McLaren: "Pilotlarımız Piste Çıkmaya Hazır"

yazar:

kategori:

McLaren patronu, “Tahmin ettiğiniz gibi, sezon öncesi testler kısıtlı olduğundan, pilotlarımız ellerinden gelen her şeyi piste yansıtacaklar. Hem Jenson hem Lewis önümüzdeki haftalarda İspanya’da çokça vakit geçirecekler, ikisi de bunun için oldukça hazır ve heyecanlılar. Takımda iki dünya şampiyonuna sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Bunu başka hiçbir takım söyleyemez. McLaren’in yaklaşımı daima bu pilotlara eşit davranmak olmuştur. Daima bunu yaptık ve bu sene de öyle olacak. Ben buralarda olduğum sürece bu değişmeyecek.”

Yeni otomobil hakkında da konuşan Whitmarsh, diğer takımların ne kadar rekabetçi olacağını bilemedikleri için şu an bir şeyler söylemenin zor olduğunu belirtiyor.

“Bu vakitlerde, daha testler başlamadan önce, otomobilinizin diğerlerine oranla nasıl performans sergileyeceğini asla bilemezsiniz. Red Bull, Ferrari ve Mercedes’in ve diğer takımların otomobillerin üzerinde en az bizim çalıştığımız kadar çalıştıklarınızı biliyoruz. Ama bilinmeyenleri göz önünde bulundurursak, yani rakiplerimizin performansını bilemeyeceğimizi düşünürsek, tek söyleyebileceğim yeni otomobilimiz MP4-27’nin MP4-26’nın evrim geçirmiş bir hali olduğudur. Yeni teknik düzenlemelere uyum sağlayarak bir otomobil tasarladık.”


Yorumlar

  1. Sabırsızlanıyorum lansman için hadi hayırlısı.

  2. Schumacher- avatarı

    McLaren takımından bu sene takımlar şampiyonluğu bekliyorum

  3. Yine sezon başı aksini söylemelerine karşın kaplumbağa gibi bir araç yapacaklar yine ve onu hızlandırmak için tırmalıyacaklar ama atı alan üsküdarı çoktan geçmiş olacak..Aynı terane…

  4. Mclaren sasisi cok yeni, Redbull ve Ferrari kadar eski degil, o yuzden bu sene evrim normaldir diye dusunuyorum..

  5. Yusuf  Hitay avatarı

    ufak bir eğimi bile değişimden saydılarsa oranda bir yanlışlık yok. en azından 2 haftada bir ön kanadımız değişiyor ama gözle görülür değişimler olmuyor. belkide saçmalıyorum.

  6. hangisinin doğru olduğunu 1 şubatta göreceğiz.

  7. Umarım haklı olan Neale'dır. Evrim geçirmiş araç fikri nedense(!) pek hoşuma gitmedi

  8. İlginç hedef şaşırtıyolar sanki

  9. 17.11.2011

    Jonathan Neale: "Pazar günü yarışı kazandığımız araçla 1 Şubat'ta sahip olacağımız arasında yaklaşık % 6 benzer parça olacaktır."

    27.01.2012

    Martin Whitmarsh: "…tek söyleyebileceğim yeni otomobilimiz MP4-27'nin MP4-26'nın evrim geçirmiş bir hali olduğudur."

    Aynı araçtan bahsediyorlar, değil mi?

  10. Sidepodlar ve burun tasarımı nasıl olacak çok merak ediyorum umarım yine estetik olarak klasımızı gösteririz.

  11. Yusuf  Hitay avatarı

    sidepodlar aynı kalsaydı iyiydi be 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir