Hamilton Mclaren'in Formuyla Cesaretlendi

yazar:

kategori:

Hamilton “Bizim için harika bir gündü. Uzun sürüşlerimiz fena değildi. Son yarışa göre kesinlikle daha iyiydi. Duvarlardan ve sorunlardan uzak durdum ve bu açıdan mutluyum.”

“Lastikler çok iyi tepki veriyorlar ve gerçekten aynı zamanda iyi dayanıyorlar. Bugünkü uzun sürüşlerim gerçekten iyiydi ve bu açıdan gerçekten olumlu bir gün oldu. Ve aynı zamanda düşük yakıtlı sürüşler de gerçekten iyiydi, lastikler çok iyi çalıştı. Olumlu bir gündü. Bundan dolayı çok mutluyum.”

“Oldukça rekabetçi göründük ancak diğerlerinin ne kadar yakıtla çalıştıklarını bilmiyoruz. Biz kendi işimize odaklandık. Araç bu hafta sonu çok daha iyi bu yüzden bu şekilde devam etmeyi umuyorum.” dedi.

Sabah seansının lideri Jenson Button “Günümüz normaldi. Dengeden tam anlamıyla mutlu değildim. Tüm gün boyunca mutlu değildim. Bir kaç şey denedik ve doğru yolda ilerliyoruz ancak tam anlamıyla başarmalıyız.”

“Ancak aracın performansı iyi görünüyor. Lewis çok hızlıydı, bu da aracın hızlı olduğunu gösteriyor. Benim de uzun sürüşüm iyiydi ancak daha gelişim için yer var.” dedi.


Yorumlar

  1. nail büyük avatarı

    forum sayfasında multimedia kısmı var, oraya bir bak istersen. ben de yetkili değilim burada

  2. nail büyük avatarı

    forum sayfasında multimedia kısmı var, oraya bir bak istersen. ben de yetkili değilim burada

  3. Konu Dışı; Sayın TRF1.net'e
    1930'lu yıllardan günümüze formula1'in gelişimine ait Discovery Chanel'ın yapmış olduğu Formula1'in gizli dünyası adlı belgeseli siteniz aracılığı ile diğer formula1 fanlarıyla paylaşmak isterim ve çok faydalı olacağı düşüncesindeyim. ancak bilgileri yetersiz olabilecek bir çok f1fanı olduğunu düşündüğüm için sitenizde yayımlanmasını istiyorum fakat upload edebileceğim bir yeriniz varsa memnuniyetle yapabilirim. cevabınız için teşekkürler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir