Senna, Williams FW34'ün Daha İyi Olduğundan Emin

yazar:

kategori:

2011’de Formula 1’de en kötü sezonunu geçiren Williams, büyük teknik değişiklikler yaptı ve aynı zamanda Renault motoruna geçiş yaptı.

Williams henüz testlerde hızlı tur performansı sergilemedi ancak Senna, ilk izlenimlerin iyi olduğunu söyledi.

Senna “Takımın bu araba ile daha fazlasını başaracağımızdan emin olduğunu düşünüyorum. Takım detaylara büyük önem veriyor ve bu araç çok dayanıklı. Bu da her zaman çok iyi bir özelliktir.”

“Ancak bu konuda daha fazla öğrenmemiz, aracın gerçek potansiyelini öğrenmemiz lazım. Ardından eksiklikler üzerinde çalışabiliriz.  Bazılarını belirledik ve üzerinde çalışıyoruz. Aracı daha güçlü yapmak için fabrikadakilerle, tasarım ekibiyle görüşüyoruz.” dedi.

Senna, FW34’ün sürüşünün çok kolay olduğunu ve biraz daha sınırlara gidebilmesi gerektiğini düşünüyor.

Senna “Henüz ilk günümdü bu yüzden aracı çok iyi tanıdığımı söyleyemem. Araçtan daha fazla zaman çıkacağını biliyorum. Bugün amaç pist üstünde en hızlı olmak değildi, istikrarlı bir çalışma yapmaktı.”

“Bunu başardık. Bir çok uzun sürüş gerçekleştirdik ve bazı iyi bilgiler elde ettik. Zorlamanın ve hızlı tur atmanın zamanı geldiğinde iyi şeyler başarabiliriz.”

“Her aracın güçlü ve zayıf yanları vardır ve bu aracı sürmenin güzel olduğunu düşünüyorum. Biraz sınırlara götürebilir ve sınırları aşmazsak, daha hızlı bir araç olabilir.”

 


Yorumlar

  1. Benim için BMW nin yeri çok ayrı BMW bile McLaren le daha uyumlu

  2. Marussiai, Hrt.

  3. 05Alonso |Ferrari | Golden Arrow | avatarı
    05Alonso |Ferrari | Golden Arrow |

    Kötünün iyileri olabilirler. Bkz; Virgin,Hrt!

  4. Aracın sınırlarını ve gerçek hızını bu pilotlar yüzünden hiçbirzaman bilemeyeceksiniz boşuna araç geliştiriyorsunuz..

  5. Umarım araç iyi çıkar, umarım pilotlar bazen kazara yakalayabilecekleri puanları oraya buraya/ona buna toslayarak çöpe atmazlar da Williams daha çok gelir ve sponsor sahibi olur. Sonra da pilotları şutlayıp tekrar kaliteli pilot ve mühendislere sahip olabilirler.

  6. bu pilotlarla hiç şansı yok bu takımın. pilotlar hızlansa bile geri bildirim verecek aracı geliştirecek kimse yok.

    ben iddia ediyorum ki schumacher veya alonso bu takımla 3 yarışa çıksa ve geri bildirim verse takım bu 3 yarışın sonunda 0.5 sn gelişmiş olur.

  7. Schumacher- avatarı

    Takım:Düzelmeye çalışıyor
    Motor:Sağlam motora sahip oldular tekrar.
    Pilotlar: No comment

  8. Williams – Renault fonetiği çok güzel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir