Massa, Ön Kanadının Esnemesini Hissetmiyormuş

yazar:

kategori:

Massa “Ön kanadın titremesi mi? Dürüst olmak gerekirse sürerken bir şeyi farketmiyorum. Araç her zaman sorunsuz çalışıyor.” dedi.

Bugünü değerlendiren Massa “Benim için iki seans da iyiydi ancak bunun sıralamalar için pek anlamı yok. 2 hafta önce Hindistan’da cuma öğleden sonra en hızlıydım. Ardından olanlar oldu. Ancak hız ve performans açısından son 2 yarıştan memnundum.”

“Açıkçası aynısını sonuçlar için söyleyemem çünkü sürekli yarış içerisinde bir şeyler oldu. Bu sefer farklı olmasını umuyorum ve öyle olacağına eminim. Önemli olan iyi iş yapmaya devam etmek, her zaman hızlı olmak ve ardından sorunlar çözülecektir.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Dostum ironi yapıyorum zaten.Ama Vettel veri toplamaya devam ediyor o ayrı.

  2. hissetmessin tabi cunku kanat esnemiyor titriyor…;D

  3. bu cvp bınla kimin ergen piskolojisinde olduğu belli oluyo.adam önde sola viraj dönerken sağamı kırsaydı.cezalar hep hamilton a verildiği için mc laren nin gazı alınmak için verilmiş bi cezaydı massaya verilen zaten hamilton arkadaysa yol vercen yoksa ya ceza alırsın ya yarış dışı kalırsın bak örnek schumacher monzada yol verdi ceza almaktan kurtuldu bak örnek singapur massa yol vermedi arka lastiği patladı bak örnek hindistan yol vermedi ceza aldı yani kaza çocuk(hamilton) arkadaysa yol vercen :):)

  4. ceza alınca bunu herkes görmüş ve kabul etmişken sadece bir iki ferrari fanatiğinin kabul etmemesi gayet normal.. bence ergen psikolojisi seninki…

    yer bırakmazsan yersin cezayı …

  5. öncel arıkan avatarı
    öncel arıkan

    Farkındaysan zaten kanat RedBull' dan kopyalandı.

  6. Yusuf  Hitay avatarı

    niye sadece massa da kullanılıyor bu kanat ? adam deneme tahtası gibi

  7. ahahah :)) önüne kırdı 😀 yarış çizgisinde öndeyken dönen adam viraj solayken sola dönüyor önüne kırdı oluyor :))

  8. Hadi sen ön kanadı hissetmiyorsun,Webber Valencia'da takla attı kalktı yürüdü inşallah 🙂 Şaka bi yana eğer kanadı yarışta kullanırsan ve podyumda olursan ultra-mühendis Vettel esneyen gözbebeğiyle bakışlarını 15 sn araca diker ve birebir kopyalar.

  9. gayet normal hissetmemesi lewiside görmeden önüne kırdı !!! bence traktör kullansın artık ferrari bol geliyor kendisine…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir