Caterham, Lotus'un Yeşil-Sarı Tasarımını Koruyacak

yazar:

kategori:

Group Lotus ve Tony Fernandes’in yaklaşık 2 senedir Lotus isim hakkı konusunda verdiği mücadele bugün resmen tarafların açıklamalarıyla sona ermiş oldu. Gelecek sene Group Lotus, Renault takımının ortağı olarak ismi kullanacak ve takımın adı değişecek.

Bu seneki Team Lotus ise Caterham’a dönüşecek.

Riad Asmat “Bir çok ekip Team Lotus’u spora döndürmeye çalıştı ancak bunu başardığımız için gururluyuz.”

“Team Lotus’a güle güle dediğimiz için üzgün olsak da kendi geleceğimiz açısından heyecanlıyız ve artık kaderimiz kendi ellerimizde olacak. Artık kendimizi kıyaslamamız gereken kimse olmayacak.”

“Kendi tarihimizi oluşturacağız ve yeşil sarı olmaya devam edeceğiz.” dedi.


Yorumlar

  1. Team Lotus eShop

    çok güzel görünüyor. Bir tane almak lazım kaldırılmadan.

  2. Formula 1'de her şey olur. Daha Mayıs ayında birbiriyle kanlı bıçaklı olan 2 Lotus bugün ortak açıklama yayımlamışlar. Team Lotus'un CEO Riad Asmat ve Lotus Cars'ın CEO Dany Bahar… Açıklamanın ufak bir bölümünde tarafların yaptığı anlaşmanın otomotiv konusunda ortaklığı da kapsadığı belirtilmiş.

    http://www.teamlotus.co.uk/news/2011/team-lotus-to-become-caterham

  3. F1 e geldikleri günden itibaren ne kadar çok çabaladıklarını gördük en büyük adımlarını Renault Motoruna geçmekle attılar ve buda doğru bir karardı.Şasileri şuanda yeni gelen takımların arasında en iyisi 2012 için Kersleri ve yeni bir tasarıma sahip arabaları olacak buda biraz daha orta guruba yaklaşmalarını sağlayacak sezon içindeki güncellemeler ile puan Mücadelesi vermeleri için hiç bir neden yok.

  4. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Umarım Seneye Puan Almaya Başlarlar.

  5. Seneye daha da güçlü olacaklardır. KERS ve RB şanzımana sahip oluyorlar. Diğerlerine göre nerede olacaklarını çok merak ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir