Sutil'in Duruşmasından İlginç Ayrıntılar

yazar:

kategori:

Force India’daki koltuğunu kaybeden Alman pilot, Çin’de gece kulübünde yaşanan olayla ilgili Münih’te hakim karşısına geçti ve karar sürecinin 2 günde tamamlanması bekleniyor.

T-Online’ın haberinde Sutil’in ve menajerinin, çözüm için birçok farklı yol denediğini, bunların içinde Lux’un sosyal yardım projesine bağış yapmanın da olduğunu yazdı.

Habere göre bir başka teklif ise, Lotuz adına indirimli bir maaş ile yarışmak.

Lux, önceden yapmış olduğu açıklamada Sutil-Lotus söylentilerine “şaka” olarak baktığını belirtmişti.

Duruşma Salı günü sonuçlanacak ve SID Haber Ajansı’na göre iki tarafın avukatları, Pazartesi gününü değerlendirme adına özel bir görüşme yaptı.

Taraflar arasında bu görüşmelerin ardından bulunan çözümün, savcıya sunulması gerekiyor.

Auto Motor und Sport, olaylarla ilgili durulmamış bazı ayrıntıları sayfalarına taşıdı.

Buna göre Sutil, Çin’deki gece kulübünde Lux’a “Benim bir Formula 1 pilotu olduğumu bilmiyor musun?” dediği; Lux’un ise “Sen benim bir Formula 1 takımı sahibi olduğumu bilmiyor musun” şeklinde cevap verdiği öne sürüldü.

Olayla ilgili kamera görüntülerinde Sutil’in bir kanepede Lewis Hamilton’ın yanında oturduğu; sonrasında Lux’un geldiği görülüyor.

Alman pilot, Lux’un boynunu hafifçe dürttüğünü söyledi. Yarayı inceleyen doktor da bunun oluşması için orta sertlikteki bir hamlenin gerektiğini ifade etti.

Lewis Hamilton, mazeret mektubu ile duruşmaya katılamayacağını önceden bildirmiş; olayın ayrıntılarını hatırlamadığını ifade etmişti.

Lotus’un yeni yedek pilotu Jerome d’Ambrosio da mahkemedeydi ve bir cam kırılması sesi duyduğunu söyledi.

Sutil’e göre Lux iki haneli milyonlarla ifade edilecek tazminat istedi ve geçen sene birkaç yarışa gönüllü olarak katılmamasını talep etti.

Sutil’in avukatı, Lux’un bu fırsatı kullanıp, Genii’nin menajerliğindeki bir pilotu Force India’ya taşımayı planladığını öne sürdü.

Lux itiraz etti: “Bunu bir saniye bile düşünmedim”


Yorumlar

  1. Sutil uzlaşma adına böyle tekliflerde bulunduğuna göre durum hakikaten vahim olsa gerek.

  2. Sutil: "Benim bir Formula 1 pilotu olduğumu bilmiyor musun?"
    Lux: "Sen benim bir Formula 1 takımı sahibi olduğumu bilmiyor musun"
    :))

    Anlaşılan o ki artisliği Sutil başlatmış, bu adamın kibri zaten koltuksuz kalmasına neden oldu, bide hapse girmesine neden olursa şapkayı önüne koyup düşünmeli, Ben kimim, kaç paralık adamım, ederim nedir diye..

  3. MERCEDES GP avatarı

    Lan Sutil aynı mahhallenin serserisi gibi genç ya daha kavga ediyor milletle adam gibi otur gece klübünde kızlarla takıl bişeler yap.Hamilton bu olaya hiç karışıp vakit kaybetmemek için katılmadı bence olaylar yanında olmuş neyini hatırlamıcak bi işe hiç bulaşmak istemediği içindir

  4. İş epey karışmış demek ki 🙂

    Her ne kadar Lopez, Lux ve Boullier şeytan üçlüsüne gıcık olsam da (motor sporlarına RB gibi tamamen ticari yaklaşıyorlar, RB bile bu kadar değil) sonuçta ortada adam öldürmeye varabilecek yaralama var. Sutil'den beklenmeyecek bir şey aslında. Ancak Eric Lux'ın Sutil'i kışkırtmış olma olasılığı da var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir