Kadın Pilot, Lotus Renault İle Cuma Antrenmanlarına Çıkmaya Hazırlanıyor

yazar:

kategori:

Çarşamba günü bir etkinlikte konuşan 31 yaşındaki Villota, ya bu sene sonunda ya da gelecek sene başında imzaların atılacağını belirtti.

Villota, görevinin Cuma antrenmanlarına katılmak veya yedek pilotluk yapmak olduğunu; bu çalışmalarla aslında 2013’ü odakladıklarını ve o sene gridde olmayı umduğunu söyledi.

Europa Press’e konuşan Villota: “Bütün parçalara sahibiz. Tek geriye kalan, bazı basit görüşmeler için bir gün içinde bunlarla bir bütün oluşturmak”

“İyi sürüş yapabilecek birçok kadın var. Bu yüzden, durumun hiç de sıra dışı olmadığını gösterme adına diğerlerine yolu açmak önemli.”

70’lerde ve 80’lerde F1’de yarışan Emilio de Villota’nın kızı olan Maria, geçen hafta sonu Interlagos’ta takımın konuğuydu.


Yorumlar

  1. Pilotun kadın olması da önemli değil sanırım Lotus için. Hele ki herhangi bir başarısının da olmadığı ortaya çıkınca ortada tek bir amaç kalıyor. Bu takım için en başta düşünmemiz gereken: PARA

    Kimi döndü diye böyle bir takıma iyi gözle bakacak halim yok. Kimi de ya eski gücüne ulaşamadan sıkılıp tekrar bırakacak, ya da ilk sene sonunda sözleşmesini iptal edip daha iyi bir takıma geçecek.

  2. Başlığa kadın pilot yazacağınıza kadının ismini yazsanız resimden herkes anlayabilir diye düşünüyorum 😀

  3. Aslında F1'i hakeden tek bayan michele mouton dır; bu hatun kişi WRC gibi zor bir seride 5 yarış kazanmışdır ama oda yaştan emekli, 🙂

  4. Danica artık eskisi gibi değil; bunun farkıda olduğu için kolay olan soyunma yöntemini seçti 🙂

  5. Konu dışı:Suriye SCOT füzelerini Türkiye'ye çevirdi.

  6. Ecclestone amerika pisti ile uğraşacağına Danicayı williamsa getirse daha çok seyirci çeker aslında amerikadan 🙂

  7. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    bunu geçelimde danica'yı neden almıyorlar?

  8. bence bu kadın biraz fazla iyimser f1'de koltuk bulmayı nasıl bekleyebilir ki ? yani f1'de yarişman için öncelikle alt serilerde yarişman lazım gp2 formula reanult ve türevleri gibi ya da amerkidaki serilerden gelmeli ama anladıgım kadarıyla hiç birinde yarişmiyor ve nasıl gridde olmayı bekliyor şaşıyorum

  9. Cuma Antrenmanlar da İkinci pilotun koltuğun da görmek güzel ve ilginç olacak. Takımın halen Renault olduğunu ısrar eden arkadaşlar var ama malesef Renault Motor üreticisi konumun da şuan da. Her takım Sponsor çekmeye çalışır bu da en doğal hakları.

    Redbull Renault
    Lotus Renault
    Williams Renault
    Caterham Renault

    Renault un ortakları bunlardır.

  10. renault sponsor toplama konusunda son hizla calisiyor su an =) once kimi simdi, kadin pilot birde kubica derlerse tamam =)

  11. bir bayan pilotun bayanlar için f1 kapısını açması gerek.f1 in popülaritesi büyük oranda katlanır kitlelere yayılmasına büyük katkısı olur

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir