Alguersuari, 2012 İçin İyimser

yazar:

kategori:

EFE Haber ajansına konuşan Alguersuari “Bazı seçeneklere bakıyorum, bazı şeyler var ve kısa süre içerisinde haberiniz olacak.”

“Yeni bir döneme başlıyorum çünkü henüz 21 yaşındayım. Toro Rosso’da 19 yaşındayken yaşıma göre çok fazla iş yaptım. İyi bir sezon geçirdiğimi düşünüyorum.”

“Kızgınlığım ya da üzüntüm yok. Tam tersi. Red Bull’a bana verdiği her şeyden ötürü teşekkür ettim. Beni Formula 1’e getirme kararını verdiler ve açıkçası devam etmek isterdim.”

“Olgun olmak zorundayım, kararın kötü ya da iyi olduğu yorumunu yapmak istiyorum. Olumlu mesaj vermek istiyorum.”

“Geleceğim hakkında haber geleceğini biliyorum. Toro Rosso’da olduğumdan daha rahatım. F1 geleceğimin burada bittiğini düşünmüyorum.” dedi.

Alguersuari’nin HRT’de yarışabileceği ya da Red Bull’da yedek sürücü olacağı tahmin ediliyor.


Yorumlar

  1. Maldonado'yu bu sene de görmek lazım. Çok ilerleme yoksa bu sene sonu şutlarlar zaten. Geçen sene çaylaklığıydı ki petrovun çaylaklığından daha iyi geçmişti.

  2. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Williams Maldonado'yu Postalayıp Bu Adamı Almalı =)

  3. Redbull gerçekten ne yapmaya çalışıyor bu konu da anlayamıyorum ne bekliyorlardı ki o araçla üstüne üstlük adam daha 21 yaşında bazıları Gp 2 ye çıkamamışken bu adam 2.5 sene yarıştı daha da önemlisi bu adam Gp 2 de yarıştırılmadan getirildi gerçekten bi belirsizlik var bu politika da anlayamadım gitti maldonado gp şampiyonu 25 yada 26 yaşında olması lazım bir de bu adamlara bakmak lazım ilginç gerçekten çok ilginç

  4. yahu adamın yaşıı daha çok ufak gp 2 ye gitsin bakıız pantono örneğine

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir