Menajeri Kabul Etti "Petrov'un Koltuk Sallantıda"

yazar:

kategori:

Petrov’un gelecek sene için takımla anlaşması var ama menajeri Oksana Kosachenko’nun, acil toplantı için bu hafta Enstone’deki merkeze gideceği söyleniyor.

Bu ziyaret, Lotus Renault’un Kimi Raikkonen’i açıklamasından sonraya denk gelmesi ilgi çekici.

Moskova Haber Ajansı Ria Novosti’ye konuşan Kosachenko: “Bugün açıklanan karardan sonra bana çok kısa bir süre verildi; harfiyen 10 gün. Vitaly’nin kalıp kalmaması konusunda karar için 10 Aralık’a kadar zamanımız var”

Takımda kalacağı varsayılarak Kosachenko’ya, Petrov’un Raikkonen’den bir şeyler öğrenip öğrenemeceği soruldu.

Kosachenko ise Petrov’un durumuna daha da fazla soru işareti ekledi “Doğru şekilde sorun: ‘Eğer Vitaly takımda kalırsa’ “

Petrov için tehlike çanları, gelecek sene ismin Lotus’a dönmesi ile takımın Rus pilotla bağlarını koparabileceği yönündeki haberlerden sonra çalmaya başlamıştı.

Petrov’un geleceği için Kosachenko: “Şu şekilde düşünmek daha iyi: ‘Menajerler, sahiplerle bir anlaşmaya varacak mı? ‘ “

“Eğer anlaşmaya varırsak, Vitaly de gelecek sene kalır”


Yorumlar

  1. GP2 şampiyonu değil, 2. olmuş 2009da. Ancak bu ikinciliği Romain Grosjean (yarım sezon), kobayashi, maldonado, van der garde gibilerin önünde bitirmiş. Hülkenbergin şampiyon olduğu sezon.

  2. Sallanan koltuk mu yapmışlar Petrov'a?

  3. hatırlatmak isterim petrov gp 2 şampiyonu değil.koltuğu sallantıda ise alyan getirin sıksınlar sağlamlaşsın 🙂

  4. ahaha vay Vitaly ruslardan bildiğim gibi sende başlamışsın bak işte gride rus pilot sokmamak gerek 😀

  5. goltuk sallaniyör petrov beyy goltuk sallaniyör 🙂

    şaka bi yana takımımda görmek estemediğim bir pilot, bence f1'i hak etmiyor.

  6. evet zaten bu sürüşü gp2 şampiyonu bi pilota yakışmıyo bakalm görücez seneye neler yapıcak gerçekten merak ediyorum.

  7. Bende öyle biliyordum hatta hafızam beni yanıltmıyorsa Serhan Acar yarışın birinde annesi demişti. ama menajeriymiş pek genç değil ama buna rağmen gerçekten güzel bir hanımefendi.

  8. Maldonado 2010 GP2 şampiyonu. Perez, Bianchi, van der garde gibi isimlerin önünde rahat sayılabilecek bir şampiyonluk yaşadı.

    Tabi, 4 senesini GP2'de harcadığını ve bu sürede Hülkenberg, Petrov ve Glock gibi o sırada kendinden hızlı isimlerin F1'e geçmesinin ardından şampiyon olabildiğini de hesaba katmak gerek.

  9. hani petrov belki de maldonadodan hiç bi beklentim yok benim. bi hatırladığım monacoda bişeyler yapıyodu onda da kaza yaptı hamiltonla onun dışında iyi bi sürüşü yok. gerçi petrov da geçen sene öyleydi ama görücez bakalım paralı pilotlarımızı 🙂

  10. sabah sabah guldum… bende ne diyor arkadaş diye yazıyı bastan okudum megerse resimmiş konu 🙂

  11. Petrov epey gelişti. Seneye daha da iyi olacaktır. Maldonado'yu da takip edeceğim gelecek sene. Petrov gibi o da gelişim gösterecektir.

  12. Yusuf  Hitay avatarı

    ilk başta annesi sanmıştım 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir