Koltuk Arayışındaki Barrichello, "Yalçın Abi"ye de Başvurmuş

yazar:

kategori:

Koltuğu için sponsor desteği üzerinde yoğunlaşan Brezilyalı pilotun Türkiye’den de yardım istediği ortaya çıktı.

Bir televizyon kanalında kayıpları bulmak üzere program yapan Yalçın Abi, hafta sonu muhabirlerimizi aradı ve Barrichello konusunda kimdir, nedir, necidir diye bilgi istedi. Bu irtibat sayesinde olanları öğrenen haber servisimiz, mikrofonu Yalçın Abi’ye uzattı.

Yalçın Abi: “Eleman bize koltuğumu kaybettim dediğinde şaşırmıştık. Bizimle dalga geçip geçmediğini anlamak için size ulaştık. Sağı solu aradık ettik; koltuk Brezilya’da çıktı. Meğer başka bir sambacıdaymış.”

Öte yandan Williams’taki koltuğunu kaybeden Barrichello, gazeteye ilan da vermiş. “Koltuğumu kaybettim hükümsüzdür”

Williams’ın Bruno Senna’yı tercih etmesinin ardından Barrichello’nun Adrian Sutil ile İstanbul’da buluşup boğazda Müslüm Gürses şarkılayla birlikte efkâr dağıtması bekleniyor.

 


Yorumlar

  1. Bazı arkadaşlar haberi yazan ve yayınlayan trf 1 'e kızmışlar ama bencede f1 i seven, böyle bir kanalda haber yazan insanlar tabiki barrichello yu seviyorlardır, burdaki yazının da zaten bi haber değeri yok sadece mizah amaçlı yapılmış bişey, bana göre işin aslı, türk insanının kanında olan, ezilene, dışlanana acıma ve onun tarafında olma duygusunun aşırı olması , işte sanıyorum burdaki haberi kınayan arkadaşlarında yazmalarının sebebi bu…E herkeze saygı duymak lazım…

  2. Bu şaka kaldırmakla ilgili bir mevzu değil. Alonso'nun Petrov'u 40 tur geçememesini tiye alabilirsiniz, komiktir ya da değildir. Schumi'nin yaşıyla dalga geçebilirsiniz, komiktir ya da değildir. Hamilton'un Schumi'yi o kadar tur hız farkına ramen geçememesini tiye alabilirsiniz, komiktir ya da değildir. Ya da ne bileyim amatörce yapılan bir kazayı tiye alabilirsiniz. Rubens'i sevdiğimi söyleyemem, hatta itici geldiğini bile söyleyebilirim, ama saygı duyuyorum adama. bu haberde adam alenen aşağılanmış ve hiç gereği yoktu yayınlamanın. Merak ediyorum benzer bir haber Alonso, Schumacher, Hamilton vs. ile ilgili olsaydı yayınlanır mıydı acaba?

  3. Farkındayım zatende ozaman Alonso Petrov olayındada baya gırgır oldu kimse şaka kaldıramadı ozaman 😀

  4. R.Barichello F1'de en çok saygı duyduğum pilotlardan birisi, niye herkes böyle yazılar yazmış anlamadım F1THS denildiği gibi gırgır yazıların yayınlandığı bi başlık, acayip komik olmuş =D

  5. F1THS bir alay konu başlığı kategorisi, biraz mizah gücü lazım. Emin ol bu yazıyı hazırlayanlar da Barrichello'yu gönülden seviyorlardır ki durumundan etkilenip böyle bir yazı hazırlanmış.

  6. Böyle haber yapmak yada daha doğrusu bu şekilde bir yazı hazırlamak acizliktir.Hakkında haber yaptığınız kişi F1 in efsanelerinden biridir.Daha saygılı davranmak gereklidir.Bu haberi yazanı vede yayınlayanı kınıyorum.

  7. F1 e yıllarını vermiş bir pilot için bu şekilde alay edilmesi bence sitemize yakışmıyor.Seveni var sevmeyeni var ama yıllarca emek veren sayılı pilotlardan biridir Barrichello.Çocukluğumuzun pilotlarından biri bence yapılan ayıp kaçmış biraz.

  8. dewrimdusum avatarı

    saçma sapan haberi buraya yayınlayan ekibinize teş ediyorum asıl Barrichello yaptığınız bu hareket hükümsüzdür …

  9. Yakıştıramadım. Bu adamın en azından F1 de kalmak için nasıl çırpındığına hepimiz şahit olduk.1 sene daha para kazanmak için kimse kendini bu duruma düşürmez F1 de. İlk başlarda çok yadırgıyordum kalmak için her yolu denemesini, 'biraz gururlu ol yahu' diyordum ama adam deli gibi istiyor sürmeyi. Nasıl bir aşksa… Bence Barrichello'nun durumuyla dalga geçen bu haberin yayınlanmasına hiç gerek yoktu burada

  10. kendisinden pek hoşlanmam ama yinede bu şekilde alaya alınması pek hoş olmamış bence…Biraz daha saygıyı hak ediyor sanki…

  11. hsn_schumifan avatarı
    hsn_schumifan

    bu adamın normal karakteristiği acı bakmak mı acaba… baktıkca yüreğim burkuluyor :D. wallahi takım patronu olsam kendi sıkılıp gidene kadar yarıştırırım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir