Newey: "Red Bull'u Bırakmak, Çocuklarımı Bırakmak Gibi Olur"

yazar:

kategori:

Gazetecilerin sorularını cevaplayan Newey, Red Bull’u ailesi olarak gördüğünü ve ayrılması halinde çocuklarından ayrılmış gibi hissedeceğini söyledi.

Newey “KEyif aldığım sürece ve insanlar beni burada istediği sürece bu işi yapmaya devam edeceğim. Başka bir yere gittiğimi düşünemiyorum.”

“Çok erken dönemden beri bu takımdayım, tamamiyle kendimi merkezde hissediyorum ve Jaguar’ın küllerinden bugün geldiğimin noktadan dolayı gururluyum.”

“Bu durum çok faza memnuniyet sağlıyor ve devam etme isteğini doğuruyor. Şu anda bırakıp gitmek çocuklarınızı bırakıp gitmek gibi olur.” dedi.

 


Yorumlar

  1. beynin gerçekten boşa çalışıyor

  2. ya ya ne demezsin

  3. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Kural değişikliklerini onu derinden vurucak artık fazla yaşamaz,2 sene samp oldu ama FIA illaki önlemini alır büyük takımlar buna izin vermez,hızlı olamayınca mecbur bırakıcak newey devride bitmiş olacak.

  4.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Illimunati midir nedir? Bu adam tek başına uzay mekiği bile yapar. Yeni otomobillere geçilmese o Jaguar zor gelirdi bu günlere. Kural kitabını bizzat kendisi mi yazıyor ne?

  5. Dalganın şiddeti ne olursa olsun Martı sevdiği Denizden asla vazgeçemez. Başarılar kral adam her türlü başarıyı tatmış ve halen işine aşık.

  6. hani bu sene sondu?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir