Massa, Gazetelerde Geri Döndüğünün Yazmasını İstiyor

yazar:

kategori:

Brezilyalı pilotun Ferrari ile olan anlaşması 2012’de sona eriyor ve takımın patronları, Massa’nın geleceği için iyi sonuçlar alması gerektiğini açık bir dille belirtti.

Ama Massa, önceki açıklamasında da olduğu gibi bu sene geleceğini kurtarmak için değil, şampiyon olmak için savaşacağını ifade etti.

Massa: En önemli şey sonuç. Eğer sonuçlar iyi olursa, gelecekle ilgili karar vermek çok daha kolay olacak. Herkesin mutlu olduğu bir şeyi değiştirmenin anlamı yok”

“Gazetelerde ‘Felipe geri döndü; galibiyetler için mücadele ediyor’ yazısını okumak istiyorum. Her şeyin doğru yapılması gerek. İyi bir aracımız olursa, şampiyonluk mücadelesi verebileceğimi biliyorum ki geçmişte bunu yapmıştım. 2008’den bu yana hiçbir şey değişmedi. Kazamdan sonra hâlâ aynıyım. Elbette o kadar uzun zaman kazanamamak beni rahatsız ediyor ve tekrar kazanmak için büyük bir arzum var. Bununla birlikte sakinim. Çünkü ne yapabileceğimi biliyorum ve her zaman işimin bir parçası olan baskıyı idare etmek için %100 hazırım”

Elbette bir pilot için en iyi ölçüt noktası takım arkadaşıdır. Ferrari’de son iki senedir Alonso’nun gölgesinde kalan Massa, artık bunu tersine çevirmek istediğini yineledi.

Massa: “Fernando ve ben, hızlı bir araca sahip olma ve takımın iyiliği adına birlikte çalışıyoruz. O harika bir pilot ama açıkçası her zaman tablosunda kendi adımı zirvede görmek isterim. Son iki senede aramızdaki fark, bana göre rekabetçi bir araçla daha az olurdu”

Konu hakkında Alonso: “Umalım ki her ikimiz de rekabetçi oluruz ve her birimiz yarışların yarısını kazanır. Felipe ve ben, pist dışında iyi bir ilişkiye sahibiz ve ayrıca boş zamanlarımızda birlikte olmaktan keyif alıyoruz. Arkadaşlığımız, takım için de büyük faydaya sahip. Çünkü kazanmak için birlik olmak gerek.”


Yorumlar

  1. Sakin ol şampiyon.

  2. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    İkidir Büyük Konuşuyor Massa.

    Umarım Bunları İcraata Döker 🙂

  3. Sen bi geri dön bi kaç yarış kazanda herkes yazar merak etme.

  4. ben hiç sanmıyorum geri dönebilecegine… altında gridin en hızlı aracı varken bile ancak ikinci olabildi…

  5. sorun birazda rekabetçi olmayan araçla birşeyler yapabilmek massacım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir