Maldonado: "Barrichello İle Yarışmak Harika"

yazar:

kategori:

Venezuella’nın büyük maddi desteğini alan Maldonado’nun 2012 koltuğunun güvence altında olduğu düşünülüyor.

Ama aynı şeyler takım arkadaşı Barrichello için geçerli değil; Brezilyalı pilotun koltuğu için özellikle Kimi Raikkonen ve Adrian Sutil ciddi adaylar olarak gösteriliyor.

Maldonado: “Bu sezon harika geçmemiş olabilir ama Williams’ta Formula 1’in en iyi pilot ikililerinden birine sahip olduğumuza inanıyorum”

“Ne yazık ki araç rekabetçi değil ama Rubens’in takım arkadaşı olması harika. Çünkü her şeyde bana yardımcı oldu.”

“İnanılmaz derecede yetenekli bir pilot ve hâlâ inanılmaz derecede motive durumda. Derecelerimin ve tekniğimin gelişmesine bana yardım etti.”

2011’de sezonu sadece 2010’da giriş yapan takımların önünde bitirmesi beklenen Williams, tarihinin en kötü sezonlarından birini çıkarıyor. Dolayısıyla bu sene “paralı pilot” olarak görülen Maldonado’nun aslında bu koltuğu hak edip etmediği de gündeme geliyor.

Maldonado: “GP2’de şampiyon olduktan sonra F1’deki yerimi hak ettiğimi hissediyorum. Ve Williams, sadece para için pilotlarla anlaşma imzalayan bir takım değil”

“Buraya geldiğinizde kazanmayı beklersiniz. Benim de yapmak istediğim bu; takımın amacı da bu. Burada kalmak ve kazanmak istiyorum”


Yorumlar

  1. MagicAlonso avatarı

    ben senin gibi düşünmüyorum.maldonado aksine oldukça hızlı ve cesurca atak yapabilen bir pilot ama araç fazlasıyla kötü kaldıki bu sene birçok sıralama turunda rubensi geçti ve bu ilk senesi olan hemde böyle kötü bir araçla yarışan çaylak için bence fena sayılmayacak bir durum.Ayrıca güçlü olduğu yarışlarda oldu.Daha sorunsuz ve rekabetçi bir araçla kendisini daha fazla gösterebileceğine inanıyorum

  2. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Sen Daha Rubens'i Geçemedin. Eğer O Gider Yerine Kimi Gelirse O Seni Çerez Niyetine Yer.

    Aslında Hiçbir Yeteneğin Olmadığı Sadece Para İle O Koltukta Oturduğun Ortaya Çıkar (Gerçi Şimdi Bile Ortada)

    Zor Ama Yat Kalk Dua Et Rubens Takımda Kalsın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir