Button Sezon Başından İtibaren Hızlı Olmayı Umuyor

yazar:

kategori:

o
FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Bu sezon Red Bull üstünlüğünü kırmak için çalıştıklarını söyleyen takım 2011 sezonunun başında bazı zorluklar yaşamıştı.

Sezonu ikinci sırada tamamlayan Jenson Button geçen seneki otomobili ilk test ettiğinde onunla yarış kazanabileceğini düşünmediğini belirtmişti. Ancak Button yeni otomobilin farklı olduğunu söylüyor.

“Geçen sene ilk testlerin ardından o otomobille yarış kazanabileceğimizi düşünmemiştim. Normalde, ilk testlerden bir fikir edinirsiniz ve ilk yarışta neler yapabileceğinizi tahmin edebilirsiniz. Yani kurallar olduğunda bu tahmini yapmak da zordur. Nerede olduğunu bilmek kolay değildir. Ama şu anda umuyorum ki Jerez’de otomobili piste çıkardığımızda iyi bir durumda oluruz.”

“En önemli şeylerden biri de testlerde yeteri kadar yol kat etmek. Böylece ayarlar konusunda fikrimiz olacak ve ilk yarışa geldiğimizde bir endişemiz olmayacak. Şu anda hepimiz pozitif düşünüyoruz ve umarım bu durum testlerde de devam eder.”

Red Bull’u yenmenin kolay olmadığının farkında olduklarını söyleyen Button, şampiyon takımın o başarılarının ardından yavaş bir otomobil ortaya çıkaracağını düşünmüyor.

“Red Bull güçlü olacaktır. İki sene şampiyon olduktan sonra birden kötü bir araçla ortaya çıkamazsınız. Umarım öyle olur ama olursa gerçekten sürpriz olurdu.”

“Şu anda nerede olduğumuzu bilmiyoruz. Önemli olan işimize odaklanıp, neler yapabileceğimize bakmak. Gelecek haftalarda ne durumda olduğumuzu göreceğiz.”


FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ


Yorumlar

  1. mustafa erdoğan avatarı
    mustafa erdoğan

    ferrariye gelse ne güzel olur massa zaten şutlanacak bu yıl

  2. çekirge kaç defa sıçrar bilemiyorum jenson

    bak bu sefer göremiyorum falan demezler

    tokat manyağı yaparlar adamı

    bazı arkadaşlar habire tokatliyorlarya o hesap…))

  3. Aynısı Alonso içinde geçerli 6 yıldır şampiyon olamıyor ve bu yılda hüsranla sonuçlanırsa büyük ihtimalle kapının önüne konur ve koltuğu Vettel'e kaptırır.

  4. ferrari başta bir pilotu 1. ilan ettiyse hamiltonı bırak, senna dirilip gelse daha başarılı olamaz.

  5. Massanın yerine geçer sorun değil sonra ikinci pilot olur seninki

  6. button buralar benim gibi durmuş 🙂

  7.   FernandoAlonsoDiazFerrari avatarı
    FernandoAlonsoDiazFerrari

    Bu sene de Hamilton'u mağlup ederse ki kuvvetle muhtemel, Mr. Hamilton oğluna koltuk aramak zorunda kalacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir