Hamilton, Sutil'e Cevap Vermekten Kaçındı

yazar:

kategori:

McLaren’ın Woking’deki merkezinde 2012 aracının tanıtımında muhabirler, Sutil’in dile getirdikleri konusunda İngiliz pilotun fikirlerini almaya çalışsa da takım adına bir sözcü, araya girerek Hamilton’ı muhatap etmek istemedi.

Adrian Sutil, duruşmaya tanık olarak katılmayan Hamilton’ı ödleklikle suçlamıştı.

Tanıtımda muhabirlerle Hamilton arasına giren sözcü: “Bize, Lewis’in bu konu hakkında konuşmaması gerektiği söylendi. Bu yüzden diğer soruya geçebiliriz”

Hamilton ise gülümseyerek “Onu dinleyeceğim” dedi.

Sutil'den Olay Yaratacak Sözler: "Hamilton Adam Değil"

Sutil’den Olay Yaratacak Sözler: “Hamilton Adam Değil”

Adrian Sutil’den adam yaralama mahkemesiyle ilgili kendisine destek olmayan “eski” arkadaşı Lewis Hamilton’a şok sözler geldi. … Haberin Devamı


Yorumlar

  1. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Bilmukabele kandiliniz mübarek olsun.Saygılar hürmetler.

  2. Arkadaşım bak Lewis Sutilin ona ulaşamaması için telefon numarasını dahi değiştirmişken,yeni aracın tanıtımında bu özel ve güzel günde sutil hakkında konuşarak neden kendisini bikez daha basın önüne atarak sutille laf dalaşına girsinki öncelikle yeri ve zamanı değildi zaten belki daha sonra açıklama yapar onu bilemeyiz ama en azından lansman da sözcü yü de dinleyerek konuşmaması benim için Lewis hanesine yazılan bir artıdır =)
    bu arada hem senin hemde bütün trf1.net ailesinin mevlid kandili mübarek olsun.

  3. Lewis istese cevap verirdi ama belli ki artık bu sezon hiç bir olaya karışmak istemiyor. en doğrusunu yapmış. Sutil de suçlu olmasa okadar ceza almazdı herhalde değilmi? koskoca barda sadece Lewis'mi görmüş olayı. Lewis içkiliydim hatırlamıyorum dese sutil yine ceza alsa sutil yine aynı şeyleri söylecektir.

  4. hayır canım öyle şey olur mu, afferim Lewis

  5. biraz karşık (yanlış) yazmışım ama anlayan anlamıştır.arif olan understand yapsın.

  6. haberi başlığa taşımak gerekli kaynamamalı.çünkü günlük hayatımızda herkesin başına gelebilecek bir olay.burada örneğin şöyle bir durum var.patron baskısında olan bir eleman ve belkide patrona karşı gelemeyen yine başka bir bir eleman.

  7. iyiki konuşmamış, ne olur ne olmaz Max mosley orayada gelir ne yapar eder McLaren ve Lewise bir kulp takar 😀 o adam yaşadıkça hareketlerinize dikkat edin. kırbaç olayına girmeyin. tabi kendine serbest. 😛

  8. Bilenler konuşmuyor, konuşanlar bilmiyor. Diye derin bir söz vardır. Sutil ile Lux'un yaşadığı olayı tam anlamayadık. En yakın tanık olan Hamilton ise olayı hatırlamadığını söylemiş. Peki nasıl olaya vakıf olacağız. Bu konuda bir bilen varsa lütfen bizi aydınlatsın.

  9. kesinlikle.belkide sutil in lehine bir durumda vardı kavgada lux tarafından sataşma yada laf atmak gibi.ama sutil fiziksel hareket yapmakla suçlu ama.sutil in cezası daha hafif olabilirdi.hamilton mahkemeye katılsa suti in cezası bundan ağır olamazdı ama daha hafifde olabilirdi.bumu arkadaşlık diye sutil isyan etmiş.bence hamilton ın cevabı yada cevapsızlığı bu konu 1.haber yapılacak kadar ciddi

  10. Cevap vermemek Hamilton'un tercihi değil. Kendisine engel olmuşlar.

  11. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Bence , hamilton ile muhabirler arasına giren sözcüye aferin demelisin.Hamiltonu bu konu hakkında konuşturmamak için talimat almış olan sözcü araya girmese belki hamilton bişeyler konuşacaktı.Konuşsa polemik çıkacak , konuşmasa "hamiltonun aksi tavırları dikkat çekiciydi" diye haber çıkacaktı..Hamiltonun kontrol altında tutuluyor olması da dikkatlerden kaçmamalı.

  12. bırakında olayı hakimler cözsün, ortada bi arkadaşlık varsa lewisin buna iştirak etmesi gerekirdi, olayda ise kim haklı kim haksız bunu mahkeme halleder…..

  13. Bence Hamilton oraya gidip bildiklerini doğru bir şekilde anlatsa daha güzel olurdu.Böylece adalet de belki yerini bulurdu.

  14. Ne alakası var sutil gerçekleri konuşsada bu lafları edecekti sen iç iç sonra bardak kırıp adamın canına kastet sonrada lewis arkadaşım nasıl olsa yalancı şahitlik yapar diye medet um saçmalıktan başka bişey değil.Sen olsan yalan yere ifade verirmisin Lewis'te olayın içinde olmak istemediğinden geri planda durmaya çalışıyo yoksa sabah akşam işinden çok mahkemelerde ifadelerle uğraşıp duracak hemde gereksiz yere sutil'in suçlu olduğu belli kendisi bile çok az bi ücrete renoda pilotluk yapmaya hazırım özür dilerim falan filan diyo kavga olsa anlarızda adamın hayatına malolabilecek bi hareket yaptı sonuçta.Lewis'in mahkemeye gidip ne demesini bekliyodu acaba sutil suçsuz mu diyecekti???

  15. yarı yolda satmak buna denir.olayın en büyük tanığı neden konuşmuyor.eğer gerçekleri konuşmayacak olursa bu çocuk bikaç yıl içeride yatacak.

  16. Cevap vermeyerek en güzelini yapmış aferim Lewis.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir