Di Resta: "Force India İlk Beş Takım Arasına Girebilir"

yazar:

kategori:

2011 sezonunun ilk yarışlarında sadece dört puan toplayan Force India takımı, onuncu yarış Almanya’nın ardından Japonya’ya kadar tüm yarışlardan puanlarla ayrılmış ve toparlanarak sezonu altıncı sırada tamamlamıştı.

Di Resta böyle bir gelişimin inanılmaz olduğunu ve bunu devam ettirebileceklerini söylüyor.

“Geçen sezon nereden başlayıp nereye geldiğimizi görürseniz, bunun inanılmaz bir şey olduğunu anlarsınız. Eğer gelecek sezon da bu momentumu korursak en yakın rakibimiz olan Renault’ya karşı koyabiliriz.”

“Bulunduğumuz noktadan buralara gelmek harika. Burada çok iyi bir takım ruhu var. Force India ile ve geçen sezon yaptıklarıyla gurur duyuyorum”


Yorumlar

  1. Senelerdir istikrarını koruyabilen bi takım, çok başarılılar, belirli bir şasesi var ve hep üstüne koyuyorlar demek ki başarılı bi tasarım üretiyorlar 🙂 artık bir kademe daha yukarı çıkmaları lazım, ya öyle olacak yada 1,2 adım daha geriye gidecekler.

  2. williams renault gelecek sene de ilk 5 e giremez çünkü aracı baştan tasarlamaya giriştiler ve çok zor. reno motoruyla iş bitmiyor tek. ama force india mercedes motoru ve oturmuş şasisiyle 5.ciliği zorlayabilir.

  3. Schumacher- avatarı

    Lotus Renault ile başa baş girebilirler tabi takımlar farklı şeyler bulmazsa ?

    Gerçekten çok heyecanlanıyorum gelecek sezon için.
    Schumacher,Alonso,Raikkonen,Hamilton,Button vs… isimler

    Vettel'i heyecan vermediği için saymadım her seferinde Vettel'i unuttun diyorsunuz .

  4. Ben Williamsın'da bir şeyler yapacağını düşünüyorum şahsen Force İndia -Sauber -Toro Rosso gibi takımların önlerin de olacakdır diye düşünüyorum Neden derseniz Renault Motoruna geçilmesi yeni bir Vites kutusu ve Motora uyumlu bir kers teknik kadroda yapılan yenilik bunların hepsi bir etken olacak dır. Force İndiyaya gelirsek kesinlikle şuain ki ikili üst seviyede gelecek vaat edebilen pilotlar ama F1 de yeterince pişmediklerini düşünüyorum Geri bildirimlerde geri kalırlar ise şaşırmam Sutil o takıma yıllardır beri emek vermiş ve gelişim sağlamış bir pilottu ama şuanda o yok ve sadece Bir sezon yarışmış iki pilotları var.

  5. Lotus Renault Rikkonen'in takıma getireceği momentumla Force India'yı muhtemelen geçecektir ama aynı şeyleri Williams-Renault için söyleyemeceğim ne yazıkki.
    Sutil çok kaliteli bir pilot olmasına rağmen şu anki ikili de üst seviye.

  6. Fazla Heveslenme isterseniz ne Williams Renault 2011 de ki gibi olacak nede Lotus Renault Gp görelim. Ayrıca Sutilin takımdan ayrılması ile geri bildirimlerde zaman zaman sorun yaşayacaklarını düşünüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir