Grosjean: "Kubica'nın Yedeği Değilim"

yazar:

kategori:

Kubica’nın Lotus Renault ile olan anlaşması bu sene sonunda bitiyor ve eğer Formula 1’e geri dönerse, bunun daha çok Ferrari ile olması bekleniyor.

Fransız basına konuşan Lotus Renault Takım Patronu Eric Boullier: “Grosjean ile ilgili fikir, onu 2-3 sene içinde (Formula 1’de) 1 numara yapmak.”

İsviçre doğumlu Fransız pilot Grosjean da kendisini takımın geçici çözümü olarak görmüyor.

Le Figaro’ya konuşan Grosjean: “Tam bir sezon F1’de olacağımı anlayacağım zaman için (Mart ayındaki Avustralya GP) sabırsızlanıyorum”

“Bu yüzden, (F1’de) ilk defasından daha da sıra dışı bir durum”

Fransız pilot elbette 2009 senesinde sezon ortasında Renault koltuğuna oturduğu dönemden bahsediyor.

Grosjean: “Olgunlaşmada bir evrim yaşandı. Sanırım geri dönmem için bir tokada ihtiyacım vardı. Her şey yolunda gitti ve şimdi böyle bir şey olmadığını anlıyorum”

“Başka bir yaklaşımla; memnuniyet, baskıyı ve stresten ağır gelir.”

2009’da Grosjean, şampiyon pilotun -Fernando Alonso- yanında yarışmaktan memnunmuş.

Grosjean: “Buna alışıyorum. F1’de iki değişiklik: İki dünya şampiyonu. Kimi’den öğrenecek çok şeyin olduğunu düşünüyorum. 10 turdan sonra, iki senedir sürüş yapmadığı unutulacaktır.”


Yorumlar

  1. kazadan sonra massanın nasıl bir düşüş yaşadığını hepimiz gördük benim korkum kubicanın da ferraride massanın durumunda yarışması.

  2. Sana göre saçmalık olabilir ama bir çok kişiye göre saçmalık değil. O saydığın pilotların hepsini Kubica cebinden çıkartır.Morelloda F10 u Bahar da şahlandıracak gibi. Bir takımın gelişmesi için iki pilotun da geri bildirim de çok iyi olması gerek Fernandoyu anlatmama gerek yok Kubica da geri bildirim de harika ve güzel bir ikili olacaklarını düşünüyorum. Herkes kazadan sonra Kubicadan nelerin gittiğini görmek istiyor bunun için de F10 hazır bekliyor. Saçmalık olmuş olsa idi Ferrari den şimdiye kadar bir açıklama gelirdi 21 aralık dan sonra her şey resmiyet kazanacak.

  3. kubica ferrari söylentileri saçmalık, bianchi ve perez gibi genç yetenekler olduktan massa filmi tekrar izleniceğini sanmıyorum.

  4. Kesinlikle Romain kimsenin yedeği olarak gelmedi takıma. Kubica ile Lotus Renault un yolları tamamen ayrılmış gibi Aralık ayının sonun da anlaşmaları da bitiyor. Kubica Ben Renault F1 pilotuyum diyor Lotus değil onun için bir bağım yok gibisin den bir açıklama yapmış 2012 içi. 2010 yılın da Ferrari Kubica söylentileri çıkmıştı 2013 için sanırım bu söylenti gerçek Muhtemelen 2012 Ferrari test pilotu Kubica 2013 için de yarış pilotu diyebiliriz.

  5. evet öylesin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir