Alonso, Kendisi Hakkında Dedikodu Çıkaranlara Çok Sert Çıktı

yazar:

kategori:

Alonso, uzun süreden beri birlikte olduğu eşi İspanyol şarkıcı Rosario ile ayrıldıklarını Aralık ayında duyurduktan sonra sürekli olarak dedikoduların odak noktası oldu ve basına bu duruma saygı göstermesi çağrısında bulundu.

Bu ayrılık haberlerinin ardından Alonso’nun 24 yaşındaki model Tschumitschewa Xenia ile birlikte olduğu haberleri yayıldı. Bu söylentileri Tschumitschewa’nın Ferrari garajında Alonso ile çekildiği fotoğrafı Twitter’dan paylaşması söylentileri daha da kuvvetlendirdi.

Tschumitschewa’nın yayınladığı fotoğrafın yanında Alonso’nun bir konser esnasında Tschumitschewa ile çok samimi anlar yaşadığını gösteren görüntüler de ortaya çıktı.

Ancak hakkındaki haberlere çok sinirlenen Alonso “Roma’da ve Asya’da bazı arkadaşlarım ile tatildeydim. Fotoğrafları kesip yapıştırmak çok kolay.”

“Kesin olan bir şey varki kız arkadaşım olduğu gün, gerçek arkadaşlarım ve ailem kesinlikle internette fotoğraflarımı paylaşmayacaklar. Akıllı olana tek bir kelime yeterlidir…” dedi.


Yorumlar

  1. özel hayatında ne halt ettiği kimin umurunda. birileri gibi pilotu karalamak için en basit haberlerden nemalanmak çok saçma. bekar adam ne yapsın bu para ve şöhretle sap sap gezsinmi. birde Türkiyedeki sporcuları düşünün…

  2. Alonso-Gilles avatarı

    Alonso'ya Candice Swanepoel yada Rosie Huntington dan başkası yakışmaz.

  3. Bu mankeninde aç kalacağını sanmam yani arkadaşlar,ikincisi alonso bu kadınla çıkıyorsa ki bence öyle yakışıyorlarda adamlar dünyanın parasını kazanıyor,şan şöhret hepsi var(birazcık boyları kısa:D) helal olsun derim alonso ya geçerim bu haberi o çıkmayacakta böyle güzel hatunlarla benmi çıkacam:D

  4. raquel twitter'a geleceğini duyurmuş Alonso nun

  5. 05Alonso |Ferrari | Golden Arrow | avatarı
    05Alonso |Ferrari | Golden Arrow |
  6. İşte hala anlamayan o insnlara sesleniyor son cümlesinde.Herkes abarttı kabarttı neredeyse bir inanmayan bendim bu dedikodulara tamamen haklı konuşmuş Alonso 🙂

  7. bizim "Kara Bela"nın aşk haberlerinden sonra havaya kalkanların bu ve öncesi haberlerden (haberde mavi renklerle belirtmiş olan cümlelerin linkleri) sonra oturmalarına yardım edecek sponsorlar aranıyormuş. (demek belli bir maliyeti olacak bir işmiş.)

  8. sanıyorum ki biraz gönül eğlendirdiği biri

  9. F_Alonso Diaz avatarı

    Son cümleye göre bu fotolar fake, şahış kız arkadşım falan değil. Gerçekten biri olursa gözüm gibi sakınırım medyadan mı demek istemiş.

  10. scuderiaferrarimarlboro  avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    kazanamamak alonso'nun kafasına vurdu.alonso böyle adam değildir bildiğimize göre.çapkınlık ona göre değil

  11. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    yahu adam şuanda bekar değilmi? kimene ne yaptığından. isterse hergün başka biriyle olsun. özel hayatı.

  12. gurbanov aliyev avatarı
    gurbanov aliyev

    o rus bu çocugu mutlu eder abi ama kontrolu eline alması lazım 😀

  13.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012
    "Kesin olan bir şey varki kız arkadaşım olduğu gün, gerçek arkadaşlarım ve ailem kesinlikle internette fotoğraflarımı paylaşmayacaklar. Akıllı olana tek bir kelime yeterlidir…" dedi

    Delikanlı adamdır Alonso. Karda yürür izini belli etmez. Ama bu aralar kontrolü kaybetti. Topla kendini Şampiyon…!

  14. Başarılı insanlar konuşulurmuş.

  15. Doç.Dr.Kalpazan  avatarı
    Doç.Dr.Kalpazan

    Anlaşılan manken fernandoyu kullanmaya çalışıyor.artık aç kalmaz bu saaten sonra

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir