Senna Williams'ın Merkezinde Görülmüş

yazar:

kategori:

Globo’nun haberine göre, Lotus Renault’daki koltuğunu kaybeden ve kendine yeni bir takım arayan Bruno Senna ile birlikte vatandaşı Rubens Barrichello da farklı zamanlarda merkezi ziyret etmiş ancak Senna’nın da oraya geldiğinden haberi yokmuş. Barrichello’nun takımda kalmak için 5 milyon dolarlık bir sponsorluk desteğini öne sürdüğü belirtiliyor.

Habere göre Senna bazı fiziksel testlerden geçmiş ve mühendislerle görüşmüş. Williams’ın gelecek sene Renault motoru kullanacak olması dolayısıyla Senna’nın Renault tecrübesinden yararlanmayı düşündüğü iddia ediliyor.


Yorumlar

  1. prosedür olabilir 🙂

  2. Senna'nın sponsorları williams'ta yarışmasına yeter.

  3. Evet. seneye Maldonado'yu özellikle takip ediyor olacağım. Bu senesi çaylaklıktı. Seneye elbet daha iyi bir yerde olacak.Önümüzdeki senenin sonunda ise tam olarak olgunlaşmış olacak. Bruno'ya da bakmak lazım tabi. Petrov da az gelişmedi…

  4. Evet Lewis ile bir çok defa karşı karşıya geldiler 🙂 Bruno Senna daha iyi olur gerçekten de. Galiba 2012 ye saklamışlar diyelim Altı dünya şampiyonu Kimi'nin dönüşü Yeni çaylakların gelmesi hepsi bir heyecan gerçekten de. 2011 de pist üzerin de fena değildi heyecan verici yarışlar izlediğimizi düşünüyorum şahsen.

  5. evet bir de Hamilton'la olaylarını koyunca üstüne antipati büyük maldonado'ya karşı.ama ben senna'nın maldonado'dan daha iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum.

    ayrıca bu sezon pek heyecan yoktu pist üzerinde,demek ki büyük bir pilot pazarı mücadelesine saklıyormuş tüm sene boyunca F1 heyecanını 🙂

  6. Kesinlikle katılıyorum kardeşim Ayrton boşuna söylememiştir o sözü. Sutil gerçekten de harika olurdu Williams için sanırım Sponsor olarak Bruno Senna'nın geliri Maldonado'nun kinden fazla. Bu uzun bekleyiş Sutil Bruno Senna anlaşmasını doğurur ise muhteşem olur.

    Ama bir yönden de Maldonadoya baktığımız da 2010 Gp2 şampiyonu olarak geldi takıma Fw33 ile zaman zaman yaşlı kurt Rubensi geçti o araba ile bir çaylak için iyiydi ama Arkasın da sponsor desteğinin olması Sevilen Hulkenbergin koltuğunu kapması nedeniyle pek sevilmedi sanki 🙂 Bakalım neler olacak F1 sezonu yok ama Pilot pazarında ki heyecan son hızıyla devam ediyor.

  7. aynen kardeşim,bu adamı tam sezon gördüğümüz takım yok(hrt'yi takımdan saymıyorum).bir aracın gelişimine sene boyunca katkıda bulunup alışırsa bence gerçekten gayet iyi işler yapacaktır.ayrton senna kadar olmayabilir ama ayrton senna'nın dediklerinin boş olduğunu düşünmüyorum,'yeğenim benden daha hızlı' diye boşuna dememiştir.beklemek lazım.umarım koltuk bulur,sutil'le beraber yarışsalar çok hoş olurdu.

  8. tamamen katılıyorum, yetenek var ama şanssız bir kariyeri oldu şimdiye kadar..

  9. neden fiziksel testten geçirmişler ki bana saçma geldi o fiziksel yeterliliğe sahip olmasa f1'de işi ne zaten

  10. Bazı arkadaşlarım yorumuma katılmaya bilir ama bu adamın üst düzey bir takım da tam bir Kış sezonu ve yarış sezonu geçirmesini gerçekten de çok istiyorum Sanırım bende biraz da duygusal yönü ağır basıyor dayısından dolayı. Ama koltuğa geçtiği Belçika da Yeni Pirelli lastikleri Drs Kers ve bir çok yeniliğe rağmen Tam bir kış sezonu geçirmiş ve tam bir yarış sezonuna doğru ilerleyen Petrovu sıralamada geri de bırak dı Tabi ki bir yarışlık performansa göre değerlendirme yapılamaz ama gerçekten de bir şansı hak ettiğini düşünüyorum. R31 i sezonun ikinci yarısı için anlatmaya gerek yok her şey ortaydı. Wiliiams Renault ve Bruno Senna için hayırlısı olsun kötü olmalarını istemem açıkcası.

  11. elvan dalton avatarı

    Kimin daha çok sponsoru varsa o yarışsın. Paraya ihtiyacımız var elimiz sıkışık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir