Vettel: "Kupa, Paradan Önemlidir"

yazar:

kategori:

Galibiyet elde ettiği yarışlardan sonra kasklarını koleksiyonuna aktaran Alman pilot, Pazartesi günkü açıklamasında evine yeni bir kupa götürmesinin, paradan önemli olduğunu belirtti.

SID Haber Ajansı’na konuşan Vettel: “Her şeyden vazgeçebilirim ama kupalardan asla”

“(Yarışlarda) iki saat içinde her şeyi bir araya getirdiğinizde, az veya çok değerli bir çekle ödüllendirilmeniz önemli değil ama güzel bir kupa fark yaratır”

“(Podyuma) çıktığımda, hayatımın bundan daha iyi olamayacağını bilirim”

Gelecek ay Hindistan’da Red Bull pilotu, resmi olarak 2011 Pilotlar Şampiyonası Kupası’nı alacak ama bu, koleksiyonuna ekleyebileceği bir şey değil. Vettel’in buna hep sahip olması için her sene kazanması gerek; aksi halde sonraki şampiyon bu kupayı alacak.

Vettel: “(Sonunda) geri vermem gerekecek. Bu yüzden uzun seneler kupaya elimde tutmak harika olacaktır. Michael (Schumacher) art arda 5 defa sahip oldu”

“Nihai amacım her zaman bir Formula 1 Dünya Şampiyonu olmak olmuştur. Şimdi ise gelecekte ne olacağı önemli değil; bunu (unvanı) benden alamazlar”


Yorumlar

  1. sebastian vettel ki nice dünya şampiyonlarını dize getirdi o ki en genç pol galibiyet ve dünya şampiyonluklarını gördü o ki krılmaz denilen rekorları altüst etti 24 yaşında 21 galibiyet 29 pol 2 şampiyonluk alan başka bir pilot yok

  2. Snowmann Mrt avatarı

    2010'da henüz şampiyon değilken bile Webber'in gerisinde kaldığında garip bir kişiliğe bürünmüştü. Bu günlerini kaybettiğinde işi çok zor olacak. Ağır bir bunalıma gireceğinden eminim.

  3. "Nihai amacım her zaman bir Formula 1 Dünya Şampiyonu olmak olmuştur. Şimdi ise gelecekte ne olacağı önemli değil; bunu (unvanı) benden alamazlar"

    Sakin ol şampiyon alacaklar o ünvani elinden…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir