Alonso: "Felaket Bir Sezon Olmadı"

yazar:

kategori:

Ancak Alonso, tekrar şampiyonluk mücadelesine dönmek istiyorlarsa Ferrari’nin oyununu yükseltmesi gerektiğini düşünüyor.

Alonso “Felaket değildi ancak Ferrari için yarışıyorsanız tabi ki çok fazla beklentiniz oluyor.”

“İnsanlar bizim bir çok yarış kazanmamızı ve şampiyonluk mücadelesi vermemizi umuyorlar ve biz bunu yapamadık. Taraftarlar ve aynı şekilde kendimiz için en iyi sezon olmadı.”

“Gelişmemiz lazım. Gelecek sene için seviyemizi arttırmalıyız ve ilk yarıştan itibaren podyumun tepesi için mücadele etmeliyiz. Gelecek sene için hedefimiz bu. Mücadelenin sıkı olduğunu biliyoruz.”

“Red Bull gelecek sene de çok güçlü olacaktır. Mclaren de aynı şekilde çok güçlü olacaktır. Mercedes de sanırım çok gelişir. Biz de kışın kendimizden maksimumu çıkarmalı ve Mart ayına mümkün olan en iyi Ferrari’yi hazırlamalıyız.” dedi.

Alonso, mümkün olduğu kadar gelecek seneye odaklanacaklarını ancak yine de bu seneyi 2. sırada bitirmeye çalışacaklarını söyledi.

Alonso “4 ya da 5. olmaktansa 2. olmak iyidir. Ancak rekabetçi insanlarız. Kazanmak istiyoruz ve birinci olamadığımızda birinci olduğumuz gibi olmuyor.”

“Gelecek sene için bir şeyler öğrenmek daha önemli. Şampiyonada 2. olmaktansa gelecek sene için bir kaç salise kazanmak daha önemli.”

“Ancak aynı zamanda tüm mekaniker ve mühendislerin 2. olmak için gerçekten zorladığını görüyorum. Çok zorlu bir sene oldu bu yüzden onlar için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım.” dedi. 

 


Yorumlar

  1. David Jones avatarı

    Mcleren tam bir döneklik yapıyor. İngilterede farklı konuşuyorlardı şimdi farklı konuşuyorlar. Ferrari istemeseydi o sistem ingiltereden beri yasak olcaktı. Bu sene ferrarinin 4, 5 galibiyeti olurdu çok rahat. İnşallah yasaklanır bu sistemde görürüm ben macleren ve redbulu. Redbulun da korktuğu her halinden belli. Demek ki Adrian Nevey amcanında aklına başka süper fikirlerden gelmedi. Neyse bu sistem yasaklanacaktırsiz rahat olun arkadaşlar. Seneye Ferrari şov bizi bekler.

  2. evet EBD bizim için çok önemli ve şahsen Ferrari EBD adam gibi geliştirebilseydi bu sistemin kalkmasını onlarda istemezdi doğal olarak.Ben bunda kötü bir yan göremiyorum,asıl ferrari EBD konusunda çok geri kaldı gelişim olarak birkaç yıldır çok geride kalıyor ama adamlarda haklı senin yarış pistin olsun kaynakların olsun kullanma(kullanamaması) F1 artık garip bir spor oluyor yaa

  3. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Terbiyesiz herif..

  4. bnce alıyorsunuz diil alıyorsun olacaktı bu soru?..farklı nick ama aynı kişi olduğunu tahmn ettm bi an için..

  5. Çok Güzel Kopyalamışsın Tebrik Ederim 🙂

  6. ne yazık ki bugünlerde f1 böle diil, pilotların pilotajları değişti garipleşti, senna gibi kalan çok nadir pilotlar var; hani gibi derken o gibi sennanın yanından bile geçmiyor ya nys..

  7. 07.mehmet.ferrari avatarı
    07.mehmet.ferrari

    Etekleri tutuştu doğal olarak

  8. 07.mehmet.ferrari avatarı
    07.mehmet.ferrari

    Doğal olarak korkuyorlar etekleri tutuştu !inşallah seneye ferrari ve mrsds kazandığı yarışları izleriz.

  9. bu haberleri nerden alıyosunuz!!!??

  10. Alonso "4 ya da 5. olmaktansa 2. olmak iyidir. Ancak rekabetçi insanlarız. Kazanmak istiyoruz ve birinci olamadığımızda birinci olduğumuz gibi olmuyor."

    "Yarış pilotu demek sürekli risk almak demektir. Açık bir kapı gördüğünde burnunu sokmazsan yarış pilotu değilsindir. Çünkü biz mücadele ederiz, galibiyet için savaşırız. Hepimizin temel amacı zafer kazanmaktır. 3. 4. 5. ya da 6. olmak değildir." Ayrton Senna

  11. gelen haberler sinir bozucu ve kötü arkadaşlar.Red Bull ve Mclaren bugüne kadar hep basın önünde tartışıp çekiştikleri halde birlik olup Fiaya 2012 egzoz ve ebd kurallarının değişmemesi için baskı yapıyor.Halen bir kavga var ve Fota toplanamadı,toplantı iptal oldu.Olacak iş değil ama teknik ve sportif yönetmelik Fia ise takımlara gerek kalmadan bu kuralları uygulatmalıdır.Karar alınmıştır ve biz bu sporu kurtarak red oyumuzu evet yaptık zamanında.

  12. resim manidar.

    Hanımefendi 2010'dan sonra bir kulağım arkası boş kaldı demiş.
    orayı imzalayabilirsin diaz demiş.
    demiş.

  13. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Bu yıl 9 yarışta podyum finiş yaptık fena değil.
    Öte yandan button ve webberin 10 ar podyumu ve hamiltonun 5 podyumu var.
    Sezona kötü başlamamıza rağmen Avrupa yarışlarında daha iyi performanslarımız oldu.
    Evet ikincilik şu anda iyidir ama 2012 için kazanılmış birkaç salise çok çok daha iyidir.

  14. burak evmez avatarı

    korkuyorlar tabi ferrarinin öne geçmesinden

  15. rocco junior avatarı

    Bu arada konu ile alakalı değil ama arka planda çok büyük hesaplar dönüyor.Mclaren ve Red Bull 2012 egzoz,ebd kuralları ile ilgili Fiaya karşı çıkıyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir