Sponsor: "Senna, Williams Adına Yarışacak"

yazar:

kategori:

Bu ifade, Brezilyalı pilotun 2011’in ortasında Renault koltuğuna oturmasına büyük yardımcı olan sponsora ait.

28 yaşındaki pilotun takıma katılmasından ve petrol ürünleri şirketi OGX ile sponsorluk anlaşmasının duyurulmasından sonra Senna adına bir sözcü, pilotun EBX Holding ile bağlantılarını teyit etmişti.

Holdingin başında milyarder, Brezilya’nın en zengini Eike Batista bulunuyor.

Daha geçen hafta içinde Senna, henüz hiç bir takım için adının açıklanmadığını ifade etmişti.

Ama aksine O Estado de S.Paulo Gazetesi’ne konuşan Batista: “Basitçe; (Senna), Williams adına yarışacak”


Yorumlar

  1. Ben Sutil'in isteyerek ayrıldığını düşünmüyorum. Bence takım onu di Resta ile kıyasladı ve seneye di Resta'nın edindiği tecrübeyle Sutil kadarını verebileceğini düşündü. Sutil'in hız seviyesi garanti olunca da yerine Hülkenberg rahatlıkla denenebilir hale geldi.

    Zaten di Resta'yı gönderemezlerdi bence. Eminim MGP veya Mclaren ile ileride yarıştırmak amaçlı anlaşmaları vardır, pişmesini bekliyorlardır. Bir iskoç olarak Mclaren'e de geçebilir ileride. Veya kökten Mercedes temelli olduğundan şumiden sonra MGP'ye geçebilir.

    Ben de Sutil'in bir takımda yarışmasını istiyorum. En iyi seçenek Williams gibi görünüyor. Williams'ın önündeki seçeneklerin de sadece Barrichello veya Sutil olduğunu düşünüyorum. Senna o takımı daha da batırmaktan öteye götüremez.

    Açıkçası bu sene boş koltuklar çok çabuk doldu. F1 dışından birden Raikkonen, Grosjean, Hülkenberg ve Vergne gelince ortalık fena karıştı. Şu an Sutil ve Barrichello'nun dışında Petrov, Senna, Alguersuari ve D'ambrosio boşta.

  2. geçenlerde okuduğum bir habere göre williamstaki tek koltuğa daha çok sponsor desteği olan pilot oturacakmış. barichello da bu yüzden sponsor toplamaya çalışıyor ama senna'nın renodayken de baya sponsoru vardı, bikaç gün içinde belli olur.

  3. Evet twitter adresinden alıntı yaparak haber yapmışlar.
    Bu arada diyelim ki Senna haberleri dogru ve anlaştılar,,Sutil 'in dışarıda kalmasına ne demeli..o zaman Force India dan neden ayrıldı ? yada gerçekten takım kendisini istemedi mi sorusu akla geliyor..Ben ilk başlarda Sutil daha büyük bir takımda yarışmak için Force ındia ile anlaşmakta çok aceleci davranmadığını vs. düşünmüştüm.

    Diğer bir teorim de Di Resta ile ilgili,, acaba Di Resta nın teknik yönü çok iyiydi de araç sayesinde son dönemde çok gelişti ? Sutile ihitiyacımız yok deyip Hulk 'u aldılar ?

    Kısacası Sutil dışarıda kalırsa ,kapalı kapılar arkasında ne oldu gerçekten merak ediyo olucam 🙂

  4. Williams Renault Fw34 de başarılı olmak istiyorsa Sutil yada Rubensi kesinlikle birini yarıştırmalıdır diye düşünüyorum.
    Özelliklede Rubensi araç gelişiminde büyük bir imaja sahip çünkü.
    Takımın ana sponsorunu kaybetmesi ve böyle bir güçlü sponsorun isim sponsoru bile olması kaçınılmaz duruyor. Senna ismi bana her zaman duygusal geliyor ama Bir takım da Bruno Senna'nın liderlik yapabileceğini düşünmüyorum açıkçası. Böyle bir anlaşma gerçekleşecekse takımın Maldonadoyu değerlendirip yerine Rubens yada Sutili getirmesini isterim. Maldonado ve Bruno Senna ikilisini takım kaldıramaz 2011'İn aynısını izleriz umarım Frank amca böyle bir hata yapmaz.

  5. Önce hüplet sonra gümlet diyorsun yani 🙂 Medion da var.

  6. elvan dalton avatarı

    Ben hala Sutil diyorum. Bu sponsor yarışında kendisi bir adım önde.

    Capri, capri sun, capri capri capri sun.

  7. e barichello domates ekip, emekliliğin tadını mı çıkaracak 🙂

  8. O Estado de S.Paulo Gazetesi'ne konuşan Batista: "Basitçe; (Senna), Williams adına yarışacak"

    bu söz kendi twitter hesabından yazılmamış mıydı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir