Petrov Caterham'a mı Geçiyor?

yazar:

kategori:

Eski McLaren pilotu ve televizyon yorumcusu Martin Brundle’ın twitter adresinden aktardığı bir bilgiye göre, Lotus Renault koltuğunu kaybeden Vitaly Petrov Caterham’da Jarno Trulli’nin yerine geçebilir.

Brundle, “Vitaly Petrov’un 2012’de Caterham ile yeniden gridde olacağını sanıyorum.” yorumunu yaptı.

İspanyol AS gazetesi ise Toro Rosso koltuğunu kaybeden Jaime Alguersuari’nin gelecek yıl Mercedes’te yedek pilotluk görevini üstlenebileceğini yazdı.

Bir diğer iddia da Ferrari’nin pilot programında yer alan Jules Bianchi’nin Force India’da Nico Hulkenberg’in geçen sezon üstlendiği cuma antrenmanları rolünü üstlenebileceği üzerine.


Yorumlar

  1. teşekkürler kardeşim,sizlere layık olmaya çalışıcaz pistte 🙂

  2. Hayirli olsun kardesim, Kimi`yi biraktim seni destekliyorum 🙂

  3. benim mesaj nerde mod?

  4. Petrov'un o koltukta ne işi var? Tamam, zaman geçtikçe daha da iyi olacaktır elbet. Ama bunlar hiç önemli değil. Önemli olan para gibi duruyor. Belki Trulli ile aynı hızda bir pilot olabilir. Ancak istikrar kısmı ne olacak?

  5. jarno ne olacak ozaman. yani şimdi 14 yıldır yarışan biri yerine goril kılıklı angut petrovumu oturtacaklar.buna inanmak istemiyorum.

  6. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Parayı Basıp Yine Koltuğu Alacak Demek =) Algersuari ve Sutil Koltuksuz Şu An 🙂

  7. Haha:D:D:D Süperrrrrrrrrrr

  8. resmi açıklamayı pazartesi yapacaklardı ama ben buradan sizlerle paylaşmak istiyorum:

    "Caterham'da Trulli'nin Yerine Sürpriz İsim"

    Pilotlarıyla devam edeceklerini ifade eden takım,sürpriz bir hamle ile henüz sadece binek otomobille ve go-kart aracıyla maksimum 700km yapmış birini yarıştırmaya karar verdi.Konu ile ilgili açıklama yapan Tony Fernandes:'Sponsor desteği ile gelen pilotlarla dolan koltuklardan dolayı oldukça mutsuzuz.Bu nedenle bu uygulamaya karşı bir harekette bulunmak istedik ve evinden okula giderken toplu taşımada fren anlarında ve dönüşlerde boyun hareketlerine dikkat ettiğimiz bir genci koltuğa oturmaya karar verdik.Gencin bize ekonomik desteği yalnızca cüzdanında bulunan 17,85 tlsi.Türk parası bizi cezbetmedi değil tabi.Heikki'ye karşı iyi bir iş çıkaracağını umuyoruz.Kış testlerine vizeleri yüzünden katılamayacak ama,ne yapalım,zaten çocuk doğuştan yetenekli…herhalde…bilmiyorum." şeklinde bir demeç verdi.
    Otobüsten inerken İngilizce sınavına gireceği sınıfta hocaları yerine Caterham çalışanları bulan genç şaşkına dönerken anlaşma sonrası basın mensuplarının karşısına çıktı.Genç:'Hayalim F1'de yarışmaktı.Ama 18 yaşına geldiğimde artık benden bir cacık olmaz dedim ve mühendis olayım dedim.Derslerde kötü gidince tam F1'den vazgeçmiştim ki Caterham takımı benim hayalimi gerçekleştirdi.Kış testlerini kaçıracağım ama Mart ayını iple çekiyorum.Antrenman seanslarında Hamilton'du Alonso'ydu Vettel'di Schumacher'di Raikkonen'di hepsiyle farkı kapatırım gibime geliyor.Çok mutluyum' sözleriyle durumunu izah etti.
    Aracın tasarım aşamasında 15 gün kadar fabrikada olacak genç için hazırlıklar şimdiden başladı.

  9. elvan dalton avatarı

    Ortalık karıştı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir