Button, Raikkonen'in Lotus ile Dönmesine Şaşırmış

yazar:

kategori:

 

Raikkonen’in dönüş kararınıdesteklediğini belirten Button, “Anlaştığı takımla yarışacağını öğrendiğimde çok şaşırdım. Takım Kimi ile yarışacağını açıklamıştı ve ben çok şaşkındım. Williams ile geri döneceğini düşünüyordum.”

“Bence bu spor için çok güzel bir şey. Bir pilot olarak Kimi oldukça rekabetçi biri. Eğer gerçekten yarışmak istiyorsa hızlı olacaktır.”

“McLaren’deki mühendislerden duyduğuma göre mühendislik ve ayarlar konusunda da işini biliyor.”

“Geri dönmesi güzel. Yarışlar daha eğlenceli olacak. Tabii ki yarış sonrası akşamları da…” diyor.

 


Yorumlar

  1. burada eğer…

    button kimi yi gerçekten seven sayan bir pilotsa bu dedikleri kimi yi rahatsız etmez. bu açıdan yarıştığı yıllarda ki ilişklerine bakmak gerekir. ben ne kiminin ne button ın birbirleri için söyledikleri bir söz pek hatırlamıyorum.

    yine eğer…

    button kimi yi sevmiyorsa veya hoşlanmıyorsa ve kimi de bunun farkındaysa bu dedikleri kimi yi rahatsız edebilir. biraz alay içerikli ifadeler var. empati yapıyorum. button durduk yere bu açıklamaları yapmamıştır. birileri sormuştur o da doğaçlama cevaplamıştır. button 2009 da şampiyon oldu. aynı sene kimi ferrariden yollandı. bütün bunlara rağmen mclaren önce kimi raikkonen ile görüştü. bununla beraber yarıştığı dönem boyunca hiç geçemediği ama sürekli geçildiği bir pilot kimi…bununla beraber aradan iki yıl geçmiş değil kendisinden f1 deki bütün pilotlardan daha fazla ilgi gören övgü alan ve fanı fazla olan bir pilot kimi…

    bana bu ikinci şık daha mantıklı geliyor…

    akşam partileri filan tiiye alıyor biraz…okuyanda her gün içiyor bu adam diyecek…öyle olsa bir şekilde herkes bunu konuşurdu bilinirdi…ölülerde zannediyor ki diriler her gün helva yiyiyor…

  2. KONU DIŞI Formula Renault UK ikincisi Oliver Rowland, 23'ncü McLaren Autosport BRDC Ödülü'nü kazanarak McLaren aracı ile Formula 1 testine çıkma hakkı elde etti.

  3. aynen williams la dönse arkalarda sürüncekti kimi akılıca bi tercih yaptı

  4. toplantıdaki adamın ne işi var burda ceo musun holding te

  5. çok bilmiş arkadaş ukalalığın lüzumu yok.konuyla ilgili yorum yaz.

  6. Burda rezil olmasi onemli degil ama gercek bir dunyada herhahgi bir toplantida anlam karmasasi yaparsa o zaman kotu olur umarim anlayabilmissindir ce nest pas grave

  7. Williams sanki çok mu hak ediyor…

  8. Biz de şaşırdık. Lotus Raikonen gibi bir pilotu hak etmiyor.

  9. kimi sanki bir elinde şampanya diğer elinde vodka dolaşan bir pilot gibi konuşuyorlar.

    gerçi vodka kısmına bende inanmadım .

  10. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    Merci pour l'information :))

  11. 🙂 Sen de egonu tatmin etmişsin bi güzel. Cımbızla çekip almanın ve arkadaşı küçük düşürmeye çalışmanın bir anlamı yok. Tabiki öyle bir amacım yok diyeceksin ama dışarıdan bakan biri için puan kaybediyor arkadaş. Sen de öyle… Zekası ortalama olan birisi ne demek istediğini anlıyor sonuçta.

  12. Dipnot:komplike complique fransizcadan gelmektedir ve karisik anlamini tasir sanirim sen komple demek istedin

  13. demek ki raiye yapılan eleştiriler yanlışmış.adam araç ayarları ve mühendislikte bile iyi yani komplike pilot diye buna derler.

  14. ooo rakikkoneni herkes partilerine çagırıyor 😀 Kovalainen Button bakalım sırada kim var 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir