Petrov: "Söyleyemediğim Şeyler Var"

yazar:

kategori:

Caterham’da Jarno Trulli’nin yerine getirilebileceği düşünülen Rus pilot, “Bu sene ne yapacağım konusunda bir şey söyleyemiyorum. Ama lütfen biraz sabırlı olun. Gelecek hafta bazı şeyler belli olacak. Söylemek istediğim bir şey var ama şu anda bunu söyleyemem.”

“Formula 1’de kalmak istiyorum çünkü eğer bir yıl kaybedersem 2013’te geri dönmek çok zor olur. Bu yüzden burada kalmam önemli.” diyor.

Bugün Pirelli’nin tanıtım etkinliğine neden katıldığı sorulduğunda Rus pilot, “Gelip bu etkinliğin bir parçası olmamı istediler. Rusya’da, Pirelli çok iş yapıyor. Belki gelecekte bazı anlaşmalarımız olur. Pirelli ile testlere çıkmayacak olsam bile başka alanlarda birlikte çalışabiliriz.” diye cevap veriyor.

Pirelli’de Lucas di Grassi’nin test pilotluğu görevine devam etmesi beklenirken, Motor Sporları Şefi Paul Hembery Petrov için de yer bulabileceklerini belirtti.

Öte yandan, kasım ayında Renault takımını sert bir şekilde eleştirmiş olan Petrov, konuyla ilgili olarak, “Takım hakkında o şekilde konuşmam gerektiğini anladım. Ama olan oldu ve bu olanlar için kendime kızmama gerek yok.”

“Artık yeni bir sezon var önümüzde. Ben de bu yeni sezon için fazlasıyla hazırım. Yarışlar öyledir. Bazen iyi sonuçlar alırsınız, bazen kötü. Bana kalırsa konuşmamak en iyisi.”


Yorumlar

  1. vakitsiz öten horozun lafını bilmiyor sanırım

    sevgili petrol

  2.   FernandoAlonsoDiazFerrari avatarı
    FernandoAlonsoDiazFerrari

    Petrov'dan nefret etmiyorum. Ama sıkıcı ve yetersiz bir pilot. 2010'da geçememiş olabiliriz. Hala edebiyatı yapılıyor. Ama bizim o gün geçemediğimiz Renault'un düzlükte uçan otomobiliydi. Ayarlardan kaynaklıydı. Şans da yanımızda değildi. Erken gelen kaza, strateji hatası vb. Ama Mclarenciler, Hamilton'un Kubica'nın peşinde kaç tur gittiğini hatırlamak istemiyor. Hem de Ferrari'den çok daha hızlı bir Mclaren ile.

  3. başlığa ithafen aşk böyle bir şey hacı söylemek istiyorsun ama öyle kolay değil

  4. Ben de başlığın lotus hakkında olduğunu sanmıştım. Ki petrov zaten söyleyeceğini söylemişti. şimdiki söyleyemedikleri geleceği hakkında.

  5. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Bana kalırsa Petrov HRT'nin ikinci koltuğunda olacak..

  6. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Her ne kadar Petrovu sevmesemde bu sene içinde geçen seneye göre geliştiğini görebiliriz , ama Petrov bu araçda böyle iş yaptıysa Kubica ne yapardı demektende alamıyorum kendimi..Trulli umarım gitmez..

  7. başlığı okuyunca,eyvah ikinci piquet vakası dedim ama allahtan değilmiş

  8. Adam böyle deyince şimdi birden şüphelendim takım hakkında…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir