"Raikkonen'in Dönüşü Herkes İçin İyi Oldu"

yazar:

kategori:

TotalRace’e konuşan Alonso: “Gridde 6 şampiyonun olması, şampiyonanın seviyesini yükseltecek. Bu da beni mutlu eder. Çünkü büyük bir meydan okuma yaratıyor ve birçok şampiyonun olduğu bir senede iyi bir iş çıkarma isteği, herkes için artıyor.”

“Kimi’nin dönüşü kesinlikle hepimiz için çok büyük bir haber; sadece Formula 1 için değil, aynı zamanda izleyenler için, yarışları seven insanlar için de. Çünkü (Raikkonen) çok yetenekli bir pilot Ona her zaman saygı duymuşumdur. Tekerlek tekerleğe mücadelede güvenebileceğiniz bir pilottur.”

“Bu sezon gridde, yarış kazanmış 12 pilot olacak. Bu yüzden araçları iyi olursa, yarış kazanabilecek yaklaşık 14 pilot car. Bu da, taraftarlar için harika olabilir.”


Yorumlar

  1. Adın bir kere çıksın dokuza, inmez sekize. Alonso biraz pist dışı politikalarıyla meşhur olduktan sonra (ayrıca bkz menajeri) her ne olursa Alonso'nun başına yıkılmaya başladı. Sütten çıkmış ak kaşık olmayabilir ama anlatılan kadar da değil tabi. Pist üstü sürüşü apayrı bir hikaye tabi, orada kalitesi belli, pist dışı aktivitesi ile karıştırılamaz.

  2. kesinlikle katılıyorum.

  3. bu alonso nasıl bi insanmış arkadaş sayenizde tanıdım yani.kimi geri döner kimse yorum yapma gereği bile duymazken alonso bi kaç kelime eder içinde hiç birkötü kelime geçmez.ama bilen bilir alonso kötü yalancı çıkarcı hep çirkef.kötü bişey söylese anlıcamdan alonso 'a' dese bazıları dicek bişey bulur galiba.böyle kötü şeylere ne gerek var heyecanlı bi dönemdeyiz spora yakışır bi şekilde konuşup araçlar hakkında yorum yapalım tartışalım.magazine döndü resmen spor hakkında değil yok o pilot böyle yok o pilot böyle.
    ne olmuştu hamiltoncular alonsocular vardı yapılmayan yorum kalmadı 2 taraf birbirini yedi alonsoyla hamilton birbirlerini övdüler…ben alonso olmasa hamilton olmasa vettel olmasa niye izleyim bu sporu ya helal olsun hepsine

  4. yavaşşşşşş…. pilotların özel hayatlarıyla ilgilenmeyelim…biz piste bakalım…

  5. harika bir yorum olmuş…sonuna kadar katılıyorum…

  6. harika bir yurum olmuş….sonuna kadar katılıyorum….

  7. bize videoculuk oynadılar diyen kişiler önce kim başlatmış video açmayı ona bi dikkat et istersen hadi onu geç Allah'ıma bin şükür utanılacak hiçbir şeyim de yok siz bize ders vermeden evvel biraz o çooookkkk delikanlı pilotunuza bakın ayrıca sana mı düştü benim insani değerlerimi yargılamak sen kim oluyorsun da benim insani değerime dil uzatıyorsun…
    hadi onu geç 2005 nurburgring te Kimi bariyerlere gittikten sonra finish te senin o çok sevdiğin pilotun değil miydi aracından inip süspansiyonu öpen sormuş mudur sence Kimi nasıl diye ama yoo alonso o sırada aracın süspansiyonunu öpüp robocop gibi hareketler etmekteydi….
    burada ortalığı karıştıran hep bizler gibi gösterilirken asıl ortalığı karıştıran siz oldunuz adam herşeye cola magnum demiş cart demiş curt demiş sen git hele bi onun insanlığına bak sonra gel başkalarına laf et….

    alonsonun hayatta tek takdir ettiğim hareketi olmuştur Kubica'nın yanına gitmesi ona gerçekten saygı duydum ama diğer türlü ölene kadar ne yaparsa yapsın zerre kadar değer kazanamaz BENİM GÖZÜMDE

    2007 de massa dışarı kaydı diyenler vardı bir yerlerde belki burada belki başka bölümde bi açıp 2005 teki Türkiye GP'inde alonsonun Fisico'yu nasıl geçtiğine bir baksın tekrar ve daha niceleri… o zamanki Renault'un sezon başında yaptığını Redbull bu sezon son yarış yaptı o kadar yoksa ne fark vardı acaba arada….

  8. alonsonun samimi olmadığını kastedmiştim ama pireyi deve yaptılar.samimi olduğundan şüpheliyim pistteki ciddi rakiplerinin artmasını istemiyor nedenmi petrova tahammül edemeyen onu geçemediği için (halbuki petrovun hiç suçu yok işini yapıyor) ona el kol hareketi yapıp bir dövmediği kalan 2008 singapurda şaibeli bir yarış kazanan 2007 yılında mclareni eşit olmamakla suçlayan hatta şampiyonluğu kaçırdığında renault takımını hedef gösteren suçlayan bir pilotun samimi olduğundan şüphe duyarım peki alonso (ki kendisi tarihin en iyi pilotlarından bridir bunu inkar edemeyiz) değiştimi gerçekten samimim inanan varmı onu sormak lazım

  9. kardeş o ahlaki yapıla ilgili o arkadaşın karakterine ver dicem de işin bayağı zor olacak eee olmayan şeyi bulmak gerçekten zor zanaat

  10. benim nickimle dalga geçenler bu bir kaç kez oldu şimdi yazıyorum ; birisinin ismiyle soyismiyle yada bedensel özrüyle dalga geçenlerin insan olduğundan şüphe ederim

  11. benim nickimle dalga geçenler hayatta en kötü şeylerden birisi birinin ismiyle soyismiyle bedensel özürüyle dalga geçmektir bunların insan olduğundan şüphe duyulur bu söyleyecek laf bulamayanların sığındığı bir limandır

  12. Tolga Soydan avatarı

    ne bos adamsın

  13. Yukarida ki yorumum tamamen senin agzinla yazilmistir, sirf anlayabilesin diye direk boyle yazdim, ama anlamadigin ve bu zeka seviyesiyle anlayamayacagin ortada, bizi cileden cikaran sen ve senin gibiler, asagida ki haberlere yaptigim yorumlara bak da senin deyiminle biraz insanlik ogren..

    Ahmet Kara 18.12.2010 22:16:32
    Bir Rai taraftari olarak soyluyorum, Alonso benim gozumde en hizli pilot olmasa da muthis hırsı ve sonuca ulasmada gosterdigi istikrari, sabrı ile herzaman takdir ettigim bir pilottur. Santander olmasa da Ferrari de yarışmayı sonuna kadar hak ediyor..

    http://www.trf1.net/formula1_haberler/20573-ferrari-alonso-ile-anlasmasini-uzatti.html

    http://www.trf1.net/formula1_haberler/22825-ferrari-siralama-performansini-gelistirmeli.html

    http://www.trf1.net/formula1_haberler/19975-hamilton-un-cezasina-alonso-nun-sikayeti-sebep-oldu.html

    http://www.trf1.net/magazin_haberleri/20922-alonso-yalan-haber-yuzunden-tazminat-kazandi.html

    http://www.trf1.net/formula1_haberler/18338-alonso-2011-kurallari-basarili-olacak.html

  14. 07.mehmet.ferrari avatarı
    07.mehmet.ferrari

    Neyin tartışmasını yapıyosunuz ? Alonso bence en iyi pilotlardan birisi çünkü o FERRARİ PİLOTU ! FANATİK TİFOSİ !herkeze saygılar

  15. FerrariF1Alonso avatarı
    FerrariF1Alonso

    +1

  16. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Kendini bana anlatma tarif etme..Ben didişme içinde olsaydım raikkonen haberine atlar ve provake ederdim.Lauda kiminin parlamasının ancak iyi araca bağlı olduğunu söylemiş.Senin zihniyetinde olsaydım o haberden bol malzeme çıkarırdım.Kavga peşinde olsaydım hamilton ve kimi haberine saydırırdım.Benim kimi ile alıp veremediğim yok.Benim 2005 yılıyla ilgili acı hatıralarım da yok..Yeri geldi kimiyi savunduğum da oldu.Peki sen ne yaptın?.Sahte nicklerle saldırmaktan başka ne yaptın.

    http://www.trf1.net/formula1_haberler/23950-raikkonen-in-zamana-ihtiyaci-olacak.html

    http://www.trf1.net/formula1_haberler/23899-raikkonen-in-ilk-test-zamani-belli-oldu.html

    http://www.trf1.net/formula1_haberler/23665-lotus-renault-raikkonen-in-motosiklet-kazasini-yalanladi.html

    http://www.trf1.net/magazin_haberleri/23853-renault-nun-efendisi-kimi-raikkonen.html

    http://www.trf1.net/multimedya/foto-galeri/23876-foto-galeri-raikkonen-formula-1-kokpitine-geri-dondu.html

    Bak bunlar son günlerde bu sitede çıkmış raikkonen haberleri.Bu haberlerin yorumlarını iyi incele.Kavgacılıkla suçladığın beni görebilecek misin?Bak bir kişi ortalığı karıştırmış mı?Aynı insaniyeti sizden beklemek suç mu?.
    Bu sitede ortalık karıştırıcı kişiler bellidir.Bak sana bir örnek vereyim.Damon hill hamilton hakkında taraftarlarının pek de sevmeyeceği şeyler söylüyor.Habere saatlerce hiçbir Alonso fanı itibar dahi etmiyor.Ve sahneye spa 2000 çıkıp Alonsonun hamiltonun sevgilisi olduğunu yazıp tahrik ediyor ve sayfaya Alonso fanlarını davet ediyor.Damon hillin hamilton haberinde dahi Alonsoyu ortaya sürüp fanlarını sayfaya çağırıp kendine küfrettirmeye çalışıyor.Sonra da çıkıp kendisine küfredenlerin listesini burada yayınlıyor.Resmen kaşınıyor.Sonra da suçlu Alonso taraftarları oluyor.Bu mudur taraftarlık?

  17. FernandoAlonsoDiazFerrari avatarı
    FernandoAlonsoDiazFerrari

    Alonso'nun tırnağı etmeyecek cimcimeler türemiş.

    tıpkı kendi pilotları gibi içten pazarlıklılar.

    kendi pilotlarıda Alonso nun tırnağı etmez.

    taraftarları nasıl etsin.

    Alonso'nun bunların hiç bir yorumlarından haberi olmaz

    ama fikirlerini dan dan dan diye söyler ve bazılarını krize sokar.

    gerçek hayattada bu malum zatlara insanlalık dersi verir.

    bkz:unicef/faster inside.

    NOKTA.

  18. Nebuc efendi bla bla bla, surekli ayni terane, tum yorumlarina bak herkesle bir didisme icindesin, herkesle kavga pesindesin, delikanli ol, efendi ol, insan ol, pilotun gibi cirkef olma, etrafina kin kusmaktan baska bisey yaptigin yok, haberini oku yorumunu yap, sanane..

  19. FernandoAlonsoDiazFerrari avatarı
    FernandoAlonsoDiazFerrari

    Usta boşver…..

  20. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    ahmet kara efendi dün vettel hamilton haberine provakatif yorum yazıp ortalığın karışmasına sebeb olan sensin.yorumları baştan sona saatine göre okuyan bir insan kimin provakatör olduğunu görecektir.Bak damon hill hamilton haberine ne güzel yorum yazmışsın.Adam haklı diyerek kendi fikrini belirtmişsin.Alonso vetel haberinde de aynı insaniyeti göstersen bir yerin mi eksilir.Sana ne. Alonso vettel ve hamilton hakkındaki bir soruyu cevaplamış.Katılmıyorsan bence sutil daha iyi diyebilirsin.Neden damon hill- hamilton haberine güzel yorum yazıp da Alonso haberinde çirkeflik yapıyorsun.Mclarencilerden mi korkuyorsun.Onlara şirinlik veya yalakalık mı amacın.Bak raikkonen haberlerine hiç sarkan var mı..
    Seni bu sitede bilmeyen yok.Bir zamanlar ''rossberg'' diye bir nick alıp Alonso haberlerine saydırmaya başlamıştın.O zamanlarda kişinin ne zaman hangi saatte siteye üye olduğu gözüküyordu.Sen o nicki aldıktan 1 dakika sonra soluğu Alonso haberinde almış ve ilk yorumları oraya yazmıştın. Sonra itiraf ettin bu nick benim 2. nikim dedin.Sonra da yalan söyledin.Ben o nicki rosbergi destekelemek için aldım dedin.Halbu ki rosbergle alakan yoktu.Başka pilotu desteklemek için illa ki ikinci bir nick mi almak gerekir.Ben de perezi de destekliyorum ama gidip perez diye bir isimde nick almıyorum.Biraz delikanlı ol.

    Son olarak şu haberi ve altına yazılanları bir oku.Oku ki Alonso fanları ellerine çok güzel bir fırsat geçmişken ne yapmışlar bir bak.Willeneuve aynı şeyi Alonso için söyleseydi senin neler yapacağını kestirmek çok kolaydı.

    http://www.trf1.net/formula1_haberler/21838-villeneuve-raikkonen-sampiyonlugu-hak-etmemisti.html

  21. ben senin yorumuna cevap atarak (umarım okumuşlardır) kimicilere de seslendim bu uslüpla bi yere varamayız. etrafımda ne yazık ki 1 tane f1 konuşan adam yok arkadaşlarıma gel f1e götürücem seni beleşe diyince kimse gelmiyodu ki futbol olsa 100 kişi giderdik heralde. ben burada yorumları okuyup falan seviniyorum benim gibi insanlar varmış diye ama onda da böyle basit tartışmalara girmeyelim ya gerek yok yani.

  22. ALONSONUN HEPSİNİ AMA HEPSİNİ YENDİĞİNDEN OLMASIN!!!. BİRTEK VETTEL KALMIŞ, ONLARDA BİRTEK ALONSOYU RAKİP GÖRÜYORLAR KENDİLERİNE, ONDAN OLSA GEREK. MİLLETE LAF UZATACAĞINA O HERKESE LAF UZATAN DİLİNİ KIVIRDA AĞZINA SOK DERİM…

  23. FernandoAlonsoDiazFerrari avatarı
    FernandoAlonsoDiazFerrari

    Gerçekmi acıttı.

    Napalım kumda oynamamıza izin var.Senin gibi muhallebi yiyerek kundaktanmı ciyaklayalım ?

    =))

  24. Buyur, al birini vur otekine, kreşten kacmis gelmis burda kumda oyun oynuyorum saniyor, ne diyim ben..

  25. FernandoAlonsoDiazFerrari avatarı
    FernandoAlonsoDiazFerrari

    Arkadaş iyi diyor doğru diyor ama gel görki arkadaşım,

    Hill in yorumundan bile Alonso ya laf eden insan? lar var.

    Şimdi onlara cevap vermeyelimmi?

    Ondan sonra birde biz suçlu olacaz.

    Gazeteci gelmiş Alonso ya soru sorumuş oda kendince fikrini söylemiş.

    Söylemese vay gazetecileri tersledi derler.

    İkisinden birini seçme hakkı bile yok adamın.

    Hill carl takım değiştirsin demiş.Lauda kimi anca iyi bir araçla parlar demiş.Yorum sayısı 10.

    Bunu Alonso dese 1000 yorum olurdu.Başkası derse eyw,Alonso derse şeytan.

    kim yaparsa yapsun haklı,Ferrari suçlu.

    burda o çok centilmen iki ingiliz ekibinin birbirine yarış sattığı ne çabuk unutuldu?

    Şikeyse şike odur,ahlaksızlıksa ahlaksızlıkta odur.

    Yorumların güzel ama malesef o dediklerin hiç bir zaman olmayacak.

    İnsanlar bize saldırdıkça bizde cevap vereceğiz.O kadar.

  26. rocco junior avatarı

    Örnek bir fansın tebrik ederim ra7

  27. rocco junior avatarı

    Çok değil bir kaç gün sonra 2 hafta kadar sonra ezeli rakibimiz Mclarenin aracı tanıtılacak hemen 2 gün sonra biz kırmızıların.Sonra son 2.5sezonun en iyi aracı Red Bull un.Herkes yine kitlenecek onlara." bu sefer ne yaptılar" diye.Araçların resimleri,analizleri konuşulacak.Yani bunlar varken,bu kadar güzel sürükleyici konu varken kişilerin laflarına bu kadar takılmanın manası ne?Her haber,her haber her sezon aynı laflardan ve tavırdan bıkmadık.Doğru olsa yaptığımız eyvallah.Testlerde atıp tutmak bile bundan daha zevklidir cidden arkadaşlar.Hiç değilse orda masumca,kimseye zarar vermeden sallıyorduk.Belki kendimizi kandırdık yeri geldi ama masumcaydı be.Umut vardı içimizde.Böyle hakaretler saçmak yoktu.
    Mclaren olmasa Red BUll olmasa,Renault motor vermese,Ferrari onlarla rekabet etmese ne anlamı var ki!Bu pilotlar konuşmasa,yarışmasa…Raikkonenin değerini arttıran da,Alonso-Hamilton-Vettelin değerini arttıran da kendi pistteki rekabetleri yoksa ne anlamı kalır.Schumi nin Hakkinen olmasa Hill,Jv olmasa ne anlamı kalır?Bugün o başarılarını say say bitiremediğimiz adamlar,kral ilan ettiklerimiz bu sürekli kötüleyip,yerden yere vurduklarımız sayesinde buradalar.
    Çalıştılar,çabaladılar,mücadele ettiler…Kimisi sıfırdan başladı,kimisi daha şanslıydı ama bu başarsını gölgelemedi.Kimi daha erken kimi daha geç ulaştı başarıya.Ama araç ama yetenek…Kendilerini ispatladılar ve bir sürü sponsor,milyonlarca dolar kazandılar.Yeri geldi küfür ettiler,yeri geldi tezgah kuruldu,yeri geldi hırsızlık oldu.Ama hepsi bitti gitti artık.Kimseyi geçmişteki bir veya bir kaç hareketine göre aha bu adam böyledir diye hüküm verme yetkisine sahip değiliz.Hepimizin içini Allah biliyor ahirette çıkacak yani her şey.O yüzden sizden ricam;şurda bir sporumuz var onun da içine etmeyelim…

  28. rocco junior avatarı

    Şu pilotunuza tanrı gibi tapmayı da bırakın lütfen.Benim pilotum benim pilotum o en büyük,en dürüst yok en hızlı vay efendim arınmış hızı en iyi…Lütfen artık benim babam senin babanı döver gibi çocukça,zeka yaşı 0-10 ayarında yorumlar yapmayın.Genel olarak yapan arkadaşlara söylüyorum.Pilot fanı arkadaşlar olayı çok abartıyorlar çok fazla sahipleniyorlar.Öyle ki çuvaldızı kendine batırıpp,bariz haksız olduğu anlarda bile savunup zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorlar.Bunun adı ;demogoji.Karakter analizleri,sürekli geçmiş olayları gündeme getirmek…
    Adamlar birbirini sevmese bile saygı duyuyor,en azından sizin gibi birbirinden nefret etmiyor.İstemediği bir yorumu görünce böyle manyak gibi hakaretler saçmıyor.En ufak lafa,yoruma,eleştiriye tahammülünüz yok kardeşim.İyi bir sözü bile,bir övgüyü bile alıp pisliğe dönüştürecek kadar ileri gidiyorsunuz.Kişisel fikirlere saygınız yok tek saygınız kendş tuttuğunuza.Yapmayın lütfen bu kadar gözünüz kör olmayın.Schumicisinden-Kimicisine,Mclarenciden-Ferrariciye-Alonsocusuna herkes için.
    Bir bakıyorum aşağıdaki zatı muhteremlerden birisine o kadar çok yüksekten uçup sallıyor ki yok şöyle benim pilotum böyle herkesi tokatlar vs ağızlar…eee iyi güzel sonuç?O tokatlıyor da sana ne oluyor?Sev,destekle ama bu kadar holigan gibi değil.Bari kendi fikrin olduğunu anlayalım.Öyle bir anlatıyor ki sanki hakkında hüküm var o konuda.
    Bunlarda insan.Sizin gibi benim gibi insan yani duygu ve düşünceleri var.Adam söyler bakarsın katılırsan eyvallah yoksaeleştirirsin katılmadığını söylersin varsa örneklerle pekiştirirsin.Bu şekilde sahtekar bilmem ne şikeci yok çekemiyor…Oturduğunuz yerden poz kesip durmayın kardeşim.
    En sevmediğim tartışmalardan birisi ancak gerçekten yorumlar sinir bozucu.Mesela Lauda taraflı tarafsız sevilmeyen birisi ancak çıkıp bir gün bizim takımı övse hemen ağızını öpeyim,helal kralsın aslansın…Ertesi gün yeriyor hay senin…..
    Ferrari'nin rakiplerinin çoğu nerdeyse Alonsoyu sevmez ama dün hoşlarına giden lafta doğru söylüyor oldu.2 gün önce sen demiyor muydun bu adam şöyle böyle,hakkında fetva vermiyor muydun ne oldu kardeşim?O zaman burda elimizi vicadımıza koyalım.Biz ne kadar iyi taraftarlık yapıyoruz yada biz suçladığımız insanlardan ne kadar farklıyız?Biz ne kadar insan olabiliyoruz buna bakıcaz.2 gün sonra Alonso farklı bir şey söyledi mi ana bacı giydiriyorsak o zaman şapkamızı önümüze alalım
    Bunu taraftarlığı ne kadar abarttığımızı anlatmak için anlattım.Genel olarak herkesten rica ediyorum;Şeyini çıkarmayın lütfen

  29. FernandoAlonsoDiazFerrari avatarı
    FernandoAlonsoDiazFerrari

    Boşver.En kolayı dondurma yemek,cola içmek gazeteci dövmek,zöreke Jenni yi aldatmak,çocuk düşürmek,kendi saçma nickini dövme yapacak kadar egolu olmak,ama en zoruda sorulan her soruya

    dünyanın sonu değil,bilmiyorum,göreceğiz. diye boş boş bakarak mimiksiz donukça cevap vermek.

    kimse buna bu motoru kullanacaksın len demedi.

    kendi yine daldan dala daldan dala atladı sonuç bu.

    BOŞ.

  30. FernandoAlonsoDiazFerrari avatarı
    FernandoAlonsoDiazFerrari

    iki pilotun 1 pilot.2 yle çarpımları boş kümeden başka birşey etmez jeton man.

    haydi çocukça yorumlarına devam.güldür bizi jeton adam.

  31. rocco junior avatarı

    Yazmayayım diyordum ama jetman böyle bir ortama girdim sonunda.Senin dün Alonso'nun,Vettel ile ilgili söyledikleri haberindeki yorumunu gördüm orada Alonso doğru söylüyor diyordun burda ise Alonso tribünlere oynar,üç kağıtçılar.Yahu Tahire kızıyorsunuz ama haksız değil.Siz cidden fabrikasyon gibisiniz kardeşim.Millete utanma arlanmadan bahsediyorsunuz ama 2 haber arasında birbirinden 180 derece farklı ruh hali içinde yorum yazıyorsunuz.Asıl buna pes.Adam ne dese suçlu bir kere bu kadar ön yargı ile bakmayın artık şu adama.Burda Kimiyi yerse başlayacaksınız vay efendim kıskanç,yok saf hız yok youtube yaz karşına gelsin,skandal şike-Santander…Tükürdüğünüzü yalamayın yada yaladığınızı tükürmeyin kardeşim.Azıcık delikanlı olun kalıbınızın adamı olun.Bunu hepiniz için söylemiyorum ancak bir Ferrari fanı olarak dikkatle izledim siz biraz fazla abartıyorsunuz.Bunu Alonso bizim pilotumuz diye değil,yorumları-kişileri gözlemleyerek söylüyorum.

  32. Daha kar motorunun üstünde durmasını beceremeyen diyorsun da bunun insanlıkla formula 1 pilotluğuyla ne alakası var? kar motoru kullanmak gece yatağına uzanıp uyumak kadar kolay bir şey mi? İnsanlar yürürken bile düşebiliyor kar motorunu ortaya sürmen saçmalık. Yorumun geri kalanı hakkında zaten bir şey söyleyemiyorum, kapasitemi aşıyor

  33. ben utanıyorum bu sitede ki Alonsocu kimici bilmemneci taraftarların %90'ından dolayı… Nasıl bir ortam içerisindeyim diye… Utancımdan eskiden yazdığımdan çok daha az yazıyorum çok daha da az giriyorum buralara. Hepiniz saygısızsınız hemde karşınızda ki saygılı adamları bile bozacak kadar…

  34. FernandoAlonsoDiazFerrari avatarı
    FernandoAlonsoDiazFerrari

    Saygılar.

  35. FernandoAlonsoDiazFerrari avatarı
    FernandoAlonsoDiazFerrari

    Alonso Schumi yi yendi

    Alonso 2 Kimi 1.

    Alonso 2 carl 1 ayrıca bir şampiyonluğunuda rezil ettik =)

    Button Alonso için şutlandı.tıpkı Kimi gibi.

    Vettel cilerle muhabbetimiz ise yarısının eski Schumici yarısınında kanka Kimici olmasından.

    —————————————————————————————————————————————

    Yani hepinizde yara mode on 😛

    Alonso zaten adam.Tıpkı taraftarları gibi.

    Asıl Alonso yu pohpohlayan carldır.O benim nemesis'im,Prost'um gibisinden.Alonso da iadei itibar yapmıştır.

    Gelelim sizi nereye koyalım?Magnum fabrikasının önünemi?Havuzamı.

    Daha kar motorunun üzerinde durmasını beceremeyen

    Yeteneksizsiniz Suomi galibi yeteneksiz Kimi =)

    Aman hemen sinirlenip cevap yazma.Sezon uzun durlarını birlikte sayacaz.Dur tahacaz dur dur =)

  36. Raikkonen'in dönmesi gerçekten iyi oldu. Alonso'da bundan memnun, bende memnunum. Herkes niye birbirini yiyor onuda anlayamadım, kavga gürültü saçma sapan

  37. yalancı yalancı diye bir film vardı.alonso hep tribünlere oynar ama gerçek pilotlar lafla peynir gemisinin yürümeyeceğini bilirler susarlar cevapları pistte verirler o kadar.üçkağıtcılar üçkağıtcılar bugün sinemamaızda

  38. küllüyen yalan lewis shumacher taraftarları monzada birbirleri kucakladılar zaten değil mi gir bak orayada oku cahiliğinden kurtulursun biz adam olanlarla kavga etmeyiz iddia girerim alonsoyu seven herkes jenson buttonıda seviyordur kanadadaki olaya rağmen + alonsonun senden daha çok adam olduğu yorumlarından ortaya çıkıyor keşke sizde nerfret ettiğiniz alonso seviyesine gelebilsenizde doğruyu görüp övebilseniz ama ne yazik ki

  39. Hah mimli Alonso`cu lar cikmis gene meydana, saga sola sallamaya devam.. Amaclari ne? Tipki dun pilotlarinin Lewis`i pohpohlayip kendini adam yerine koydurtmaya calistigi gibi kendilerini adam yerine koydurtup tartisma yaratmak. Dillerine dolamislar vay efendim Kimi`ci ler soyledir, Lewis`ci lar boyledir, Schumi`ci ler soyledir. Siz nasil farkinda degilsiniz ki Alonso taraftari disinda ki herkesle kavga icersindesiniz???

    Lafa bak, utanirlarmis da yorum yazamamislar, sen once kendi evinin onunu bi supur.. Biz yeri gelir utanmasini da biliriz de ya siz? Utanma nedir nasil bir duygu bilirmisiniz? Bir bakin kendinize, kavgali olmadiginiz taraftar grubu varmi? Ben bakiyorum Kimi ile Lewis taraftarlari kavga icinde degil, Kimi ile Schumi taraftarlari kavga icinde degil, Lewis ile Schumi taraftarlari kavga icinde degil, ama bunlari hepsi Alonso taraftarlari ile kavga icinde.. Insan bi kendine bakar ya, ayiptir ayip..

  40. Nebuchadnezzar sen şu -12 yaş yorumlarını bi kenara bırak artık genelleme yapıp Kimi fanlarına saldırıyorsun hangi Kimi fanları saldırıyorsa onları hedef al isim vererek, yorumlarını okuduğumda çok gülüyorum 🙂

  41. Alonso nun arkasında Santander var deyip duranların çoğu Raikonen taraftarı… Pekiiii Raikonen in arkasında kim var?? Raikonen de sırtını araba dayamış yaşıyor.Bu adamın arkasında olanlar Arap emirlikleri ve onların şirketleri değilmi?? Halaa Santandere yapışıp kalacakmısınız??

  42. helal dostum.

  43. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    ra7 kardeş sen önce dünkü hamilton vettel haberinin yorumlarını saat sırasına göre bir oku sonra gel.Ben orada ısrarla kimi fanlarına neler oldu böyle diye sorarken onlar videoculuk oynuyorlardı.Şu gerçeği kabul edin.Alonso haberleri siteye konduğu anda yorum rekoru kırıyor.1 saat içinde 20 civarında yorum vardı.Ben şaşırdım acaba Alonso hamilton ile raikkoneni mi kıyasladı diye düşündüm ve haberi tekrar tekrar okudum.Haberde raikkonen ismine rastlamadım.Herkesin söylediği ve bildiği basit bir konuydu.Alonso sorulan soruya tercihini hamiltondan yana kullanmış.Katılırsın ya da katılmaz bence şudur dersin.Bazı kimi fanlarının tavırlarını anlamak mümkün değil.Bakınız şimdi lauda kimi hakkında konuşmuş.Haber yayınlanalı 2 saat 40 dakika olmuş.Bir tane Alonso fanı video koymuş mu?Bırak video koymayı bir tane Alonso fanı var mı o haberde.Hoş gerçi kimi fanları bile kendi pilotlarının haberlerine itibar etmiyorlar ki.Onlar için varsa yoksa Alonso.
    Dünkü haberi , yazılanları ve yazanları iyice analiz edersen neyin ne olduğunu anlarsın.

  44. alonso en az raikkonen kadar iyi pilottur ama ben kimi taraftarıyım. taraftarlığın nedeni de başarı değildir bunu en iyi bilenlerden biri sizsiniz çünkü eğer taraftarlığın ölçütü başarı olsaydı hepimizin schumici olması gerekirdi. bizim kimiyi tutmamız kimi alonsodan iyi olduğu için değildir. öncelikle bunu bi idrak ederseniz memnun olurum. bence denk pilotlarlardır bunu da belirteyim.

    ayrıca siz böyle genelleme yaparak kışkırtma yaparak konuşursanız her haberin altında millet birbirine girer. yanlışlıkları öncelikle kendinizi düzeltmekle başlasanız çok daha hayırlı bi iş yaparsınız bence. umarım pilotlarımızın bu dostane konuşma tarzını biz de benimseyebiliriz.

  45. yorum bile yapamaışlar utançlarından

  46. Raikkonen; '' geldiğinde yer dolduran deyil, gittiginde yeri doldurulamayan bi pilottur'' f1 e geri dönmesi efsane schuminin dönüşü gibi muhteşem oldu,,,f1 e olan ilgi tekrardan arttı ve seyir zevgi yeniden yükseldi ( enazından schumi ve raikkonen taraftarları için ) .

  47. resim çok anlamlı olmuş:)

  48. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Raikkonen döndüğünden beri Alonso motive edici konuşmalar yapmaktadır.Bazı pilotlar hiç muhattap bile almazken bazıları da dönüşünde sıkıntı olur alışması geç olur demişlerdir.
    Kimi fanları ise Alonsoya gizli bir hayranlık beslerler.Öyle bir hayranlık ki Alonsonun 2003 brezilyada yaptığı ölümcül derecede ciddi olan kazanın videosunu koyup alay etmekten geri kalmazlar.Sedye ile hastaneye kaldırılacak kadar ağır olan bir kazanın videosunu yayınlayıp alay edebilmek insanlığın eksi manada gelebileceği son noktadır.
    Birgün önceki vettel hamilton olayına topyekün müdahil olup Alonsoya sallamışlardı.Şimdi ne diyecekler bakalım.Belki de utanırlar.

  49. Gayet güzel anlaşan pilotların taraftarlarının genelde anlaşamıyor oluşu anlaşılmaz oluyor 🙂

  50. bende bunu anlamakta güçlük çekiyorum.alonso kimiyi över kiminin taraftarları alonsoyu yerer.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir