Hamilton: "Kendimi Çok Daha Güçlü Hissediyorum"

yazar:

kategori:

McLaren MP4-27’nin tanıtımında konuşan Hamilton: “Muhteşem bir kış dönemi geçirdim; ailemle ve arkadaşlarımla birlikteydim; gerçekten dinlenebildim.”

“İlk hafta kayak yaptım ve gevşedim; ardından kekler yedim; yapmadığımı söylediğim şeyleri yaptım”

“Daha sonra yoğun bir antrenman programına başladım; oturup özel hayatımdaki belli şeyler de dâhil olmak üzere değerlendirme yaptım. Bugün kafam sakin ve geçen sene üzerimde olan ağır yükler yok”

“Bu sene en önemli şeye, yani yarışlara odaklanmaya karar verdim.”

“Elbette özel hayatımın ilgi alanında olduğunu kabul ediyorum ama yarışlara odaklanmayı tercih ediyorum. İşler yolunda; mutluyum”

Hamilton, geçen sene takım arkadaşı Jenson Button’ın gerisinde kalmıştı ama bu sene için durumu tersine çevirme niyetinde.

Hamilton: “Her yarışı kazanmak istiyorum ve yapabileceğimi düşünüyorum. Bunu yapacak kabiliyetim var. Araç umduğumuz gibi olursa, bunu başarmamak için hiçbir nedenimiz yok”

“Sizin yolunuzdaki şeyler, zihinsel durumunuz, emniyetiniz veya önünüzdeki engellerdir. Ama en önemli şeyin, bunları bir kenara bırakıp üstesinden gelmek olduğunu düşünüyorum ki öyle de yapıyorum”

“Özellikle birkaç ay öncesine göre kendimi daha güçlü hissediyorum ve hatta geçen senenin başından da güçlü”

İngiliz pilotun McLaren ile anlaşması bu sene sonunda bitiyor ama söylentilerin önüne geçmek için bu durumu kısa zamanda sonuca kavuşturmak istiyor.

Hamilton: “Çok büyük bir konu olmayacak bu. Şu anda odak noktası, zadece önümüzdeki sezona hazırlanma üzerine”

“İlk bir iki yarışın ardından muhtemelen bu işi bitirmek isteyeceğiz. Böylece sezonun geri kalanında bu konuda sorular sorulmasından kurtuluruz”


Yorumlar

  1. "İlk bir iki yarışın ardından muhtemelen bu işi bitirmek isteyeceğiz. Böylece sezonun geri kalanında bu konuda sorular sorulmasından kurtuluruz"

    iyi bir 2-3 yarış sözleşmeyi imzalatır Lewis. berbat bir 2011 yılının ardından 2012 senin için Jenson ve McLaren için umarım çok iyi geçer.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir