Schumacher Ve Vettel Şampiyonlar Yarışında

yazar:

kategori:

Formula 1’in en genç yeni yıldızı Sebastian Vettel, bu sene sonlarında Wembley Stadı’nda yapılacak olan Şampiyonların Yarışı organizasyonu için 7 dünya şampiyonluğu bulunan Michael Schumacher ile takım arkadaşı oluyor.

Çin’deki 4.lüğü ile dikkatleri üzerine çeken Toro Rosso’nun çaylak pilotu, Şampiyonların Yarışı’nın büyük bir hayranı ve Aralık ayında Wembley’de 80,000 kişinin önünde mücadele etmek için sabırsızlanıyor.

Vettel: “Her sene Şampiyonların Yarışı’nı televizyondan izlerdim ve bir gün bunun bir parçası olmayı hayal ederdim. Davet edilmek harika. Çok mutluyum. Michael Schumacher ile Almanya Takımı için sunulmak, harika bir onur"

Wembley, 1,800 ton asfalt kullanılarak 16 Aralık’taki aktivitede bir yarış pistin haline getirilecek. 18 pilot, Şampiyonlar Şampiyonu olabilmek için bir seri eleme mücadelesine girecek.

İki yarışma olacak. Şampiyonlar yarışı: Pilotların bireysel olarak yarıştığı bölüm. Ulusal Kupa: Pilotların ülkeleri için takım olşturduları bölüm.

Vettel’e karşı yarışmamış olan Schumacher, seçim için memnun ve Almanya’nın şansı için de iyimser olduğunu söyledi.

Schumacher: “Şampiyonların Yarışı için Sebastian Vettel ile ile takım olmayı dört gözle bekliyorum. İtalya’da Nazionale Piloti’deki hayır için futbol maçının ardından, sonunda motorsporlarında da bir takımdayız."

“Uzun süredir Sebastian’ı tanırım. O daha küçük bir çocukken, kartin yarışında ona bir ödül vermiştim ve sürüşünden etkilendiğimi hatırlıyorum. Bu sene F1’e çıkışından sonra, hâlâ da öyle (düşünüyorum). Beraber çok eğleneceğimize eminim"


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir