Vettel Ödül Töreninde Kupasını Aldı

yazar:

kategori:

Alman pilota ödülünü FIA Başkanı Jean Todt verirken Bernie Ecclestone, Rakımlar Şampiyonu Red Bull Racing’in Patronu Christian Horner’e, Pilotlar Şampiyonası’nda 2. olan Jenson Button ve 3. olan Mark Webber’e de kupalarını teslim etti.

Vettel: “Burada, Hindistan’da FIA Galası’nda ikinci Pilotlar Şampiyonluğu Kupası’nı almak harika. Bütün sene bu kupayı evimde bulundurdum ve geri vermeyi istemedim. Yani, bu benim için harika bir olay”

“Tekrar kazanmanın nasıl bir his olduğunu kelimelere dökmek zor. Takım odağını kaybetmedi ve çok az hata yaptı. Etkileyici çabalarından dolayı hepsine teşekkür etmek istiyorum. Bütün sene boyunca sıkı çalışan Renault’ya da teşekkür etmek istiyorum”

“Formula 1’in tarihi benim için çok şey ifade ediyor. Bir şekilde bunun bir parçası olduğumu bilmek özel”

Horner da inanılmaz başarılar kazandıkları bu sezon için takımına teşekkür etti.

Horner: “Takımın bu sene başardıkları sıra dışı. 12 yarış kazanmak, 18 sıralama birinciliği almak ve unvanımızı korumak için 27 podyumun elde etmek, büyük gurur duyacağımız şeyler. Mark ve Sebastian Dâhil takımın bütün üyelerine, sıkı çalışmaları nedeniyle teşekkür etmek istiyorum”

“Bu gece ödülü almak muhteşem ve inanılmaz geçen bir seneye harika bir son. Seb’in çifte Formula 1 dünya şampiyonu olma başarısı inanılmaz. Aslında (Vettel’in) bunu başaran en genç isim olması, heyecan verici bir genç yetenek olduğunun kanıtıdır”

FIA Galası’nda diğer ödül alanlar Dünya Ralli Şampiyonası’ndaki 8. şampiyonluğu için Sebastien Loeb, Dünya Binek Otomobiller Şampiyonası’ndaki zaferi ile Yvan Muller idi.

Formula 2 Şampiyonu Mirko Bortolotti ve Dünya GT1 Şampiyonları Michael Krumm ve Lucas Luhr da kupalarını aldı.


Yorumlar

  1.  2011 monza ağlayarak  telsizden rakip pilotu g avatarı
    2011 monza ağlayarak telsizden rakip pilotu g

    resim çok manidar

    sanki egzost besleme sana çok şey borçluyum bir daha göremeyeceğim bu kupaya bakıp bakıp iç çekeyim der gibi.

  2. arkadaşın uyarısı üzerine değiştirildi

  3. Renoya gelen taklaya geliyor. Ben Kimi'nin de ralli yaparken yaralanmasından korkuyordum, bu seferki neyse ucuz atlatmış 🙂

  4. Raikkonen'in olayı pek ciddi değilmiş,şu an için korkulacak birşey yok diyorlar,bir organizasyon sırasında elini incitmiş.
    Diğer konu hakkındaysa bişi duymadım, yok eğer doğruysa pes artık diyorum.

  5. rocco junior avatarı

    Bir kaç gelişme var;Raikkonenin kaza yapıp yaralandığı haberi ve Sauber'de Kobayashi yerine Jules Bianchinin geçeceği söylentileri var…Ayrıntıya sahip değilim

  6. zaten 2 button demiş yukarda

  7. Fia Gala 2011 videosuna ulasan varmi?

  8. 2. button deilmiydi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir