Williams Patrick Head'in Takımdan Ayrıldığını Duyurdu

yazar:

kategori:

1977 yılında kurulduğundan bu yana Williams Grand Prix Mühendislik ile çalışan Head, Brezilya GP’sinin takımla birlikte son yarışı olduğunu açıklamıştı. Takımın yönetim kurulundaki görevinden de ayrılan Head, artık Williams Hybrid Motorları Limited Şirketinde görev alacak. 

Head’e yeni görevinde başarılar dileyen Sir Frank Williams, “Patrick ile 34 yıldır birlikte çalışıyorduk. O zamandan bu yana takımın teknik lideriydi ve birlikte oldukça fazla yarış ve şampiyonluk kazandık.”

“Patrick oldukça çalışkan, büyük yeteneği olan dünya seviyesinde bir teknik adam. Onu çok özleyeceğim. Eminim tüm çalışma arkadaşları da özleyecektir. Grove’daki yeri her zmaan hazırdır. Aslında hybrid motorları üzerinde çalışacağı için fabrikadan çok da uzak olmayacak.” diye konuştu.

Patrick Head, neredeyse otuz yıldır takımın teknik departmanının başındaydı ve kazanılan 113 yarış galibiyeti ile dokuz markalar şampiyonluğu ve yedi pilotlar şampiyonluğunda büyük rol oynadı.
 


Yorumlar

  1. yalnız video süpermiş bence o sezon geçtiğimiz sezondan daha heyecanlı bi finale sahne olmuştu sonuçta geçen sezon ataksız sadece stratejilerle belirlendi şampiyon asıl gerilim 2008 deymiş ama Lewis'in kardeşine gidip sarıldığını görmemiştim çok hoşuma gitti gerçekten

  2. Saydığın isimlerin hepsini İstanbul Park'ta görmüş olmanın ayrıcalığını yaşamak paha biçilemez. Yıllar sonra TV lerde belgesellerde bu isimler çıkınca çocuklarıma onları yarış hafta sonlarında gerçekten gördüğümü anlatacağım.

  3. çok ama çok üzüldüm.ron dennis jean todh briatore symonds ve ve en sonundada head yok.adeta yaprak dökümü.
    videodaki müziği dinlerseniz beni anlarsınız.videonun içeriği değilde müziği sizi geçmişe götürecektir.

    http://www.dailymotion.com/video/x7a6l6_brezilya-gp-2008-cnn-ozeti-trf1-net_sport

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir