Heidfeld'in Yeni Takımı Rebellion Oldu

yazar:

kategori:

İsviçreli takımdan yapılan açıklamaya göre Alman pilot, Sebring 12 Hours, Spa 6 Hours ve efsanevi Le Mans 24 Hours yarışlarına katılacak ve bir Lola-Toyota LMP1 aracı kullanacak.

Heidfeld otomobili Neel Jani ve Nicolas Prost ile paylaşacak.

Alman pilot daha önce 1999 yılında Le Mans’ta yarışmıştı.

Heidfeld, “Bu yeni mücadele için sabırsızlanıyorum. 1999’da Le Mans’ta yarıştığımdan bu yana dayanıklılık serilerine geri dönmek istediğimi biliyordum.”

“Rebellion Racing ile anlaşmış olmaktan çok memnunum. Birlikte onların takımlar ve markala şampiyonluğunu da kapsayan geçmiş başarılarının üzerine yenilerini ekleyerek yola devam edebiliriz.” diye konuştu.


Yorumlar

  1. mustafa erdoğan avatarı
    mustafa erdoğan

    petrovdan daha başarılı olduğu halde ve daha fazala puan toplamasına rağmen onun yerine senna'nın getirilmesini hala anlayamıyorum

  2. ileride findia ile geri dönebilir. Hatta olur da Frank amca bir yerlerden para bulursa Williams'a geri de gelebilir.

  3. yeter-demirören-yeter avatarı
    yeter-demirören-yeter

    f1 öncesi kariyeri çok parlak. her seride şampiyon olmuş yarışlar kazanmış ama f1'de bunu başaramadı. yine de iyi bir kariyeri var. yarış kazanmayan en iyi pilot :)) dayanıklılık serisi tam ona göre. istikrarlı ve uzun uzun turlar atar artık. hayırlısı olsun kendi adına.

  4. f1 de yarışmayı hakeden nadir pilotlardandı, sponsorlara yenik düştü.

  5. Rebellion 2011 LeMans 24 saat'te benzinli motora sahip en iyi takımdı. Genel klasmanda 8. olarak çok iyi iş başarmışlardı dizellerin ardından. Toyota motoru kullanıyorlardı en son Lola şasisinin altında.

  6. istikrar abidesi Quick Nick

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir