Alonso, Raikkonen'in Dönüşünden Memnun

yazar:

kategori:

Spora 2009 sonunda ara veren Raikkonen gelecek sene Lotus takımı ile pistlere geri dönecek. Alonso, Ferrari’de yerini aldığı Raikkonen’in dönüşünün spor için iyi olduğunu düşünüyor.

Alonso “Onun gelmesini hoş karşılıyorum. O, harika bir sürücü.”

“Griddeki en yetenekli sürücülerden birisi, dünya şampiyonu ve harika bir insan… Ona karşı yarışmak keyif verecek.”

“Onu kimseyle kıyaslamıyorum ancak yarışa başladığınızda ilk virajda yanınızda Kimi Raikkonen olmasıyla bir genç sürücü ya da çaylak sürücü olması aynı şey değil. Dünya şampiyonlarıyla yarışmak size farklı duygu ve güven verir.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Burda iki pilotun fanları birbirini yese de bu iki isim pist içinde ve dısında birbirine büyük saygı beslemektedir.Ayrıca bunca sene birlikte yarısmalarına ragmen pist üzerinde hatırlardıgım kadarıyla bir temas ya da kaza yasamadılar.Sanırım bu da iki pilotun birbirine karsı ne kadar sağduyulu oldugunun göstergesidir

  2. Haberi aynen kopyalayip yapistirilmis bu yoruma kim 17 + vermis cok merak ettim dogrusu. Kac tanesini kendiniz verdiniz cok merak ettim dogrusu.

  3. teşekkür ederim 🙂

  4. alonsoberker avatarı

    Onun yollamasını Alonso mu istedi sanki ben alonso fanıyım ama hep kimiyle yarışmasını onunla daha iyi olucaklarını düşünmüşüdür ki hala da öyle kimi ve alonso yarışsaydı ferrari bu durumlara gelmezdi ama bunu alonso yapmadın ferrari yaptı suçu alonsoya niye buluyorsunuz anlamış değilim

  5. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Raikkonen döndüğünden beri bu kadar memnuniyetle ve samimiyetle övgüler içerisinde motivasyon desteği veren bir pilot oldu mu?.

    Schumacher: "Raikkonenin geri döndüğünü görmek beni mutlu eder"
    Vettel: "Raikkonen geri dönüşte zorlanabilir."
    Diğerlerinden zaten hiç ses seda yok.

    Bazı kimi fanları Alonsonun bu düşünceleri (hele hele ilk viraj hakkındaki düşünceleri) karşısında eziklik ve mahcubiyet hissetmiş ama yine de alıştıkları provakatörlük çizgisinden sapmadan aynı tarz yorumlarına devam etmişlerdir.O fanların istediği şey Alonsonun muhabirlere "kiminin dönmesiyle ilgilenmiyorum" şeklinde demeç vermesiydi.İşte onların istediği şey de buydu.Çünkü onların amacı Alonsonun ağzından dökülenlerle beslenmektir.

  6. donjuan domarco avatarı
    donjuan domarco

    goruyorumkı sende kıskanclık cekememezlık tavan yapmıs arkadasım…
    soyledıklerıne gelınce hıc bosuna ugrasma gokten kemık falan yagmaz havanı aldıgınla kalıesın….

  7. e ne demesini bekliyorduk ki muhabirlere?

  8. bu kadar kıskanç enaniyetli bir pilotun böyle bir düşünce içerisinde olacağına asla inanmıyorum. kesinlikle yalan söylüyor. onun gelmesini gerçekten isteseydi ferraride beraber yarışmasına müsaade ederdi. neyse az kaldı yollanmasına bu son senesi olur düşüncesindeyim.

  9. yalnız arada bir fark var , lewis kadın için araçtan vazgeçti , fernando araç için kadından vazgeçti 🙂 o kadar ferraride takılırsa olacağı buydu ah fer ah !

  10. Alonsoyu başarılı yapan nedenlerden bir tanesi de bu.Rakiplerine saygı duyuyor ve onları ciddiye alıyor.Bu yüzden de daima motive ve çoğu zaman rekabetçi.

  11. sadece bu kadarmı alonso aloo.alo herkes için aynı demeçleri vermeye odaklanmış menejeriyle konuşup makul seviyedede olsa birazda içinden geçenleri söylese fena olmaz.

  12. Schumacher- avatarı

    Vettel'i bir türlü sevemedim sürüşüde heyecan ve zevk katmıyor.(bana)

  13. Alonsomania  avatarı

    Alonso boşanmış..özel hayatında tek sorunlar olan Hamilton dğl sanırım

  14. "Tamam Kimi. Her şey bitti, her şey bitti. Hamilton yedinci. Hamilton yedinci. Hesaplamalarıma göre şampiyonayı bir puanla kazandık."

    :))

  15. Türkçe'sini yazarsan sevinirim 🙂

  16. alonsoyu harika pilot yapan etmenlerden biri de schumacher ve kimiyle olan şampiyonluk mücadeleleridir. eğer kimi ve schumi olmasaydı alonso şu anki itibarını göremezdi(aynı şey kimi için de geçerli). vettelin de itibar görememe sebebi zaten budur çünkü arabası iyi olduğu için rekabet edecek bir durumu olmadı. yani demem o ki böyle kaliteli pilotlar birbirleriyle rekabet ettikçe itibarları ve kaliteleri artar. umarım o eski schumacher-alonso-kimi mücadelelerini bu sezon yeniden görebiliriz.

  17. Kimi' de gelirse 6 dunya sampiyonlu grid olucak diyorduk, 5' e dusurmussun yine : D

  18. button?

  19. Vettel?

  20. Yıl 2007, Brezilya, ve muhteşem finalin ardından aşağıdaki konuşma Kimi'ye radyodan verilir:

    "Ok Kimi, it's all over, it's all over. Hamilton seventh. Hamilton seventh. By my calculations we win the championship by one point." (Chris Dyer)

    Yeni sezona Kimi'nin çok renk katacağına eminim…

  21. Lotus Renault 2004 yılın daki Renault un Performansını yakalasın yeter ve böylece herşey daha güzel olacak dır.

  22. Schumacher- avatarı

    Gelecek seneye şöyle bir bakalım:
    Schumacher-Alonso-Raikkonen-Hamilton-Button
    ———————————————————————-

  23. hey gidi günler bu fotoda tek bir kişi eksik.saha doğrusu 2012 de. Juan Pablo Montoya. 2001 in 3 çaylağından bir tanesi. rai mon alo

  24. rocco junior avatarı

    Alonso "Onun gelmesini hoş karşılıyorum. O, harika bir sürücü."

    "Griddeki en yetenekli sürücülerden birisi, dünya şampiyonu ve harika bir insan… Ona karşı yarışmak keyif verecek."

    "Onu kimseyle kıyaslamıyorum ancak yarışa başladığınızda ilk virajda yanınızda Kimi Raikkonen olmasıyla bir genç sürücü ya da çaylak sürücü olması aynı şey değil. Dünya şampiyonlarıyla yarışmak size farklı duygu ve güven verir." dedi.

  25. Tolga Soydan avatarı

    kimide eski haline dönse 🙂

  26. Yusuf  Hitay avatarı

    alonso imaj değiştirmekle iyi etmiş cidden.

  27. eminim öyledir 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir