Trulli'nin Gridde Kalacağı Yönünde Olumlu Bir İşaret Oluştu

yazar:

kategori:

Jerez’deki testler öncesinde Rus Vitaly Petrov’un, Formula 1’deki son İtalyan pilot Trulli’nin yerine Caterham’da yarışabileceğini öne sürülmüştü. Trulli ise bu söylentileri önemsemediğini ifade etmişti.

Bu dedikodular Jerez padoğunda da devam etti ama İtalyan La Gazetta dello Sport, 37 yaşındaki Trulli için olumlu haberi yayımladı.

Geçen Cuma gününün ardından Formula 1 dünyası, Jerez’den ayrılırken Caterham, bazı çekimler için pisten ayrılmadı. Pazarlama ve tanıtım amaçlı bu çekimlerin içinde Trulli’nin de olduğu belirtildi.

La Gazetta dello Sport: “Bu iyi bir haber. Çünkü demek oluyor ki Pescaralı’nın koltuğu güvence altında. Yani şampiyonada en azından bir İtalyan olacak.”

Sezon öncesi ilk testlerde 2 gün çalışan Heikki Kovalainen’in aksine İtalyan pilot sadece 1 gün çalıştı ama araçla ilgili ilk izlenimleri iyiydi.

 


Yorumlar

  1.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Trulli çok deneyimli bir pilot. Cateham'a son iki yılda olduğu gibi gereken bu. Yoksa ki her hafta takım arkadaşına geçilen Trulli'ye ne gerek var?

  2. dikkat ediyosanız eskilerden 2 kişi kaldı biri efsane schumi diğeride jarno. hayır şu mantığı anlamıyorum, gençlerin önü açılsın! iyide hiç mi eski pilot olmayacak.hep çaylaklarımı izleyeceğiz? f1 i 17 yaşındakiler izlemiyor 70 yaşındaki adamda izliyor.mesela adam 50 lili yaşlarda senna prost schumiyi izlemiş aradan 20 yıl geçmiş kimisi toprak olmuş kimisi torun torba sahibi olmuş ama ozamandan kalan schumi hala pistte ve bu adam şimdi 80 yaşında 30 yaşındakide 50 yaşında 17 yaşındakide 37 yaşında.bu eskilerin gridde olması bence bulunmaz bir nimet.düşünsenize schumi kimlerle mücadele etmiş senna mansell hakkinen alonso ve vettel.şaka gibi,diğerleri nerede diye sorsalar kimse bilmez dolayısıyla bu pilotlar gridde kalmalı an azından bikaçsene daha.

  3. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    adam üstüne basa basa en az 5 kere anlaşmam var dedi,hala medya Petrov diyor

  4. Jarno Trulli avatarı

    Hadi dostum, bu sene yeniden şahlan da Trulli nin kim olduğunu herkes yeniden hatırlasın…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir