Vettel'in Dayanıklılık Konusunda Endişesi Yok

yazar:

kategori:

Jerez testlerinin son gününde elektrik sorunu nedeniyle sabah bölümünü pit alanında geçiren şampiyon sürücü, takımının RB8’de gösterdiği gelişimden mutlu olduğunu söyledi.

Vrettel “Yeni araca ilk oturduğumda, en etkileyici hislere sahiptim. Uzun bir tatilden dönmüş gibiydim.”

“Şu anda birbirimizi tanıma sürecinde olsak da RB8 hakkındaki ilk izlenimlerim oldukça olumlu oldu. Tüm heyecan ve iyi duygularla, henüz daha en başında olduğumuzu unutmamalıyız.”

“Şu anda farklı şeyler denemek ve araç içerisinde iyi şeyler hissetmek önemli. En çok odaklanacağımız şey muhtemelen hız olacak. Her zaman hızlı bir aracı daha dayanıklı yapmak mümkündür ancak dayanıklı bir araç hızlı yapılabilir mi emin değilim.” 

“Diğer önemli konu ise hemen endişe yapmamak. Küçük sorunların olması tamamiyle normaldir.  Bu test günleri bu tür şeyler için vardır. Mesela bugün (dün) küçük bir teknik sorun yaşadık ancak tekrar tamir edebildik. Güvenli olması için motoru da değiştirdik ancak dediğim gibi bu tür sorunlar yarışlarda olacağına şimdi olsun.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Geçen yıla göre çok daha ayakları yere basan açıklamalar. Takımın emin olamadığı bazı şeyler olduğunu düşünüyorum.

  2. -egzoz beslemeli difüzör
    -esnek ön kanatlar
    -esnek gövde
    -yüksek burun

    bunlar gitti

  3. olmasa şaşardım.nasıl olsa rb8 rb7 nin sadece burnu değiştirilmiş versiyonu.onlar oldukları yerdeler.esas soru bunlara meydan okuyacak takım kim? mercedes mi !!!! yada lotusmu.force india ve toro rossoda olabilir.ama mercedes front wing free-duct sistemi eğer gerçekten işe yaramışsa o zaman korksun vettel orjinal schumiden.

  4. Ozaman hızdanmı endişemiz var:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir