Williams da 2012 Aracını İlk Testlerde Tanıtacak

yazar:

kategori:

Daha önce Ferrari ve Mclaren takımları yeni araçlarını ilk testlerde tanıtacaklarını duyurmuştu ve Williams da Mike Coughlan’ın başkanlığında hazırlanan yeni aracın Jerez’deki ilk testlere yetişeceğini duyurdu.

Takımın yeni Teknik Patronu Mike Coughlan “Araç yarış dükkanına ocak ayının ortasında geçecek ve şubat ayının ilk günlerindeki ilk testlere hazır olacağız.” dedi.

Formula 1’in en başarılı 3. takımı olan Williams 2004 Brezilya’dan beri galibiyet kazanamadı ve takım 2011’de Formula 1’deki en kötü sezonunu geçirdi.

 


Yorumlar

  1. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Artık bir alışkanlık olmuş f1 izlemeden duramıyorum 🙂

  2. Williams Renault FW34 u sabırsızlıkla bekliyorum en azından geçen seneye göre daha sıkı bir paket olacak dır. Okuduğum haber de Şasi geliştirmesin de Renault Sport F1 den 6 mühendis atanmış fabrikaya Motoru şasiye başarılı bir biçim de adapte etmişler. Motor ve Williamsın Vites kutusu Dyno testlerin de 6 bin km yol kat etmişler ve gerçekten de veriler iyiymiş. Özellikle takım Cosworth motoruna göre daha az ısınma olduğunu ve buda performansı artırdığını söylüyorlar. Takımın Üflemeli difüzöre daha fazla zaman harcayarak aeroda geri kalınmış ve bunlar telafi edilmiş. Umarım bunlar Efsanenin adım adım dirilişi ve zafer elde etmesi için adımlar olur.

  3. sen de krizlere girmişsin bakıyorum 🙂

  4. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Zaman hiç geçmiyor …Gel Mart gel..

  5. fw26dan sonra tasarlanan en müthiş araç. buna diğer takımların aracıda dahil.one asalet öyle.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir