Formula 1 ve Yarış Oyunları

yazar:

kategori:

Yorumlar

  1. Snowmann Mrt avatarı

    Arkadaşlar buradan soruyu cevaplandırarak orjinal oyun, pilot imzalı f1 2012 oyunu ürünleri vs. kazanabilirsiniz; http://bit.ly/F12012GameCompetition

  2. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    F1 2010'da Pite Girince Takacağımız Lastiği Nasıl Seçiyoruz ? (Garajdan Yapılan Pit Stratejisi Dışında)

  3. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    Codemasters,F1 2012’nin Xbox 360, PS3 ve PC için Türkiye’de 21 Eylül piyasaya çıkacağını duyurdu. F1 2012, Codemasters’ın Formula One World Championship Limited ile yapmış olduğu çok yıllık özel anlaşma kapsamında geliştirilen, milyonlar satan ödüllü F1 oyun serisinin yeni oyunu.Dün yayınlanan yeni geliştirici günlüğünde F1 2012’in oyunculara "Formula Bir" aracıyla yarışmanın püf noktalarını öğreterek oyunun öğreti modu görevini üstlenecek Genç Pilot Testi gibi yeni özellikleri anlatılıyor. F1 2012’nin Yaratım Direktörü Stephen Hood Genç Pilot Testi hakkına şunları söylüyor: “2012 oyunundaki temel amaç oyunculara eksiksiz bir FORMULA BİR deneyimi sunmak. Genç Pilot Testi yeni sürücülere yeteneklerini göstermek için fırsat sunuyor ve gerçek Genç Pilot Testi oturumlarındaki unsurları oyuna bire bir aktarabilmiş olmamız gerçekten olağanüstü.”F1 2012 her yetenek seviyesindeki oyuncular için en erişilebilir ve etkileyici F1 deneyimini sunmak adına gamepad kullanan oyuncular için geliştirilmiş kontrol ve geri bildirimler ve her bir pist için eski F1 pilotu ve TV yorumcusu Anthony Davidson tarafından seslendirilen öğreti videoları içeriyor. F1 2012 açıklanacak yeni özellikleriyle birlikte bugüne kadarki en müthiş F1 deneyimini yaşatmaya hazırlanıyor. F1 2012’de oyuncular yepyeni özellikler, kapsamlı teknik ve oynanış geliştirmeleri, rekabete dayalı ve işbirlikli çokluoyuncu bileşenleri sayesinde bir F1 pilotunun benzersiz heyecanını yaşayacaklar.
    KAYNAK:www.hurriyet.com.tr

  4. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU
    espoir(Al10so)

    Ben de aynı düşüncedeyim. Mutlaka üstünde uğraşılacaktır. Şu an bununla ilgili bir çalışmaya denk gelmedim.

    Umarım çıkar

  5. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)
    Gökhan EROĞLU 5 dakika önce
    F1 2011'in Türkçe yaması çıkmıştır. Buradan edinebilirsiniz:

    http://www.oyunceviri.com/forum/threads/5067-Formula-1-%28F1-2011%29-T%C3%BCrk%C3%A7e-Yama-v1-0

    Acaba 2012'nin araçlarının yamaları çıkar mı?

  6. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    F1 2011'in Türkçe yaması çıkmıştır. Buradan edinebilirsiniz:

    http://www.oyunceviri.com/forum/threads/5067-Formula-1-%28F1-2011%29-T%C3%BCrk%C3%A7e-Yama-v1-0

  7. teşekkürler. bende duymuştum snopy nin kötü olduğunu. zaten alacağım setin klavyede ki görevi yapmasını istemiyorum, ama bi öğrenci olarak ta 300 lira çok yahu.

  8. teşekkürler. snopy nin çok kötü olduğunu duydum, o liste dışı. zaten alacağım setin aynı klavyede ki görevi yapmasını istemiyorum, ama bi öğrenci içinde 300 tl çok yahu.

  9. formula 1 oyunu için bi direksiyon seti almayı düşünüyorum ama bu konuda pek bi bilgim yok. sizler ne önerirsiniz acaba? bu arada öğrenciyim..

    Ben Logitech Driving Force GT kullanıyorum 2 seneyi aşkın, gayet memnunum. Bunun bir de debriyajlı, H vitesli olanı var, 1000 TL civarı. Bence hiç gerek yok. DFGT şu an 300-350 TL arasında satılıyor. (ben aldığımda 150 TL idi, altın dahil, bunun kadar değerlenen bir şey görmedim ben) Türkiye'de yaygın bulabileceğin en iyi direksiyon. Snopy filan deneyeyim deme sakın 🙂

  10. formula 1 oyunu için bi direksiyon seti almayı düşünüyorum ama bu konuda pek bi bilgim yok. sizler ne önerirsiniz acaba? bu arada öğrenciyim..

  11. GPL'nin üzerine tanımam gerçekçilikte. hey gidi günler hey 🙂

    http://www.trf1.net/forum/viewtopic.php?f=65&t=3293

  12. GPL'yi kaç kişi bilir bilmem ama bu akşam eskiden fatih, serdar, sermet, ben, apo abi (rahmetli), fatih küskü başta olmak üzere tüm arkadaşlarla oynadığımız günleri özlediğimi hissettim..

    Monza10K'dan bir kesit (sanırsam fatih gülmez'le bendim ama yanlış da hatırlıyor olabilirim)

    http://www.dailymotion.com/video/x4w08m_gpl_videogames

    ooff of. Eskiden Pentium MMX 233 bilgisayarım vardı, kendim toplamıştım. Ne oynardım bunu… NFS III Hot Pursuit vardı bir de, epey zevkliydi polis filan. Tabi GPL'nin yanına yaklaşamazdı gerçekçilik olarak.

  13. GPL'yi kaç kişi bilir bilmem ama bu akşam eskiden fatih, serdar, sermet, ben, apo abi (rahmetli), fatih küskü başta olmak üzere tüm arkadaşlarla oynadığımız günleri özlediğimi hissettim..

    Monza10K'dan bir kesit (sanırsam fatih gülmez'le bendim ama yanlış da hatırlıyor olabilirim)

    http://www.dailymotion.com/video/x4w08m_gpl_videogames

  14. crazy_ferrari sorunu tam olarak anlatırsan belki birseyler bulabiliriz. Burada bazı arkadaslar save sorunu ile ilgili cozum bulmuslar. Bir göz at istersen.

  15. arkadaşlar f1 2011 de save sorununu nasıl halledebilirim?

  16. Simbin oyunlarından birini oynayanlar bu pisti deneyebilirler. Hazır karlar dururken aksiyon yapmak isteyebilirsiniz.

    MMG 2007 Mclaren ile süper zevkli. STCC 2011 Cruze ile ön çeker tadını da yaşayın. Reno 12 anılarınız canlansın 🙂

  17. teşekkürler.

  18. Betası cıktı oyunun. Full için en az 6 ay daha bekliyecez.

  19. merhaba. 2011'in sonuna doğru r factor 2 çıkacak dediler ama halen bir ses seda yok. ne zaman çıkacak acaba.? bilgisi olan var mı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir