 2 senedir sucu mahir'i alt ediyor bu arkadaş rüyasında görüyor galiba sucu mahir'in hızlı olduğunu 😀

  22.   ferrari57er2 avatarı
    ferrari57er2

    Schumi Alonso'dan iyi???
    İkisini de destekliyorum. Ama tartışılır.
    Rosberg'i de çok hafife almışsın.

  23. kardeş pitte arkadaşı yok diyorsunda benim bildiklerim hamilton la çok iyi arkadaşlar ayrıca alman pilotlarlada arası çok iyi.

  24. foto çok hoş benim nickimdeki foto teşekkürler.
    eee o zaman mgp ile pazarlıkmı yapıyorlar.sözleşme süresi konusunda pazarlık olabilir sanki.ferraridende bir yalanlama gelirse olay netleşecek.

  25. mustafa fevzi avatarı
    mustafa fevzi

    Yalan söylüyor:
    Schumi alonsodan her zaman daha iyi bir pilot. Alonso'yla daha kolay başedebileceğini düşünüyor. Çünkü Svhuminin bu üç yıllık planının son senesinde (Üç yıl aradan sonra daha alışmış olarak, ki ferrariye geldiğinde de aynı durum söz konusuydı, bir çoğunuz bilir) mücadele ve sürüş performans gücünün zirvede olacağını biliyor: Ondan bir şeyler öğrenmek yerine pitte bir tek arkadaşı olmayan rosberg geçimsizlik yapıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir