Liuzzi Paralı Pilotlardan Dert Yanıyor

yazar:

kategori:

İtalyan pilotun takım ile 2012 sezonu için de sözleşmesi bulunuyor ancak takım henüz Liuzzi ile yola devam edeceğini resmi olarak açıklamış değil.

Liuzzi, “Takımla anlaşmam birkaç yıl daha devam ediyor. Şu anda onlar bana karşı oldukça açıklar. Maddi açıdan zor zamanlar geçiriyorlar ve benimle yarışmaya devam etmek adına sponsor bulmak için çok sıkı çalışıyorlar. Ama bunu başaramazlarsa, takıma para getirecek başka bir pilot aramak zorunda kalabilirler.” diyor.

Liuzzi, artık takımların pilot dizilimlerini seçerken yetenekten ziyade paraya baktıklarından dem vuruyor.

“Arkanızda büyük bir sponsor varsa Formula 1 pilotu oluyorsunuz. Ama bana göre böyle olmamalı. Bu durum canımı çok sıkıyor ancak kabullenmek zorunda kalıyorum.”

“Elbette Formula 1’de yapacak daha çok işim var ama yine de gerçekçiyim. Takıma çok şey katan bir pilotum. Fakat ne yazık ki, şu anda mesele başarı ya da yetenek değil. Mesele para. Formula 1’deki takımların %60 ila %70’inin takıma maddi katkı sağlayan pilotları seçtiğini görüyoruz.”


Yorumlar

  1. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Paralı Pilotlar Yüzünden Senin Gibi Muhteşem Yetenekler Koltuksuz Kalıyor Liuzzi !

  2.   FernandoAlonsoDiazFerrari avatarı
    FernandoAlonsoDiazFerrari

    Sıkıcı pilot. Parası bitti anlaşılan.

  3. FerrariF1Alonso avatarı
    FerrariF1Alonso

    Harcattırdın yeteneğini be! Sonuna kadar haklısın.Pistlerin prensi.Ya git uyu Liuzzi.Sanki kariyerin boyunca birşey yaptında..Seni hatırlayacağım iki olay var.Raikkonen'le yaptığın kaza ve diğer kazaların.Hrt ile uzun yıllar anlaşması varmış.Hrt başkanının uzun süre nefesini tutup tutamayacağı bile belli değil ne uzun yılları?

  4. hangi sıfatla,kimin adına?

    kazma pilotlar?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir