Red Bull Yeni Aracı İlk Teste Çıkarmayı Planlıyor

yazar:

kategori:

Gazetta dello Sport ile yaptığı bir söyleşide Red Bull Motor Sporları Danışmanı Helmut Marko, zamanın dar olduğunu kabul etti.

Marko: “Ocak ayı için bu normal”

“Zaman kısa ama programımıza göre, ilk test için yeni araçla hazır olacağız”

2011’de sıkça konuşulan ve Red Bull’un büyük fayda sağladığına inanılan egzoz beslemeli difüzörler seneye yok.

Marko: “Kurallar herkes için aynı. Bir şampiyonluk mücadelesinde en önemli şey, aracın iyi olması ve pilotun onunla istediği gibi çalışabilmesi; yani geçen sene Sebastien Vettel’in yaptığı gibi.”

“İlk turda yine herkese 3 saniye fark atıp atmayacağını bilmiyoruz ama elbette zirvede olmasını bekliyoruz; aynısını Mark Webber için de bekliyoruz”


Yorumlar

  1. geçen sezonun ultra downforce paketlemesi bu sene olmayacak, egsoz beslemeli difüzör de gitti, çift katmanlı difüzör de yok. bu sene mini-kers yerine full kers kullanırlarsa bir kaçtane yarış dışı görebileceğimizi düşünüyorum.

  2. Sağlam temelli bir aracın varsa ve kurarlar çok değişmezse o araç seneyede favori başlar.RBR elbette favori başlayacak ama sporda şuda su götürmez bir gerçektir herzaman favoriler kazanmaz…Newey amcamın dediği gibi kurarları en iyi yorumlayan ve difüzörü en iyi kullanan takım galip gelecek sene sonunda

  3. erken umutlanmayalım derim,geçen sene o sözleri testler döneminde yada hemen sonrasında demişti
    ''bugün yarış olsa hepsine tur bindiririz''

  4. Ewet… geçen sene tur bindiriririz dedi ve gerçekden de İspanyada turu bindirdi … bu sene henüz birşey diyemiyor hatta sadece önde olacaklarını söylüyorki bu durum bizim gibi izleyiciler açısından çok iyi.Mücadele izlemeye hazır olun…

  5. Marko ne adamsın be Adam geçen kış çıktı şuan yarış olsa herkese tur bindiririz dedi kimse inanmadı Mclaren hariç tur bindirdiler İspanyada. Tabi kış testlerine göre yaptığı için Mclaren de yanıldı :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir