Yeni Ferrari'yi İlk Massa Kullanacak

yazar:

kategori:

Yeni otomobil cuma günü Formula 1 dünyasına tanıtılacak ve ardından 7 Şubat’ta Jerez’de başlayacak testler için İspanya’ya götürülecek. Takımdan yapılan açıklamaya göre yeni araçla ilk testi Felipe Massa yapacak ve test haftasında çalışmaları Fernando Alonso sonlandıracak.

Ferrari lansmanın ardından yeni otomobille reklam çekimi kapsamında Fiorano’da testr yapmayı planlıyordu ancak bölgedeki kar yağışı ve beklentisi bu testi iptal edebilir.

Barselona testlerinde ise ilk 2 gün Alonso kokpitte olacak ve son 2 gün Massa çalışmaları devralacak.

 


Yorumlar

  1. İtalyada soğuktur şimdi buralarda bile kar fırtına var:D Çıksınlar bari yağmur lastikleriyle tur atsınlar

  2. Şimdi Massa eğer Alonso ya yakın olabilirse ki sanmıyorum bence 2.pilotluğu kabullenmeli yapacak birşeyi yok.Ha olurda yüzümü kara çıkarır eyvallah büyüksün Massa derim.2.pilot olayını sevmiyorum ama F1 de ne yazıkki bu herzaman olacaktır.Alsın çatır çatır ALonso dan yüksek puanları ozaman 1.pilotluğa terfi eder yoksa Almanya daki gibi yol vermeye herzaman mahkum olacaktır,F1 in doğası bu Massa yinede sana başarılar dileyelim

  3.   FernandoAlonsoDiazFerrari avatarı
    FernandoAlonsoDiazFerrari

    Ferrari pilotları sezona eşit başlar. Felipe şu an kendini kanıtlamalı. Yani takım liderliği ortada. Alabiliyorsa alsın. Diğer takımlarda olduğu gibi bir pilotun zamanla öne çıkması normal. Sen takım arkadaşından, Jean'ın dediği gibi 0.3 saniye yersen, takım da ona göre strateji oluşturur. Ferrari takım emri diye ağlayanların durağı olsa da, biliyoruz ki Red Bull ve Mclaren takım emrinin kralını yapıyor.

  4. takım amri olduktan sonra ha ilk ha en sona birşey farketmez önemli olan kimin yarışı kazanacağıdır.

  5. rocco junior avatarı

    Hocam şu lansmandan sonra reklam çekimi veya test adı herneyse,daha güney bölgelerde bir pistte yapalım.Ya yağmur ya kar yağıyor sonra verim alamıyoruz.Olmuyor hocam:) Bu arada klasikleşen 2.pilot ilk araca oturur muhabbeti…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir