Williams'ın Yeni Aracı Daha Fazla Yere Basma Kuvvetine Sahip

yazar:

kategori:

Teknik Sorumlu Mike Coughlan, şaside ve arka süspansiyonda sona yaklaşıldığını; özel çarpışma testinin Aralık başında yapıldığını belirtti.

Coughlan: “Arka süspansiyonun tamamı bitti. İlk şasi tamamlandı; ikincisi çok geride değil. Yakında FIA çarpışma testi programına başlayacağız ve bütün bu testler, özel testlerde zaten tamamlanmıştı.”

“Sistem kontrolleri için kullanılacak tamamlanmış bir aracımız var. (FW33’e kıyasla) yere basma kuvveti açısından makul derecede gelişme var ve ilk testte kullanılacak bütün sistemleri üzerinde barındıracak. Amacımız, son sezon öncesi testte güncellenmiş bir araca sahip olmak”

Williams, Jerez’de piste ilk defa çıkmadan önce temel olarak Ocak ortasında komple bir araca sahip olmayı, Avustralya’daki ilk yarış öncesinde kademeli olarak gelişim göstermeyi umuyor.

Coughlan: “Aracın Ocak ayı ortasında yarış mağazasına gönderilmesi planlanıyor. (Yani) Şubat başındaki ilk test için hazır olacağız. Amaç, Ocak ayı sonu itibari ile mümkün olan bütün parçaların doğrulanması ve testte bu çalışmaların teyit edilmesi.”

“Ana parçalar üzerinde yeteri kadar yol kat edilmeli. Böylece araç pistte temel bir sorun nedeniyle kalırsa, sürpriz olur. Bunun haricinde testte, dayanıklılık ve aracın genel aerodinamik performansı geliştirmeye odaklanacak.”


Yorumlar

  1. hız açısından doğru ama görüntü olarak 3 yıldır yapılan tüm f1 araçlarının en güzeli.tasarım ve boya işleri müthişşşş.
    en güzel f1 aracı klasmanına top 5 te 1 olur diyorum.

  2. geçen sene de böyle dememişler miydi ?

  3. elvan dalton avatarı

    Bi bakın bakalım FW33'teki sorun neymiş nasıl bu kadar dandik bi araç yapabilmişsiniz iyice bi inceleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir