Barrichello, Williams'tan İyi Haberler Bekliyor

yazar:

kategori:

Williams takımı, gelecek sene Pastor Maldonado ile devam edeceklerini resmi olarak duyurdu ama diğer koltuk için seçenekleri değerlendirmeye devam ediyor.

Bu koltuk için önce Adrian Sutil favori gösteriliyordu ama Noel öncesinde Bruno Senna’nın Williams’ın merkezinde görülmesi, işleri biraz daha karıştırdı.

Noel’den iki gün önce twitter’dan yazan Barrichello: “İngiltere’den yeni döndüm. Şimdi biraz tatil. Williams’tan iyi haberler bekliyorum”

Formula 1’de en uzun süre yarışan Barrichello, Totalrace’e de konuştu.

Barrichello: “Bırakma gibi bir planım yok.”

“Formula 1’de 20. seneme çıkmayı gerçekten istiyorum. Büyük bir takımın beni alıp almayacağını kim bilir? Bu şeyler devam edecek.”

“İstek ve arzu hâlâ var. Şimdi geriye kalan hangi yoldan olacağı… Mücadele ediyor olacağım”


Yorumlar

  1. takım bu adamı kovacak gibi duruyo paralı bir pilot gelir kanımca

  2. Pardon çok sevdiğim bir pilottur 🙂

  3. Umarım iyi haberler alırızonunla ilgili.Çok secdiğim bir pilottur kendisi 🙂

  4. Yahu yarışsın o benim kankitomdur ;D Ciddiyim valla Türkçeyi ben öğrettim ona 'Mutlu Noeller' demeyi öğreten benim ;D

  5. teşekkürler kardeşim,neden olmasın 🙂

  6. F1 THS vardı bir aralar sitede. Bence sen onlardan yaz. (ciddiyim)

  7. caterham'la anlaştım ama williams ile de görüşmüştüm.barrichello'ya gerçekten iyi bir haberleri var:

    "Williams'tan Barrichello'ya büyük jest"

    Uzun süredir 20. yılında da yarışmak istediğini belirten Barrichello'ya Franks Williams'tan büyük bir jest geldi.Açıklama yapan Williams:'Barrichello'ya son derece büyük bir saygımız var,her ne kadar 2 yıldır istediğimiz sonuçlardan çok uzak olsak da Rubens bize çok katkı sağladı.Ve duyduk ki bir koltuk istiyormuş.O bize istediğimizi verdi,sıra bizde.Ona FW34'ün koltuğunu vermeye karar verdik.Yarıştıramayacağımız üzgünüz ama,Rubens bunu hak etti.Ona yeni hayatında başarılar diliyoruz takım olarak.Her noelde ona kart atacağız.' şeklinde konuştu.

    Tam yanımızdan ayrılırken Adam Parr'ın hatırlatmasıyla tekrar dönen Williams:'Müslüman olursa bayramlarda da arayacağız.' diyerek Rubens'e iyi kötü arası haberini vermiş oldu.

  8. Bruno ile Barichello koltuk için karşı karşıyalar..Barichello her zaman Senna tarafından desteklenmişti,, şimdi de Senna'nın yiğeniyle koltuk için kapışıyor..Türk adetlerine göre biraz ters bir durum 🙂

  9. elvan dalton avatarı

    Williams 2. pilotuna karar versede koltuk bulamamış f1 pilotlarının gerginlikleri heyecanları bitse. Biz sıkıldık artık bunların haberini okumaktan.

  10. yılın olayı kubica nın kazasıdır gerisi hikaye…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir