Williams FW34'ün Örtülü Resmi Sızdı

yazar:

kategori:

Williams’ın fabrikasında çekimler yapıp söyleşilerde bulunan kanalın görüntülerinde, örtünün altında bir araç dikkat çekti. Öne sürülen iddialara göre bu araç, Grove kökenli takımın FW34 kod adlı 2012 makinesi.

 

 


Yorumlar

  1. şu arabanın her tarafı mükemmel olsa ne olur hakkını verecek pilot lazım.senna mı maldonado mu verecek geçiniz.takım bitmiş okeye dolanıyor

  2. FerrariF1Alonso avatarı
    FerrariF1Alonso

    Mercedes te geçen sene testlerde Brawn Gp aracını 2011 renkleriyle sergilemişti.Herkes bu Mercedes'in B aracımı derken Brawn Gp den kalma araç olduğu ortaya çıkmıştı.

    2012 de kullanacakları araç ulu orta üzerinde hiç bir çalışma olmadan üstü örtülü bir şekilde durmaz diye düşünüyorum.Ayrıca farklı bir kanat bağlantısı denenmiş yada yerleştirilmiş olabilir.Burun yüksekliği geçen senekinin aynı.Kaldıkı burun yükseklikleri böyle olurda Ferrari yunus burnu tercih ederse direk olarak hatalı tercih olmuş olmazmı?

  3. Üstü kapalı olan aracı bilmiyorum ama Motor kısmı görünen aracın üzerin deki motor Renault motoru değil Cosworth Motoru Renault un motor tasarımın da siyah kasnak yok.

  4. Valla ben daha düşük burunlar tahmin ediyorum. Ama Raikkonen1'in bahsettiği, kanat bağlantılarının açıklığı mantıklı.

  5. FW33'ün airbox beyaz renkte, bu lacivert. Karşılaştırınca burun daha aşağıda sanki.

  6. FW33 değil bence çünkü kanatın üst kısma bağlandığı yer bu fotoğrafta daha yakın birbirine F150 gibi gözüküyor bu fotoğrafta..FW33 te çok daha açık o ara ve kısa ama ben zannetmiyorum yanlışlıkla da olsa bir kanal çekimi sırasında bir aracı bu kadar göstereceklerini,test aracı falan olabilir denemeler yapmak için

  7. 2012 araçlarının burnu aşağıda olmayacak mıydı? Sanırım örtünün altındaki FW33.

  8. 😀 😀

  9. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    🙂

  10. elvan dalton avatarı

    Williams'dan pek bi yenilik beklemediğimizden o kadar da heyecanlandırmadı. Umarım o örtünün altından çıkan araç bizi şaşırtır ve williams eski günlerine döner.

  11. maşallah alttaki resimdeki adamda at dudağı gibi dudak var. dudaktan tanıyıp adamı sorguya çekerler 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir