Head: "Maldonado Gelecek Sene Takımda Olacak"

yazar:

kategori:

Venezüellalı pilotun koltuğu, PDVSA desteği ile güvence altında görülüyordu ama ülkesinde bir parlamenterin Williams ile olan anlaşmanın onaylama sürecini inceleme altına alması, akıllarda şüpheler oluşturmuştu.

Bunun ardından dün FIA’nın yayımladığı listede Williams pilotlarında Maldonado’nun adının geçmemesi, şüpheleri daha da arttırdı.

Brezilya’da konuşan Head: “Bu, üzerine konuşabileceğim bir şey değil ama PDVSA konusunun stabil olduğunu düşünüyorum”

“Basında bununla ilgili bir şeyler çıkacağından eminim ama anladığım kadarıyla durum stabil.”

“Pastor’un gelecek sene takımda olacağından fazlasıyla eminim”

Maldonado’nun yanındaki koltuk için ise ilk başlarda Kimi Raikkonen’in adı geçiyordu ama Fin pilotun Lotus Renault GP ile anlaşmasının ardından listede Rubens Barrichello, Adrian Sutil, Valtteri Bottas ve bir ihtimal Giedo van der Garde kaldı.

Head: “Hız, tecrübe, liderlik, iyi geri bildirimin bir birleşimi isteniyor.”

“Temel olarak sorunumuz araç. Birinin, diğerinden 0,2 saniye daha hızlı olup olamayacağını gerçekten tartışmıyoruz”

“2,5 saniye gerideyseniz, evet kokpitte mümkün olan en iyisine sahip olmamız gerekiyor. Ama temelde araçla ilgili sorunların çözülmesi var”


Yorumlar

  1. ''Head: "Hız, tecrübe, liderlik, iyi geri bildirimin bir birleşimi isteniyor." Barrichello yu tarif ediyorsun ama anlaşma imzalamıyorsun.Para getiren caylak bir pilottan bunları alamazsın.Once ne istediğinize tam olarak karar verin.

  2. Son gunlerde aldigimiz en kotu haber bu sanirim.Gercekten Pastor'dan cok daha yetenekli pilotlar var grid disinda yani caylak pilottur illaki ikinci yilinda kendini toparlayacaktir ancak bilmiyorum sanki daha cok hakeden pilotlar var gibi o koltugu.Gene de bukadar kotu bir aracla bir caylak pilotu acimasizca elestirmemeliyiz diye dusunmekle birlikte gridde olmasini pek istedigimi soyleyemem

  3. şu takımı yeniden kafaya oynarken görmek istiyorum. jpm geri dönsün.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir