Alonso, Ferrari'nin Radikal Yaklaşımından Memnun

yazar:

kategori:

2012 otomobilleri hakkında konuşan Alonso “Yeni araçta en başından beri hisler çok iyi.”

“Görüntüsünü seviyorum, bu yeni araçta yaratıcı bir görüntü var. Bence araba ilk bakışta sizi şaşırtıyorsa bu her zaman olumlu bir şeydir. Ben aracı oldukça sevdim. Umarım hızlı olur.” 

“Ben araçtaki yenilikçi tarafları seviyorum.”

“Bana göre tüm Ferrari’ler güzel araçlardır.  Çirkin olan ya da sevmediğiniz bir Ferrari olduğunu hatırlamıyorum. Kırmızı renk ve her araçtaki tutku Ferrari aracını her şekilde güzel yapar.” dedi.

Felipe Massa “Çok agresif bir araba. Farklı. Farklı bir araca sahip olacağımız için heyecanlıyım ve gelişim açısından farklı yönde bir araba olacak.”

“Bu buruna alışmamız gerekecek. Burun yeni kurallar nedeniyle çok tuhaf. Burun dışında araç çok agresif ve hoş. Umarım en başından sonuna kadar çok rekabetçi bir aracımız olur.” dedi

 


Yorumlar

  1. üstüne mum dikeriz artık 😀

  2. sezon öncesi klasik açıklamalar…yakındır bahaneler başarısızlıklara mazeret üretmeler…nasılsa massa var…söylerler ona yavaş gider araç kötü en pilot hızlı olur. nasılsa bank of santander gemileri yakmış paraya kıymış işi inada bindirip ölümüne sponsorluk anlaşmaları imzalamış.
    çakma olmayan gerçek tifosilere sabırlar dilerim…

  3. adamlar bile çirkin oldugunu kabullendiler,umarım dedikleri gibi hızlı bir araç olurda bu çirkinligi geri plana atarlar ve umarım bu sene massa nın yılı olur hadi massa göster kendini

  4. FerrariF1Alonso avatarı
    FerrariF1Alonso

    Gayet radikal bir araç.Umarım sonuçlarada yansıtır.

  5. rocco junior avatarı

    Tamam Kağan.Arkadaşla konuştuk karşılık özür diledik.Biz konuyu kapattık.Siteye ve sayfaya verdiğimiz rahatsızlıktan özür dileriz.Hesabım kapanırsa anlayışla karşılarım.Uzun zamandır bir olaya karışmıyordum bu kadar ciddi.İnsanız hatalar yapıyoruz lakin bu kadar hata olmamalı.İsterdim ki spordan konuşalım ama olmadı.Bende hakaretlerimden ötürü özür dilerim…

  6. rocco junior, özel hayatınla ilgili sana hakaret ettiğim için özür dilerim.

  7. facebook'da bulamadım msn'e ekliyorum

  8. rocco junior avatarı

    burak karakütük
    facebook bu burakkarakutuk@hotmail.com msn

  9. FerrariF1Alonso avatarı
    FerrariF1Alonso

    Onu demedim bunu demedim! O zaman yorum yapma Ferrari karşıtı olmak için sadece.Demedim yapmadım etmedim.Haydi çocuk git Mclaren resimlerine bak.Benim değerli vaktimden çalma.

  10. yorum sayfasının en üstüne bak

  11. FerrariF1Alonso avatarı
    FerrariF1Alonso

    Rocco boşver.Bu onların kendi karakterleri.Bir tanede Redbull'un kadrolu elemanı var burda.Avatarına kopuyorum her gördüğümde.Bunların üstüne gidersen abi yapma etme diye başlarlar.Klavyede yaşıyor bunlar.Koskoca Ferrari'ye laf edebilecek kadarda fake bir özgüvenleri var.Ne ironi ama!.Sanki Ferrari'nin kapısından bunları almadılarda bunlarda tavır alıyor işte ne yaparsın.

  12. rocco junior; özelden nasıl konuşacağım seninle

  13. ya ben mclaren agresif radikal olmuş mu dedim nerenden uyduruyorsun bunları allahın şizofreni

  14. FerrariF1Alonso avatarı
    FerrariF1Alonso

    En kötü senesinde bile 3. olmuş bir takım F1 in en büyük takımı yine başarılı olacaktrır.Şimdi sana Redbull'un kadrolu elemanı uzuncuk tan yardım gelir canını sıkma.Sen Ferrari agresif radikal olmamış ama Mclaren agresif radikal olmuş diyorsun öylemi?mp4 27b de o burna geçtiğiniz zaman görecem ben sizi güzel olacakmı olmayacakmı.

  15. rocco junior avatarı

    Ben 26 yaşındayım sevdiğim insan 19 yaşında hem bundan kime ne .Kendisi üniye hazırlanıyor evet geç kayıt olduğu için lisede yalnız bu benim özel hayatım kimseyi ilgilendirmez.Sana ettiğim kişisel hakareti sende bana edersin.Böyle şerefsizlik yapıp sevdiğimize etmezsin.Yaptığın namussuzluğu elbet bir gün çıkar rezil olursun.Ha yüreğin varsa yüzüme söyle diyorum ama bir soğandan ancak cücük çıkar.Bunu demeyecektin kendin kaşındın.Ya ben seni uğraşıp bulayıp rezalet çıksın ya hiç uğraştırma seç birini.

  16. bak arkadaşım. bana hakaret edip duruyorsun. bu sayfada en başta yazdığım yorumda art niyetli hiçbirşey yok. sen hakaret edince bende cevap vermek zorunda kalıyorum. yoksa senin özel hayatında ne yaptığınla alakam olmaz. başta söyledim birbirimizin yorumlarını ciddiye almayalım diye. kendin sataşıyorsun. kapat meseleyi burada bitsin uğraştırma beni. f1 gibi bir sporda bile kavga çıkaracaksan bırak bu işi

  17. rocco junior avatarı

    Babayiğitsen ver bunu suratıma söyle delikanlı dicem cidden

  18. soğan patates kardeş

  19. hasta mısın birader. ben mclaren sizden hızlı olacak mı dedim. sadece nasıl emin oluyorsun yavaş olmayacağına dedim.

    bi tarafından anlama. millete sataşmak için sözleştiniz mi nedir

  20. rocco junior avatarı

    Senin isim soy isim neydi kardeş

  21. rocco junior avatarı

    Get lost:)

  22. senin gibi abazalıktan liseli ferrarici kızlarla çıkmaktan iyidir kel olmak

    oniondum soğandım patatestim ben evvelden bu arada

    hadi şimdi uza bidaha da bulaşma bana

  23. FerrariF1Alonso avatarı
    FerrariF1Alonso

    fazla konuşma kapa gaganı

  24. FerrariF1Alonso avatarı
    FerrariF1Alonso

    Sen neden laf ediyorsun her yorumda.Sen kendi karınca yiyen burunlu takımının aracının hızlı olacağını nerden biliyorsun?Benim ölüm senden değerlidir be.

    Üretim hatası.

  25. rocco junior avatarı

    Hem sonra senin fikrine zıt gelen bir şeye hakaret edenlerde genelde sizlersiniz.Bizim spor hakkında pek çok bilgi verip konuşmuşluğumuz var.Aç bak ben neler yazmışım sen neler yazmışsın.Sen adam gibi yorum yap olay kişiselleşmesin.Aşağıda kendi takımdaşın millete kıro diyor,eğitim al diyor ses yok sana denince zoruna mı gidiyor kelek?

  26. rocco junior avatarı

    Yorumlarımı görmezden geliyor ama cevap veriyor,millete boş konuşuyorsun,gereksiz insan,liseli diyor,hakaret etme diyor,yorumlarında hiçbir şey yok sadece hakaret ve art niyetten başka sonra bize spordan bahsedin diyor tam bir komedi.Bence sen üretim hatasısın kardeş.İnsanlara saçmalama diyorsun kendi yazdıklarına bir bak.Söylediğin her haltı kendin yemişsin afiyet olsun.Kelim benim ya.Onion muydun soğan mıydın patates miydin sen evvelden:)

  27. rocco junior avatarı

    vay geldin mi kel hoşgeldin:)

  28. tam bir liselisin ya. nasıl emin oluyorsun yavaş olmayacağına.

    gereksiz adam

  29. :))) siz de elime malzeme vermeyin. her an gır gır geçebilirim 🙂 takım fark etmiyor bana 😉

  30. ikinizde bomboş konuşup olayları kişiselleştiriyorsunuz sadece. ferrari'ye saldırmayı misyon edindiğim falan yok, olumlu birşey görüyorsam onu da söylüyorum. siz söyleyin aracın dışardan gözüken kısmının neresi radikal?

    kendinizi sürekli büyütmeyi misyon edinmişsiniz. sürekli olayı kişiselleştirerek çirkinleşmeyi bırakın, spor hakkında yorum yaapmayı öğrenin biraz.

    rocco junior; benimle konuşmayı kesmiştin bir süre önce, laf sokmayı hakaret etmeyi kes ve yorumlarımı görmezden gel lütfen. ben seninkilere öyle yapıyorum. saygılı ol.

  31. ferrari'nin aracı hakkında yorum yaparak kimse tatmin olmaz, ama senin aklına böyle saçmasapan düşünceler geldiğine göre kendini sorgulamalısın biraz.

    radikal gözüken birşey yok kısmına komedi demişsin, sen söyle biz görelim neresi radikal.

    boş boş konuşma

  32. FerrariF1Alonso avatarı
    FerrariF1Alonso

    Olmayacağına göre merak etmenede gerek yok çocuk.

  33. araç çirkin olduğu belli.birde araç yavaş olursa ne olacak merak ediyorum.

  34. rocco junior avatarı

    Sende bizle uğraşma xtrabit yoksa seni radikallere kovalatırım ha:))

  35. FerrariF1Alonso avatarı
    FerrariF1Alonso

    Acıyacağım adamlarada vaktim yok ne yapayım.Kendi hallerine bırakıyorum.Resimdeki emmi kafasına agresif bir saç ektirsede punk takılsa,böyle olmuyor.Diğerininde kask rengi taksi sarısı almış adamın kalbini kaç yıldır şampiyonluk yarası.

    Ne adamlar var……

  36. rocco junior avatarı

    Biri liseli değil keltoş o keltoş:)onun amacı Ferrariye saldırmak misyon edinmiş.Kutsal bir vazife gibi görüyor.Araca baktı hımm hiçbir şey yok şurasını böyle burasını böyle yapmışız bitirmiş.Zeka küpü işte böyle adamlar harcanıyor burda:))

  37. rocco junior avatarı

    Bence gayet güzel mantıklı yorum yapmış.Ama sende dürüst adamsın vesselam aşağıda gerizekalı olduğunu kabul etmişsin.Bravo valla:)

  38. parazit tarzı yorum yazmadan önce bizim gönderme yaptığımız haberi oku. okumadıysan kendi yorumunu oku gül geç tabi önce eğitim al kıroluktan kurtar kendini.

  39.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Bir de bana derler ortalığı sabote ediyorsun diye.

  40. FerrariF1Alonso avatarı
    FerrariF1Alonso

    2 tane liseli var.Dikkat edin.Saldırmışlar.

  41. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    şu at gözlükleriyle bakan arakadaşları anlamıyorum. Radikal gözüken bişey yokmuş komedi gerçekten :). Adamlar buruna radikal demmeişki zaten yeni kurallar nedeniyle burun ilginç gözüküyo demiş. Ama okuma özürlü arkadaşlarımız burun için radikal tasarım diye algılamış. Tamam bizde takım tutuyoruz ama böyle asalakça yazı yazıp ancak kendinizi avutursunuz. Kimin ne kadar radikal ve hızlı olduğunu göreceğiz nasıl olsa burda kendinizi oş yere avutmanın bir anlamı yok.

    Tatmin olmak istiyorsanız o ayrı 🙂

    bana göre ferrari mclarene göre daha radikal olmuş. herkes anlamak isteediği gibi anlıyor. kimisi beyninden kimisi arkasından 🙂

  42. araçta radikal gözüken hiçbirşey yok ki.

    bu seneki kurallara uymak amacıyla burun değiştirilmiş, bir de redbull çakması süspansiyonlar var. ha bir de geçen sene mclaren'in motor kapağında açtığı hava girişi var.

    o kadar.

  43. :))))

    Kabaraamazsın kel fatmaaaa annen güzel sen çirkiin 🙂

  44. Kendilerini aştılar ya, ondan radikal diyorlar. Diğer takımları bağlamıyor 🙂

  45. of of o ne radikal yaklaşımdır önceki haberlerde dedikleri gibi bir şaşırdık bir şaşırdık
    buradaki herkes gerizekalı olduğu için kuralları bilmiyorduk bir tek ferrari biliyordu yeni kuralları
    zeka sürüsü, bir burun yapmış ferrari tarihinin en büyük değişikliği olacak ki abartırken öleceklerdi.
    neyse biz güldük eğlendik hızlı olmalarını umuyoruz

  46.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012
    "Bana göre tüm Ferrari'ler güzel araçlardır. Çirkin olan ya da sevmediğiniz bir Ferrari olduğunu hatırlamıyorum. Kırmızı renk ve her araçtaki tutku Ferrari aracını her şekilde güzel yapar." dedi.

    Sözün bittiği yer. Schumacher'den sonra en sevilen Ferrari pilotu olmayı hak ediyor.
    Ferrari her zaman güzeldir. Hızlı olunca da tadından yenmez. Ferrari eski günlerine dönerse bunu Alonso ile yapabiliriz. Felipe-Sabri Massa'da yine umut yok.

  47. bu sene tarihin en çirkin otomobilllerini izleyeceğiz bu burunlara alışmak zaman alacak

  48. Tövbe ya Rabbim bu kaçıncı yorum…Arkadaşım adam hızlı araba istiyor güzel araba değil.Kafanız mı güzel ne içiyorsunuz gündüz gündüz anlamıyorum ki ?

  49. ''Bu buruna alışmamız gerekecek. Burun yeni kurallar nedeniyle çok tuhaf'' ne diyecekti başka bu araç çok çirkin ben yarışmam bununla 'mı diyecekti ?

  50. Ben de Ferrari'nin bu seneki yaklaşımını doğru buluyorum. Bir bakalım nasıl bir performans göreceğiz.

  51. scuderiaferrarimarlboro  avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    takım ikaz eder diye laf atamıyo arabaya.geçen yıl petrov takımı kötülediğinde ikaz almış ve takımdan özür dilemek zorunda kalmıştı aynı şey işte

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir