Raikkonen Şampiyonluğu Henüz Düşünmüyor

yazar:

kategori:

 

Dünya Şampiyonu Kimi Raikkonen şampiyonanın zirvesinde bulunmasına rağmen her yarışa kazanmak için gitme yaklaşımını değiştirmeyi planlamıyor.

"Şimdiye kadar olanlardan memnunum. Ama durum bir saniye içinde bile değişebilir. Rakiplerimizin önünde kalmak için %100 zorlamalıyız."

"Yaklaşımımı değiştirmeyeceğim. Şu an zaferden başka şeyler düşünmek için çok erken. Mümkün olduğunca fazla puanla ayrılmak istiyorum. Aklımda bu düşünceyle yarışmayı seviyorum. Şampiyonada lideriz ama bu şu anda çok önemli değil. Sadece sezon sonunda lider olmak işimize yarayacak. Eğer böyle kalmak istiyorsak diğerlerini arkamızda tutmamız gerekecek."

10 gün önceki İspanya GP’sinin galibi Raikkonen, şu anda şampiyonayı 9 puanla önde götürüyor. Fin pilot ve Ferrari takımı Türkiye’ye favori olarak geliyor. Dünya şampiyonu pilot, Ferrari’nin yine güçlü olacağı konusunda güvende.

"Barcelona’nın ardından test yapmadık ama rakiplerimizin İstanbul’da bizi geçmek için çok iyi hazırlandığına iddiaya girebilirim. Bundan endişe duymuyorum. Biz çalıştık ve Ferrari’nin gerçekten güçlü olabileceğine inanıyorum"

"Bu yılki pistlere bakarsanız; İstanbul bizim kazandığımız Sepang ve Sakhir’e çok benziyor. Bu da bizim haftasonu boyunca rekabetçi olacağımızı gösteriyor."

 


Yorumlar

  1. düşünmesin tabi massa düşünsün

  2. Sinan Şahin avatarı

    şu aşamada en az 20 puanlık fark yapmalı. bu fark oluştuktan sonra araçta hala rekabetçi olmaya devam ederse şampiyonluk kaçınılmaz olur 🙂

  3. Mclaren Bmw rahat birakmayacaktir Ferrari`yi, o yuzden isi SIKI tutmakta fayda var 🙂

  4. Düşünmek için erken hem de sezon böyle giderken…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir