Force India, Red Bull Gibi Olmak İstiyor

yazar:

kategori:

Bu açıklamayı yapan kişi ise takım patronu Vijay Mallya.

Auto Motor und Sport’a konuşan Mallya, “Hint vatandaşlarımız Formula 1’de önemli bir rol oynayan böyle bir takım oluşturduğumuz için gurur duyuyor. Büyük bir başarımız olmasa da çok büyük bir destek var arkamızda.”

“Ama artık beklentileri karşılamak zorlaşıyor. Hint insanı artık Mercedes’i yenmemizi istiyor.” diyor.

Eğer Force India bunu yapabilirse bu Red Bull’un spordaki yükselişine benzeyecek.

Mallya, “Neden olmasın ki? Subrata Roy ‘un vizyonu Red Bull kadar iyi olabilmek. Ama o kadar istekli ve heyecanlı ki bazen onu frenlemek zorunda kalıyorum. Çünkü Formula 1’de kestirme yol yoktur.” diye konuşuyor.


Yorumlar

  1. :DD dostum güldürdün beni akşam akşam sağolasın

  2. sfi (sahara force india)-lotus-str takımları mgp yi iyiden iyiye gözlerine kestirmişler.sauber ve lotus faktörüde var.orta gruptaki mücadele çok çetin olacak ama mgp bu işten alnının akıyla çıkacaktır.çünkü en iyi ikililer bu yıl mclaren-mgp takımlarınında.en iyiside mgp.ama tabiki podyum savaşı veren bir mgp bizi mutlu eder.

  3. Mc Mustafa HAMİLTON avatarı
    Mc Mustafa HAMİLTON

    BU takımı seviyorum ya:)

  4. MERCEDES GP avatarı

    Ama varya Mercedes o seriyi bi yakalasın iş bitti 2 senedir Mercedes sorunları çözmekle uğraşıyorduki sorunları çözünce hızlı bir araç ortaya çıkıyor ama sezonda bitiyor eğer sezon bitmeseydi takım sorunları çözmüştü ve ardından gelişim için uğraşacaklardı.2010da son yarışlarda hiçbi güncelleme olmadı ve çok iyi şekilde bitirdiler eğer aptal webber rosberge çarpmasa korede podyumdaydık.abu dhabidede 4. bitirdik.yani uzun lafın kısası Mercedes sorunsuz bir araçla başlarsa yeni ekiple birlikte aerodynamik anlamda gelişirler yani illaki gelişecekler

  5. MERCEDES GP avatarı

    Yok ya o kadar olmazz.Schumacherinde takımda bir ağırlığı var hadi 2 sene gelişimdi alışma falandı ama Eğer ilk 2-3 yarış böyle geçen seneki gibi geçerse Schumacher ciddi olarak bir konuşur gibime geliyor.eğer umut yoksa 2013 te göremeyiz

  6. mercedes kadar kafanıza taş düşsün emi!

  7. olur da geçerlerse ironik olur bu sefer

  8.   FernandoAlonsoDiazFerrari avatarı
    FernandoAlonsoDiazFerrari

    Nasıl ki Red Bull'u bir anda tepemize çıkardılar. Force India da yapabilir. Bugün'ün otomobilleri ile değil tabi. 2009'dan beri sıralama neredeyse oturdu zaten. Red Bull, ait olduğu yere dönünce Ferrari-Mclaren mücadelesi devam eder. Ama gelecekte yine köklü kural değişikliği olursa ki olacak, o zaman onların da bir şansı olur. Vijay Mallya'nın ensesi ne kadar kalın görürüz. 2009'da acemiydi.

  9. elvan dalton avatarı

    Çok fakir ülkenin çok zengin insanı Vijay Mallya, sana bir sorum var. Hava yolu şirketin nanay olmak üzereyken Red-Bull'daki mali kaynağı nerden bulmayı amaçlıyorsun. F1 gelişiminde çalışan mühendisler senin ülkendeki gibi çok ucuza çalıştırabileceğin kişiler değil.

  10. MERCEDES GP avatarı

    Yine geçti Mercedesi bu arada Force india sezon içindede Mercedese kafa tutabiliriz diyodu yarış günü fıssssss diye sesler geliyodu bazı yarışlarda geçmiş olabilir ancak sürekli böyle şeyler demesi yanlış ama Ben bu sezon için çok ümitliyim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir