Alonso, Özel Hayatına Saygı Duyulmasını İstiyor

yazar:

kategori:

Wrooom etkinliğinde Alonso’ya, bu ayrılığın nedeninin Ferrari fabrikasında çok fazla zaman harcamasından kaynaklanıp kaynaklanmadığı soruldu.

İspanyol pilot, özel hayatını basın önünde konuşmak istemediğini net bir dille ifade etti.

Alonso: “Kendimi ilk defa bu derecede dedikodu ve söylentilerin konusu olarak buldum ve bu, büyük bir hayal kırıklığı yarattı.”

“Raquel ve ben, özel hayatımıza saygı duyulmasını istedik ama ayrılığımızın açıklanmasından sadece birkaç saat sonra birçok üzücü şey okuduk ki bazıları çok saçmaydı”

“Bu tip bir eziyetin uzun süreceğini düşünmüyorum. Çünkü haller değişir; çünkü özel hayatıma çok fazla ilgi olduğuna da inanamıyorum”


Yorumlar

  1. Adamın özel hayatıdır kimseyi ilgilendirmez taki özel hayatı işine etki ederse karışılabilir.Alonso daki mantalitede açıkçası sağlam diye düşünüyorum ama lewis ne yazık ki daha bu ikisini ayırmayı beceremedi umarım oda zihinsel olarak güçlü olur 2012 de…

  2. Düşmanım bile olsa belden aşağıya vurulması onursuzluğuna razı olamam ki değil.

  3. Acikcasi adam hakli yaptiklari islere bakmaliyiz olaya Fernando bazinda bakarsak demek ki ortada mutlu olmadigi bir evlilik vardi ama adam bu sene muthis bir performans sergiledi duygusal hayatini isine karistirmadi! Tabi buna istinaden de Lewis'e sallayanlar oldu evet Lewis gercekten de ozel hayatini isine karistirdi gercekten kotu bir sezon gecirdi ancak bazi insanlar boyledir iste ask ilginc bir duygudur ve her seyde oldugu gibi askda da asirilik zarardir.Bazi insanlar daha cok kaptirir kendini kalp akil dengeleme dengeleyememe meselesi..Umarim iki sampiyon da biran once atlatirlar bu donemlerini.Zaten Fernando icin pek sknti yok gibi ancak ozellikle Lewis'in kendine gelmesi lazim!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir